- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.961
Aydın miii???
Ben Aydinliyim aslen su anda Ankara'da yasiyor olsam da :) Aydin'in sebze, meyveleri gibisi var mi yaa miss miss :) Sen nerede yasiyorsun?
Bu arada organik dememin sebebi bizim Nilgun'un de bahcesi, tavuklari falan var cogu seyi kendi yetiştiriyor. Balikesir'de o da, o yuzden demiştim :)
Nerdesinn. Aşkımmm burdayımmm aşkım olmuşşş kızzzKizsavurgan nasil oldun sen bi ses ver bakayim hatun
kendine yeni orti bul şekeriminatettimolacak hayırdır canım benim. Ne için iğne kullanıyorsun kaçırdım galiba çok geçmiş olsun. Bu arada 69 lara gelince ortim i geri alıcam nilsub senden.
eylem yaappalm zayıfları attıralımmmmyüzünü kapasana sapıklar vardır :)
bu zayıfı kim aldı buraya.... ben bunun kilosundayken duba gibiydim bu nasıl iş.... isyeeaaannnn..........
inşallah işine devam edebilirsin canım ,gidersen çıkaracakları kesin mi ?Kızlar ben çarşamba yola çıkıyorum türkiye yolcusu kalmasınkardeşimin nişanı var gelmiyecem dedim ablam ne laflar saydı işede yeni girdim müdürle konuşdum kesinlikle kaybettim kardeşimden önemli değilyaaa yine bulurum nott yalaaaaaannn heppp yalannn ailemede öyle dedim telefonda kapattıkdan sonra salya sümük ağladım kolaymı iş bulmak bide rahat bi yerde geberiyorum üzüntüden
günaydın canım :)herkes gece kuşu olmuş ,ben erkenden uyuyunca bütün muhabbeti kaçırmışım heryerde:)günaydın gece kuşları amma döktürmüşsünüz kızzzzzzzzzzzz
neden okadar az uyudun canım ?Gece 2 de yatıp 4.30 da kalkan bir ben var bugün. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım bol proteinli olacak hemde. Çok açım gece aç yattım çok rahattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?