- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.041
bence ikiside yenilir extra proteinBence peynir yerine yumurta yenebilir ikiside protein sonuçta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ikiside yenilir extra proteinBence peynir yerine yumurta yenebilir ikiside protein sonuçta
Kesinmiii evettt şu saatten sonra işsiziminşallah işine devam edebilirsin canım ,gidersen çıkaracakları kesin mi ?
Olsun bee denizcim bu çoçuklar yani kardeşlerim üniden mezun oldular gidemedim hastalık geçirdiler gidemedim benim bir küçüğüm evlendi gidemedim eee nerde kaldı benim ablalığımAh be canım tamam kardeşinin güzel gününde yanında olman iyi olurda, kendi hayatını düzenini niye böyle bozuyosun.Nişanmış sonuçta düğüne giderdin.Valla bu dünyada kardeşinde olsa bu kadar verici olmamak lazım, yeri gelince herkes kendi hayatına odaklanıp seni yalnız bırakıyor çünkü.Seni anlamayıp kızanlarıda kafana takmasaydın keşke.
Listeleri varya bunların ondan dedim canım 1kk peynirler 1 yumurta eşittir herhalde yoksa ben hem yumurta hem peynir yiyorum zaten :)bence ikiside yenilir extra protein![]()
Anladım tatlım sen daha iyi bilirsin tabiKesinmiii evettt şu saatten sonra işsizimbu sabah banka hesabıma bakdım internetten yatırmışlar ne kadar param varsa içerde zaten pazartesi gelmeme gerek olmadığını kibar emaille bildirdiler neyse hayırlısı artık
Olsun bee denizcim bu çoçuklar yani kardeşlerim üniden mezun oldular gidemedim hastalık geçirdiler gidemedim benim bir küçüğüm evlendi gidemedim eee nerde kaldı benim ablalığımkiii kardeşimin düğününe gelemedim de ne oldu ne maaşıma zam oldu nede kariyerde tavan yaptım
işten ilk ayrıldığımda kötü oldumda şimdi eşimde aman bebek bırak şimdi iş düşünmeyi tatilin tadını çıkaralım boşver yaa işmi yok sana olmasa ne olcak hem diyor morel verdi biraz olsun rahatladım gelince bakarım iş buldum buldum bulamadım internet sitesi kurup birşeyler satarım
![]()
Doktor bel fitigi olabilir dedi haftaya cikacak sonuclarim agrimi hafifletsin diye ilac igne verdi..inatettimolacak hayırdır canım benim. Ne için iğne kullanıyorsun kaçırdım galiba çok geçmiş olsun. Bu arada 69 lara gelince ortim i geri alıcam
nilsub senden.
Kiz bel agrima bas agrisi eklendi bi de gec uyandim bugun..Bugün bende öyleyim bugün neden acaba daha kahvaltımı yeni yaptım ama canım çok tatlı istiyor....
Hemşerim nerdesin gelde bir kız bana![]()
Datlum biz takim olarak cozutmaya musaitiz ödül deyince guvenemiyorum ben bizebencede canım ,yoksa hiç yememek çok katı geldi bana
ay burası yanıyor kışlık halıların vardı ardiyede onları çıkardım yıkıyorum oturdum şimdi birazdan devam edicem geçmiş olsun oku kendini zayıflamış diye nazar deydiriyorlardır belkiKiz bel agrima bas agrisi eklendi bi de gec uyandim bugun..
Bebegim neydi tatli krizlerinde kurtaricimiz.. hadi hemen sute tarcin atip ic.. ister sicak ister soguk nasil istersen..siz de belki hava sicaktir ama burda yagmur yagiyo hirkaylayim su an![]()
oda doğru bizim kızların bir ortası yok hepimiz ayarsızızDatlum biz takim olarak cozutmaya musaitiz ödül deyince guvenemiyorum ben bizebazilarimiz uzun suredir duraksamada yeni basladi guzel sonuclar bulandırma kiz datluslarimin aklini
Ordekcim hem adaletli davraniyo herkese haftaici yaramazliklardan alinan uyarilari siliyo guzel sonuclarq karsilik![]()
2Yil once gittigimdede annem ortadan kayboldu havada nasil sicak nasil yaniyor bakdim bizim gaciii isi biliyor kuveti doldurmus icinde oturuyor deniz anasi gibiay burası yanıyor kışlık halıların vardı ardiyede onları çıkardım yıkıyorum oturdum şimdi birazdan devam edicem geçmiş olsun oku kendini zayıflamış diye nazar deydiriyorlardır belki![]()
tamam canım :)Datlum biz takim olarak cozutmaya musaitiz ödül deyince guvenemiyorum ben bizebazilarimiz uzun suredir duraksamada yeni basladi guzel sonuclar bulandırma kiz datluslarimin aklini
Ordekcim hem adaletli davraniyo herkese haftaici yaramazliklardan alinan uyarilari siliyo guzel sonuclarq karsilik![]()
pazara gittim canım ,öldüm bittimkızfyzanur bana nerdesin dedin sen nerdesin?
bende halı yıkıyorum yardıma gel kız kalori yakarsıntamam canım :)
pazara gittim canım ,öldüm bittim
İyiyiz tatlım sen nasılsın toparlandınmı amannn düşün düşün nereye kadar boş ver kız sal gitsin dertlerini anne evi gibisi varmııınasılsınız hanımlar![]()
öldümm diyorummm,beyazım zaten kıpkırmızı oldum yolda herkes bana baktı ,sen daha halı diyosun yıka diyosun ,yardım diyosunbende halı yıkıyorum yardıma gel kız kalori yakarsın![]()
Ben geleyim kuzum gelirken benim halılarıda getireyim beleşşş subende halı yıkıyorum yardıma gel kız kalori yakarsın![]()
direk su parasından girdin ya bekleyin bende geliyorumBen geleyim kuzum gelirken benim halılarıda getireyim beleşşş suve yıkayıcı nasıl ama kızlar 10 numara hadi toplayın bütün halılarınız nilsub kampanyalı
![]()