- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.701
günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım, ben kahvaltı yapmak için tek gözü kapalı kalkıyorum yataktan ,nasıl bi açlıksa artıkgünün en sakin en tembel kısmındayım. yataktan çıkasım yok. şimdi kim kahvaltı hazırlayacak ya
açmı duruyosun tatlım sen bu ne,halsiz düşmüyo musun ? 12 dk yürüyüş ne olaki bi odadan ötekine mi geçtinBen de menu yazacagim artik ya :
Dunu yaziyorum
Sabah: 200 ml nar suyu
Ara: 200 ml domates suyu
Oglen: Patlicanli kusbasili yemek + 2-3 yk bulgur
Aksam: 1 kase yogurt
Su > 2litre
Spor: 12k yuruyus
12 km yürümüş yaklaşık 2 saat tatlımaçmı duruyosun tatlım sen bu ne,halsiz düşmüyo musun ? 12 dk yürüyüş ne olaki bi odadan ötekine mi geçtin![]()
ahahaha yine rezil oldum12 km yürümüş yaklaşık 2 saat tatlım![]()
haha 12 kmaçmı duruyosun tatlım sen bu ne,halsiz düşmüyo musun ? 12 dk yürüyüş ne olaki bi odadan ötekine mi geçtin![]()
gunaydiiinGünaydın kızlar
günaydınlarrMenüler eksik gibi bu aksam sanki.
Tugce cenaze var dedi parky izine ayrıldı savurgan da gitti. Melampusefe bugun geldi sanki ama yazdi mi menuyu acaba?? Umutlayasasen yok zatem kac gun oldu..
Nilguncum deniz ben yazdk.. kiz betus garusu bugun yazdin mi menunu??
Toplight kaptan da ugramadi bugun.. yenilerde pek ugramiyo bi görünüp kayboldular.. feyzayi alalim listeye bence artik![]()
ya dun boyle oldu, bugun normallestirecegim.açmı duruyosun tatlım sen bu ne,halsiz düşmüyo musun ? 12 dk yürüyüş ne olaki bi odadan ötekine mi geçtin![]()
uykusuzluk ve sicak ikisi de odem yapiyor kaptanim, ben de tartida fazla cikiyorum ilginc bir sekilde.bu arada sabah tartıldım 1 kg fazla geldim anlamadım yaa neden oldu gece sıcak yüzünden uyuyamadım
Menüler eksik gibi bu aksam sanki.
Tugce cenaze var dedi parky izine ayrıldı savurgan da gitti. Melampusefe bugun geldi sanki ama yazdi mi menuyu acaba?? Umutlayasasen yok zatem kac gun oldu..
Nilguncum deniz ben yazdk.. kiz betus garusu bugun yazdin mi menunu??
Toplight kaptan da ugramadi bugun.. yenilerde pek ugramiyo bi görünüp kayboldular.. feyzayi alalim listeye bence artik![]()
simitli menü senin di galiba değimi canım ?Ya ama ben de yazdım. Hatta foto attım yaaa..
sen okadar az yemeye artı çıkıyosan biz ölelim :) bu sıcaklar herkesde ödem yaptı galibauykusuzluk ve sicak ikisi de odem yapiyor kaptanim, ben de tartida fazla cikiyorum ilginc bir sekilde.
uykusuzluk ve sicak ikisi de odem yapiyor kaptanim, ben de tartida fazla cikiyorum ilginc bir sekilde.
simitsiz menü seninmiş pardonEki Görüntüle 1866017
1.ara
1 dilim kavun
2.ara
5 tane cubuk kraker oğlum getirip ye anne deyip durdu anlaşılan babasına çekmiş
2 ceviz
aakşam da sadece
5 tane sarma
yogurt
1 kase semizotu salatasi