Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yazayim ben de
morordek nilsub

Sabah ogle bir
Biraz biber patlican sote
Domates salatalik
5zeytin cay

Ara
1kucuk kase uzum

Aksam
1kase salata
Canim pek bisey istemedi..bugun su bile icemedim dogru duzgun..
Su 2lt anca olur yatana kadar
Spor oturdugum yerden ütü ignelerim bitene kadar spora baslamicam kizlar

bu günkü menüm

sabah 7
2 yumurtadan peynirli omlet

ara 10 gibi
3 eti form bisküvi
3 kayısı

öğlen saat 2 gibi
1 küçük kase patates kavurma
salatalık
1 dlm tb arasında peynir

akşam 6 buçuk gibi
1 muz

su 2 lt
spor3 mil koşmalı lesli
50 squat
20x5 iç bacak
15x3 mekik
50x2 yan mekik
vs.vs....

az öncede yeşil çayımı içtim ama acayip midemi bulandırdı ......

Canim super gorunuyorsun masallah

Vay vay keyfe bak nargile falan :)
Canim senin bebegin yok muydu yanlis mi hatırlıyorum? Emziriyor muydun ona emin degilim de emziriyorsan zararli degil mi nargile?

Yok Can'ım emzirmiyorum benim sıpa pek emmedi sağıp verdim ama sütüm kesildi tamamen, erkek Ada'ma meme emmek ters dedi herhalde :)) bu arada sigara kullanmıyorum arada nargile

Tatlımm ne mazereti siz hemen günü bitirmek istiyorsunuz yaa :) ben yatarken yazıyorum menümü ancak müsait oluyorum.havalar güzel mevsim yaz neredeyse hergün bi atraksiyon var e ancak bu saatlere yazabiliyorum :)
Kizz erkenden kaciyo herkes kimse kalmiyo ben önden yakalayayim milleti diye acele ediyorum..baksana tum gun konustular simdi kimse yok yaz bakem menunu sen yorum yapicem ben bakem naptin bugun anlat bana datlum

Betül sen bu sefer gerçekten çok azimlisin valla bu sefer olacak belli :) de bu hırsın azmin bir nedeni varmı acaba? Daha 1 hafta öncesine kadar topitoplara sarılırken şimdi sauna eşofmanlarla leslie yapmalar filan.. hayırdır açıkla dökül bakim :)

Son düzenleme:
Kizlar hepinizi cok tebrik ediyorum, bu hafta 3. olup notamizi sildirdik

Söz verdigim uzere kendi takimimiz icindeki 1. olan grubun ödüllerini acikliyorum:

umutlayasasen tatlim bu haftaki performansinla bireyselde de 3. olmussun, bir öğün tatli kacamagi yap doyasiya
parkbyull cum senin de 1 uyarini siliyorum, henuz tatli ödülü yok sana :)

Haftaya yine kendi aranızda yarismaya devam. Gordugunuz gibi takima kan geldi resmen derece yaptik Sizi aktif tutmaya calismamiz boşa degil yani

Sorma bacim bi is var bunda.. tum günde minik fare gibi kollontaiye kükredi surekli bi baklavali cikelat kasli kocis lafları bi killandim ben de

Yok Can'ım emzirmiyorum benim sıpa pek emmedi sağıp verdim ama sütüm kesildi tamamen, erkek Ada'ma meme emmek ters dedi herhalde :)) bu arada sigara kullanmıyorum arada nargile
Anladim canim haklisin o zaman arada bir icilen nargilenin cok zarari olmaz ben de severim nargileyi
Yahu sen ona niye bakiyorsun o 3 gun azimli takilir sonra 30 gun arazi

Menü güncellemesi yapayım ben inatettimolacak morordek

Sabah: hindi füme ,tuzsuz ,yumurta, domates 1 dilim çavdar

Öğlen : hindi füme, lor peyniri tuzsuz 1 yk, domates , salatalık, kırmızı biber, maydanoz (ilaçsız hormonsuz)

Akşam : Dereotlu ,maydanozlu Light ayran 18:00 de

1 şeftali biraz önce de enerji içtim

Sebzelerimin hepsi ilaçsız hormonsuz tamamen organik peynir de bi tek yumurta market kalmamış bu hafta gelmedi

Sporlarımda Leslie 3 mil + ağırlık + jilian Michael 30 day level 1 2. Gün ama yarın başka bi programa başlıyorum hiit cardio yapacağım 10 gün her gün ayrı videolar yapacağım bakalım ölçüm yapıp size de bildiririm değişimi

Kizz erkenden kaciyo herkes kimse kalmiyo ben önden yakalayayim milleti diye acele ediyorum..baksana tum gun konustular simdi kimse yok yaz bakem menunu sen yorum yapicem ben bakem naptin bugun anlat bana datlum
Kıskandın dimi sende bütün gün yoktun tabii anne yanında akşama kadar iş yapılıyor akşam kimse olmayınca canın sıkıldı anladım ama biliyosun tatlım bizim grup cuma akşamları sessizliğe gömülüyo, tartı stresinden kurtulunca kendimizi kaçamağa veriyoruz galiba ondan.Aşağıya yazcma menümü çok kızma ama tamammı

nilsub bak bir organik daha geldi :)

Bak iste bu yuzden düşüyorum milletin pesine ben..2dk arkamizi dönmeye gelmiyonuz ayip ayip.. yaz bakem sen..
Kiz ben de bugun takildm ama belim pek rahat vermedi ondan yanii..yoksa girip gozetliyom ben sizi surekli

nilsub bak bir organik daha geldi :)

Organik diye adlandırılan ürünleri pek almam Aslında :) bu güvendiğim birinden alıyorum Aydın'dan geliyor, eski çeyizlik tohumları alarak başlamış bu işe ve organik sertifikası falan da almamış, tamamen kızına doğal şeyler yedirmek için ve talep gelince de şimdi çiftlik kurmuş yanında çalışanlar bile SSK'lı tarım işçileri pek SSK'lı olmaz bilen bilir, çok güveniyorum zaten sebzeleri meyveleri yerken çocukluğuma gidiyorum öyle lezzetli taze taze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…