Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek canim.tebrik ederim cookk guzel kalabalik nice kutlamalariniz olur ins annem kucukken kuzenimi cirkin ordek yavrusu diye severdi.. diger kuzenin dili donmezdi o da ciiikiin öğdeekk yarrrviisiii derdi adadajaja sana Allah dünya cikinellasi bi yavrus verir ins -latife bu bizimkiler bebeklerle cok cirkin bu sevmeyin bunu diye ugrasir -

Ayy dusunsenize anne ördek olur o zamannn
Anne ördek galp yavrus ördek :)
Baba ördeki daha az seversiniz o zaman icime senin önce kizin olurmus gibi dogdu nedense.canim.o zaman kkya yeni bi uye kazandirmis oluruz babayi gomersiniz evde

Ayy ördek ördek dedim de benim yarim de uyurken ördege benziyo :) benim yavrum da ördek mi olacak o zamaaannn
Zaten bizimkinin ördek takintisi da var..dogadan bi hayvan secmesi gerekse onunki ördek olurmus..neden dedim..hem karada hek suda hem havada olabiliyo dedi ben sok adam muhendis dagilin beyler dedim

Vallahi senden korkulur 2dk adamı gömdün

Yaa ne guldum
Evet ya feyza da minik ordek deyince aklima cirkin ordek yavrusu geldi, bizim oralarda da nazar degmesin diye pek cirkinsin diye severler
Valla coook oncelerden hep kız olsun isterdim de iş ciddiye binince kiz erkek fark etmez valla, klasik laf "saglikli olsun da..."

Ahahaha siz de ordekgillerdensiniz desene uzaktan akraba sayiliriz o zaman

kara su tamam da ben havada hiç ördek görmedim

Vallahi senden korkulur 2dk adamı gömdün
Cok pis gomerim bizimkine de diyorum cocugim olursa tabiiki en cok onlari severim ne sevicem seni daha diyom bunalima sokuyom adami benim yarim pek nazlidir ilgi onda olsun hep ister dogmamis çocuğuyla vuruyorum adami alip yavrumi anneanneye giderim diyom e ben diyo ?? Sen olmasan da olur diyorum kim izin vericekmise bagliyo..izin isteyecegimi saniyo saf ördek

Ahahaha siz de ordekgillerdensiniz desene uzaktan akraba sayiliriz o zaman
Benden değil de adam tarafindan olabilir.bu durumda da hala ördek olursun datlum

kara su tamam da ben havada hiç ördek görmedim
Kiz ördekler de ucar..tabii evrilmeye basladiklarinda kanatlari da korelmeye basladi..ama vahsi ördekler hala ucar ve göç eder. Digerleri insanlarla yasaya yasaya tembellestiler tembel ördek oldular

Ayy menuyi de yazayim.. belki bir yavru ordek su an cok minnak haldedir ama hormonlari ziplatabilir anne ordek ceza yazar bize sonra
morordek nilsub
Sabah
Bi parca salatalik az peynir attim hastaneye gittim
Ogle
1lahmacun bol salata 1bardak ayran
Aksam
Eve gel yemek filan derken benim yemek gec saate kalacak diye 1domates biraz beyaz peynir yiyp geçiştirdim aksami

Su 3u geçmiştir gunes gosterdi yuzunu bugun eridik resmen
Yesilcayimi da içtim 2gundur icmiyodum
Spor baya yurudum bugun hareketli bi gundu beybiler

Hehe yok ya gayet reglim su an, dun itibariyle tum stresimi atmis bulunuyorum

Menüler eksik gibi bu aksam sanki.
Tugce cenaze var dedi parky izine ayrıldı savurgan da gitti. Melampusefe bugun geldi sanki ama yazdi mi menuyu acaba?? Umutlayasasen yok zatem kac gun oldu..
Nilguncum deniz ben yazdk.. kiz betus garusu bugun yazdin mi menunu??
Toplight kaptan da ugramadi bugun.. yenilerde pek ugramiyo bi görünüp kayboldular.. feyzayi alalim listeye bence artik

hemen alalım beklediğimiz hata

aynı anda 2 grupta olabiliyosak ben varım ,hem hergün menümüde yazarım ben

uyandım çoktan,yatakta tavanı izledim bir süre sonra anaaaa ocakta yumurtayı unuttum dur geliom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…