- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.821
bende daha yeni geldim azcık yoğun bir gündü benim içindeSelamm kizlarr..bugun cancan dostlarımla dedikodu günüydü anca gelebildimsizde bayaaa dokturmussunuz masallah okuya okuya geliyorum hemen
ahahhaha ben kim totomu kaldırmak ve sinemaya gitmek kimnereye sinemayamı gidiyon kız
mısırda patlat
aa beklede birazdan beraber izleyelim kız 20 ,30 iyimi ben anca müsait olurumahahhaha ben kim totomu kaldırmak ve sinemaya gitmek kimevde izliycem . flim3 saat . 1 saatte dinlenir koşarım kollarına
20.30 mu ozamana kadar napacam ben kös kösaa beklede birazdan beraber izleyelim kız 20 ,30 iyimi ben anca müsait olurum
ya evet sabahlari da yumurta deniyorum da ancak 1 tane kac tane yiyebilirim ki
Gecmis olsun kaptanim cikti mi tum tahliller sonuclar iyidir ins ??günaydınlarr
tatlım dün dr meseleleri yüzünden giremedim nete tabii menümü de yazamadım haklısın şekerim az sonra gene dr a gideceğim
Tamam canim hatirladim sen deyince..oyle genel bi ses edeym dedim yazdiysan sorun yok zatenYa ama ben de yazdım. Hatta foto attım yaaa..
hoşbulduk canım
Kac gundur niye takılmiyon canim sen bu feyzanin pesisine gel bizle muhabbet et
totonun üstüne otur20.30 mu ozamana kadar napacam ben kös kös
karkraliçesinide buraya kaptırırsa kaptan beni öldürürGecmis olsun kaptanim cikti mi tum tahliller sonuclar iyidir ins ??
Tamam canim hatirladim sen deyince..oyle genel bi ses edeym dedim yazdiysan sorun yok zaten
Masallah her takıma yetecek cene var sende zatenhem kendi grubumda hem burda bütün sayfaları itina ile dolduruyorum
Niye banlanıyor her yere yazıyor ondanMasallah her takıma yetecek cene var sende zaten
zaten hurmanın çeşidine göre değişiyor canım 60 tl 70 tl ye bile hurma var
Kiz onlarla cok vardi konu..10yillik arkadaslarim birini yeni nisanladik..bi de uzun araliklarla boyle oturup konusabiliyoruz malum ben sehir disindayim cok konu birikiyooo cenem agirdi konuşup konusup gulmektengel gel birazda burda yappp :)
ben çiğ badem seviyorum burda 38 lira .marketler uçmuş ozaman :)
bende kavrulmuş severim:)ben çiğ badem seviyorum burda 38 lira .marketler uçmuş ozaman :)
bendede hiç konu yok :):)Kiz onlarla cok vardi konu..10yillik arkadaslarim birini yeni nisanladik..bi de uzun araliklarla boyle oturup konusabiliyoruz malum ben sehir disindayim cok konu birikiyooo cenem agirdi konuşup konusup gulmektenen kötü günümüz boyle olsun modundaydik bugun
Senle ne dedikodu yapalim anlat bakem tüm topikleri dolasan sensin patlat bombelerib
çiğ yiyince bir daha kavrulmuş yemezsin.zaten diyette çiğ yenmeliymişbende kavrulmuş severim:)
her yere değil sinirime dokunan yerlere yazıyorum,teessüf ederimNiye banlanıyor her yere yazıyor ondan
ben çiğ badem seviyorum burda 38 lira .marketler uçmuş ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?