- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.941
Aydın miii???Organik diye adlandırılan ürünleri pek almam Aslında :) bu güvendiğim birinden alıyorum Aydın'dan geliyor, eski çeyizlik tohumları alarak başlamış bu işe ve organik sertifikası falan da almamış, tamamen kızına doğal şeyler yedirmek için ve talep gelince de şimdi çiftlik kurmuş yanında çalışanlar bile SSK'lı tarım işçileri pek SSK'lı olmaz bilen bilir, çok güveniyorum zaten sebzeleri meyveleri yerken çocukluğuma gidiyorum öyle lezzetli taze taze
Kiz az once açıkladım ya odulleri :) ortalamalarinizi hatirlamiyorum ama parkbyull ve umutlayasasen 1.oldular, ikinci sizin gruptu. Diger gruplarin da ortalamasi baya yakindi. Su an telefondan yazıyorum, ortalamaları tam hatirlamasam da ilk 2'den eminimmorordek kiz ordekim bugun bi ara listede grup grup yaptiklarinda vardi.. pc de kolaydaysa onu da paylasiversen ya bakalim gruplarda kim kazanmis
Betül sen bu sefer gerçekten çok azimlisin valla bu sefer olacak belli :) de bu hırsın azmin bir nedeni varmı acaba? Daha 1 hafta öncesine kadar topitoplara sarılırken şimdi sauna eşofmanlarla leslie yapmalar filan.. hayırdır açıkla dökül bakim :)
Oh oh oh masallah.Bende bugünkü menümü paylaşayım
inatettimolacak morordek nilsub
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+4 zeytin+domates,salatalık,maydonoz,nane
Öğlen: 1 dl peynirli börek+1 kase çorba+1 kase salata+1 kase yoğurt
Akşam:1 tabak kuru fasulye+1 tabak salata+1 kase cacık+3 erik
Bide öğleden sonra 1 lokma çikolata yedim
Bide akşam yemeğinden sonra tatlı krizim geçmediğinden kendim evde güllaç yaprağı kalmıştı az şekerli onu yaptım minik bir dilim yedimdimi
Neyse kesin cezamı ben hakettim yapcak bişey yok
Su:3 lt üstü
Spor: yapmadım
Yazayim ben de
morordek nilsub
Sabah ogle bir
Biraz biber patlican sote
Domates salatalik
5zeytin cay
Ara
1kucuk kase uzum
Aksam
1kase salata
Canim pek bisey istemedi..bugun su bile icemedim dogru duzgun..
Su 2lt anca olur yatana kadar
Spor oturdugum yerden ütüignelerim bitene kadar spora baslamicam kizlar
Teşekkürler canım spordan ince duruyorum sanırımSüper ve hiç 73 gibi durmuyorsun iletinde kilona baktım daha ince duruyorsun. Bize de nasip olur inş.
Teşekkürler canımSüpersin çok iyi görünüyorsun tebrikler
Saol fıstık senin yanında devedekulak olduk işteCanim super gorunuyorsunmasallah
Vay vay keyfe bak nargile falan :)
Canim senin bebegin yok muydu yanlis mi hatırlıyorum? Emziriyor muydun ona emin degilim de emziriyorsan zararli degil mi nargile?
Kızım şaftım kaymış o yüzün beyine bakacaklaryüzünü kapasana sapıklar vardır :)
bu zayıfı kim aldı buraya.... ben bunun kilosundayken duba gibiydim bu nasıl iş.... isyeeaaannnn..........
ayy bana inanan biri çıktı çok şükür ya rabimfyzanur u tenzih ederim...
ara vermiştim rejime gözüm gönlüm doydu çok şükür... şimdi kaldığım yerden devam edip 38 bedene düşmeliyim.... bacaklarım çok kalın dünya gözüyle bir daha inceldiklerini görmek istiyorum.....
Buda selvi boylulardan betülcüm.bende şaşırdım kiloya göre çok ince diyede boyu görünce kilo normal geldi :)yüzünü kapasana sapıklar vardır :)
bu zayıfı kim aldı buraya.... ben bunun kilosundayken duba gibiydim bu nasıl iş.... isyeeaaannnn..........
