Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aydın miii???
Ben Aydinliyim aslen su anda Ankara'da yasiyor olsam da :) Aydin'in sebze, meyveleri gibisi var mi yaa miss miss :) Sen nerede yasiyorsun?
Bu arada organik dememin sebebi bizim Nilgun'un de bahcesi, tavuklari falan var cogu seyi kendi yetiştiriyor. Balikesir'de o da, o yuzden demiştim :)

morordek kiz ordekim bugun bi ara listede grup grup yaptiklarinda vardi.. pc de kolaydaysa onu da paylasiversen ya bakalim gruplarda kim kazanmis
Kiz az once açıkladım ya odulleri :) ortalamalarinizi hatirlamiyorum ama parkbyull ve umutlayasasen 1.oldular, ikinci sizin gruptu. Diger gruplarin da ortalamasi baya yakindi. Su an telefondan yazıyorum, ortalamaları tam hatirlamasam da ilk 2'den eminim

ayy bana inanan biri çıktı çok şükür ya rabim fyzanur u tenzih ederim...

ara vermiştim rejime gözüm gönlüm doydu çok şükür... şimdi kaldığım yerden devam edip 38 bedene düşmeliyim.... bacaklarım çok kalın dünya gözüyle bir daha inceldiklerini görmek istiyorum.....

Bende bugünkü menümü paylaşayım
inatettimolacak morordek nilsub

Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+4 zeytin+domates,salatalık,maydonoz,nane

Öğlen: 1 dl peynirli börek+1 kase çorba+1 kase salata+1 kase yoğurt
Akşam:1 tabak kuru fasulye+1 tabak salata+1 kase cacık+3 erik
Bide öğleden sonra 1 lokma çikolata yedim
Bide akşam yemeğinden sonra tatlı krizim geçmediğinden kendim evde güllaç yaprağı kalmıştı az şekerli onu yaptım minik bir dilim yedim dimi
Neyse kesin cezamı ben hakettim yapcak bişey yok
Su:3 lt üstü
Spor: yapmadım

Oh oh oh masallah.
Simdi ben hemen bi ceza keseyim sana: oncelikle sporun olmadigi icin yarım saat yuruyus ya da 2 mil Leslie yapiyorsun. Sonra da kaçamaklarin icin 100 ziplama ya da 15 dk yuruyus ya da 1 mil Leslie bunlari yaptigin gunun sporuna da saymiyorum ona gore...

iğneden çok tırsarım geçmiş olsun....

Süper ve hiç 73 gibi durmuyorsun iletinde kilona baktım daha ince duruyorsun. Bize de nasip olur inş.
Teşekkürler canım spordan ince duruyorum sanırım

Süpersin çok iyi görünüyorsun tebrikler
Teşekkürler canım
Canim super gorunuyorsun masallah

Vay vay keyfe bak nargile falan :)
Canim senin bebegin yok muydu yanlis mi hatırlıyorum? Emziriyor muydun ona emin degilim de emziriyorsan zararli degil mi nargile?
Saol fıstık senin yanında devedekulak olduk işte
yüzünü kapasana sapıklar vardır :)

bu zayıfı kim aldı buraya.... ben bunun kilosundayken duba gibiydim bu nasıl iş.... isyeeaaannnn..........
Kızım şaftım kaymış o yüzün beyine bakacaklar KV i sana misafir yolliyim 1 ayda incecik olursun

Evet ya bazen uzun süre diyet yapmak sıkıyo bir süre sonra kilo verme durunca insan stres oluyo oda kötü.Arada molalar vermek iyi bencede yani en azından 10 kg üstü vermek isteyenler için.Hem o sırada vücut kendini topluyo alarm durumundan kurtuluyo sonra daha rahat devam ediyo vermeye.Ben mesela 80 le başladım 75 de bi mola verdim 70 de bi mola zorunlu molalar ama kilo veremiyordum bikaç hafta bende baktım veremiyorum kendimi kasmadım sonra dikkat edince yine inmeye başladı.

Kızlar bugün internetim çok kötü çok zor yazıyorum delirtti beni morordek cezalarımı gördüm yaparım artıkın napim ben bu ara gün içinde yürüyorum gerçi iş dolayısıyla :) ondan akşamları pertim çıkıyo sıcakta fena. valla üşeniyorum spora.Ama cezamı yapıcam yinede

Hastanedeydim yeni geldim hemen menü paylaşayım
Sabah
Bir çavdar ekmeği
2 dilim salam
1 kk peynir
Öğle akşam bir gibi oldu
Bir kase şalgamlı bulgur salata
Bir minik puaca
Çay
Su 2 litre
Spor yarım saat leslie yle yürüme

Hmmm gun icinde yurumelerini bi nebze hareketten sayabiliriz ama ne bileyim her gün menu geliyor "spor: yok". Dedim azicik hareketlensin bu hatun biliyorum hem usendigini :) hafta sonu yaparsin iste hareket berekettir

Aslinda aksam kötü olmus ama gun icinde toplam yedigin baya az oldugundan cok da goze batmiyor
Bu arada bir cavdar ekmegi dedigin seyin bir dilim oldugunu varsayiyorum

Buda selvi boylulardan betülcüm.bende şaşırdım kiloya göre çok ince diyede boyu görünce kilo normal geldi :)
Selvi boylu mu : D ay hic güleceğim yoktu kız benim sadıcım 182 cm ben kendimi kısacık hissediyorum kızın yanında ..hele hele eşlerle dışarı çıktığımızda daha vahim durum onun eşi 189 cm .benim esimle boyum ayni disariya cocuklarini dolaştırıyorlarmış gibi diyorum..hele yuruyelim şöyle dediğimizde biz koşuyoruz peşlerinden adımlarını yakalıycaz diye boyum çok uzun değil ayrıca yanlış biliyormuşum Dr da kemik ölçümü yaptırmıştım 3 hafta önce.. kemiklerim oturmuş 3 cm kısalmışım 166 yım şuan

Kiz oyle deme, o tamamen cevrendeki kişilerin boy ortalamasina gore degisen bir algi meselesi. Ben lisanstayken arkadas cevremdeki en kısa kisiydim, o zamanlar senin gibi dusunuyordum hiç de selvi boylu degil de gayet normalmisim gibi. Sonra işe baslayinca cevremdeki kızların boy ortalamasi 1.50'lere falan dustu ben kaldim zebellak gibi yanlarinda ama turkiye ortalamasini dusununce 1.65 uzeri gayet uzun oluyor kadinda

Haklısın canım çevreye göre değişiyor..buraya Anzaclar geliyor anma töreni zamanında 15-16 yaşındaki çocuklar hem enine hem boyuna hele aileleri dev gibi Minnacık kalıyoruz biz Türkler

Saol şekerim :) biranda 55 inmek güzel olurdu be hayali bile güzel
ama ben bu hafta gibi bir daha hayatta yırtınmam olan belime oldu iç camasirimi dahi giyemiyorum eşim giydirdi beni dun çok zormus bel acısı
geçmiş olsun canım çok yorma kendini

çok iyisin masallah

Aslinda aksam kötü olmus ama gun icinde toplam yedigin baya az oldugundan cok da goze batmiyor
Bu arada bir cavdar ekmegi dedigin seyin bir dilim oldugunu varsayiyorum
morordek cim evet bir dilim hatta onları bile yemeyecektim misafir gelecek diye koşuşturmaktan da onu yemezsem başka şeylere saldıririm diye yedim inanır mısın ekmek çoğu zaman aklıma bile gelmiyor özellikle çavdar ve kepek yiyorum ki kokuları bana tiksindirici geliyor çok yememi engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…