- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.981
niye o kadar geç yattın ve o kadar erken uyandın ?Gece 2 de yatıp 4.30 da kalkan bir ben var bugün. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım bol proteinli olacak hemde. Çok açım gece aç yattım çok rahattim.
herıld yanee ne sandın
Selvi boylu mu : D ay hic güleceğim yoktu kızbenim sadıcım 182 cm ben kendimi kısacık hissediyorum kızın yanında ..hele hele eşlerle dışarı çıktığımızda daha vahim durum onun eşi 189 cm .benim esimle boyum ayni disariya cocuklarini dolaştırıyorlarmış gibi diyorum..hele yuruyelim şöyle dediğimizde biz koşuyoruz peşlerinden adımlarını yakalıycaz diye boyum çok uzun değil ayrıca yanlış biliyormuşum Dr da kemik ölçümü yaptırmıştım 3 hafta önce.. kemiklerim oturmuş 3 cm kısalmışım 166 yım şuan [/QUO
Yaa 169 gayet iyi bir boyda ondan yazmıştım :) fotodada gayet iyi duruyo boyun.demekki seninde vücut yapından dolayı kilon belli olmuyor.ayrıca o ne ya öyle 183 kadınmı olurmuş azcık minyon olacak kadın dediğinbenimki kedi.ciğer meselesi gibi oldu
sonunda bize katıldınherıld yanee ne sandın
Ya zaten bi düzenli spor yapsam çoktan istediğim kiloya ulaşmıştımda üfff tembellik yapıyorum yaaHmmm gun icinde yurumelerini bi nebze hareketten sayabiliriz ama ne bileyim her gün menu geliyor "spor: yok". Dedim azicik hareketlensin bu hatun biliyorum hem usendigini :) hafta sonu yaparsin iste hareket berekettir
Ah be canım tamam kardeşinin güzel gününde yanında olman iyi olurda, kendi hayatını düzenini niye böyle bozuyosun.Nişanmış sonuçta düğüne giderdin.Valla bu dünyada kardeşinde olsa bu kadar verici olmamak lazım, yeri gelince herkes kendi hayatına odaklanıp seni yalnız bırakıyor çünkü.Seni anlamayıp kızanlarıda kafana takmasaydın keşke.Kızlar ben çarşamba yola çıkıyorum türkiye yolcusu kalmasınkardeşimin nişanı var gelmiyecem dedim ablam ne laflar saydı işede yeni girdim müdürle konuşdum kesinlikle kaybettim kardeşimden önemli değilyaaa yine bulurum nott yalaaaaaannn heppp yalannn ailemede öyle dedim telefonda kapattıkdan sonra salya sümük ağladım kolaymı iş bulmak bide rahat bi yerde geberiyorum üzüntüden
Aaa olurmu 165 en iyi boy
kıyamet kopacak galiba :):)ya da alttan alttan bi planı vardır bununhayret kızfyzanur sana hak verdi :)))
kıyamet kopacak galiba :):)ya da alttan alttan bi planı vardır bunun
banada öyle geldi ,gelmeyelim bu oyunlara :)):şş içimize sızıp planlarımızı sızdırmak istiyor olabilir dikkatli olalım :)))
kıyamet kopacak galiba :):)ya da alttan alttan bi planı vardır bunun
fesatlıkta elinize kimse su dökemez vallaşş içimize sızıp planlarımızı sızdırmak istiyor olabilir dikkatli olalım :)))
niye o kadar geç yattın ve o kadar erken uyandın ?
neden okadar az uyudun canım ?
öğlen uykusu güzel oluyor :)Ablamla telefonda konuştuk biraz. Babamızı cekistirdik. Bayağı vakit geçmiş. Sabah namazina da 4.30 da kalktim. Eşim de 10 gündür gündüze gidiyor. Sabah kahvaltı hazırlayamıyordum. Poğaça yaptım götürüp is yerinde arkadaşları ile yesin diye. Saat 6.30 da yatayim tekrar dedim. Meme diye ağlayan oğlum sayesinde hepimiz uyandik. Erken kalktığım gün öğlen cocuklarla uyuyoruz iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?