Buda selvi boylulardan betülcüm.bende şaşırdım kiloya göre çok ince diyede boyu görünce kilo normal geldi :)
Hmmm gun icinde yurumelerini bi nebze hareketten sayabiliriz ama ne bileyim her gün menu geliyor "spor: yok". Dedim azicik hareketlensin bu hatun biliyorum hem usendigini :) hafta sonu yaparsin iste hareket berekettirKızlar bugün internetim çok kötü çok zor yazıyorum delirtti benimorordek cezalarımı gördüm yaparım artıkın napim ben bu ara gün içinde yürüyorum gerçi iş dolayısıyla :) ondan akşamları pertim çıkıyo sıcakta fena. valla üşeniyorum spora.Ama cezamı yapıcam yinede
Aslinda aksam kötü olmus ama gun icinde toplam yedigin baya az oldugundan cok da goze batmiyorHastanedeydim yeni geldim hemen menü paylaşayım
Sabah
Bir çavdar ekmeği
2 dilim salam
1 kk peynir
Öğle akşam bir gibi oldu
Bir kase şalgamlı bulgur salata
Bir minik puaca
Çay
Su 2 litre
Spor yarım saat leslie yle yürüme
Selvi boylu mu : D ay hic güleceğim yoktu kızBuda selvi boylulardan betülcüm.bende şaşırdım kiloya göre çok ince diyede boyu görünce kilo normal geldi :)
Kiz oyle deme, o tamamen cevrendeki kişilerin boy ortalamasina gore degisen bir algi meselesi. Ben lisanstayken arkadas cevremdeki en kısa kisiydim, o zamanlar senin gibi dusunuyordum hiç de selvi boylu degil de gayet normalmisim gibi. Sonra işe baslayinca cevremdeki kızların boy ortalamasi 1.50'lere falan dustu ben kaldim zebellak gibi yanlarindaSelvi boylu mu : D ay hic güleceğim yoktu kızbenim sadıcım 182 cm ben kendimi kısacık hissediyorum kızın yanında ..hele hele eşlerle dışarı çıktığımızda daha vahim durum onun eşi 189 cm .benim esimle boyum ayni disariya cocuklarini dolaştırıyorlarmış gibi diyorum..hele yuruyelim şöyle dediğimizde biz koşuyoruz peşlerinden adımlarını yakalıycaz diye boyum çok uzun değil ayrıca yanlış biliyormuşum Dr da kemik ölçümü yaptırmıştım 3 hafta önce.. kemiklerim oturmuş 3 cm kısalmışım 166 yım şuan
Haklısın canım çevreye göre değişiyor..buraya Anzaclar geliyor anma töreni zamanında 15-16 yaşındaki çocuklar hem enine hem boyuna hele aileleri dev gibi Minnacık kalıyoruz biz TürklerKiz oyle deme, o tamamen cevrendeki kişilerin boy ortalamasina gore degisen bir algi meselesi. Ben lisanstayken arkadas cevremdeki en kısa kisiydim, o zamanlar senin gibi dusunuyordum hiç de selvi boylu degil de gayet normalmisim gibi. Sonra işe baslayinca cevremdeki kızların boy ortalamasi 1.50'lere falan dustu ben kaldim zebellak gibi yanlarindaama turkiye ortalamasini dusununce 1.65 uzeri gayet uzun oluyor kadinda
geçmiş olsun canım çok yorma kendiniSaol şekerim :) biranda 55 inmek güzel olurdu be hayali bile güzel
ama ben bu hafta gibi bir daha hayatta yırtınmam olan belime olduiç camasirimi dahi giyemiyorum eşim giydirdi beni dun çok zormus bel acısı
çok iyisin masallah
Aslinda aksam kötü olmus ama gun icinde toplam yedigin baya az oldugundan cok da goze batmiyor
Bu arada bir cavdar ekmegi dedigin seyin bir dilim oldugunu varsayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?