• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eveeet bende yeni geldim benimde misafirim vardi aylardan sonra ilk kez misafir geldi evime pek bi isim yoktu telasimda yoktu kizlar yardim ediyolar sagolsunlar
kallisim miyaw donmus ben sana demistim bizim koyde soyle derler kedi kismi butun gun dokuz koyu donsuz gezer amaa aksam olunca evine doner derler ayyy ayip bir cumlemi oldu yoksam ammaan miyawlar icin soylenmis bu laf yeri geldi yazdim iste
bunun disinda hersey iyi guzeeel misafirler icin irmik tatlisi yaptim yemedim kucuk borek yaptim yemedim sadece cay bide leblebi yedim iki uc benim zayifladigimi kimse farketmedi buna:çok üzgünüm: bozuldum azicik bende hemen biri benii aaa nekadar zayiflamissin diyecek diye bekliyom :1rolleyes: hihoyyyt daaa cook calismam gerek birinin bana boyle demesi icin galibayaa
emelcim yarin guzeeel dinlen baciiim hafta ici cok kosturuyon sen sonra pazartesi ise gitmek zor gelir dinlenmezsen
mehhaalim bende bu sabahki cekismeyi gorunce dedimkiii kendi kendime mehalimlen kallisim bu ayin mesajlarini sile sile bitiremezler sadece bugunku yetecek diyodum geldim baktim herkez gezmeye gitmisşutarafagitti
eeee saat epey olmus bende yaten gari hafiften agirlik basti mirmirmirmir gece kremlerime surcen dahaa hadin cumleten gunaydin diyemyerimseniben artik bu ssaatten sonra kimse gelmez honey olsa geliiidi emme oda yan gelip yatiyodur onun kilo bildirimi isi bitti simdilik oda haftada kac kilo aldigini yazsin bundan sonra bos durmasin yediklerini oda yazssin bizde ona bugun sutu az icmissin gayfeyi cok icmissin diyelim bos birakmiyalim ona bak bugun gelmemis elim dustu gene habire yaziyon optum

canlarım günaydın kahvaltı hazırlamaya kalktım bir tek aleyna uyanık benimle herkes uyuyor havada güneşli gibi belki bugün yırtığı alıp çıkarız biraz dışarı...
akşamda geldim ama geçmiş mesajları bitiremediğim için yazmadım artık benim için hayat yarın sabah başlayacak bu haftasonu kopuğum özürler dilerim... öpüyorum hepinizi.

Günaydın güzel takımım bizde herkes dinlenmedi bu hafta sonu sanırım :) bende kahvaltımı yaptım şöyle bir bakınıyorum işte.daha oy vermeye gidilecek hiçte canım istemiyor eşim sürüklemese gitmicem:) ammmaaaaannnnn hadi görüşürüz

merhaba takimcik ...
dun gece disardaydim,sabah 6 ya kadar hem de.:bbo:..eglendik biraz.. haliyle cerez filan atistirdim ama beyaz leblebi yedim en cok,meyve suyu filan ictim... sabah da tost yiyip yattim,artik kahvalti sayilir degil mi?? hepinizi cok opuyorum,bugun disardayim yine...gorusurz

ben geldim sevgili takım..

oy kullanmak için dışarı çıktık sonra hava güzel diye eve giresimiz gelmedi Ayçayı kursa bırakıp ufakları ve yırtığı alıp alelacelede birer sandviç hazırlayıp doğru gölet kıyısına gidip biraz vakit geçirdik, yırtık gölete girip oradaki tüm bakışları üzerine topladı kızının ilgi odağı olduğunu gören benim kocada eline bir tahta parçası alıp kızımı durmadan suya sokup çıkarttıkafamçokkarıştı kamera çektim yarın inşallah eklerim sizede gösteririm..

merhaba arkadaşlar ben derslere adeta gömülmüş durumdayımkafamçokkarıştı bir soluklanayım dedimdelikafadulden yememe dikkat ediyorum ama sürekli masa başında ders çalışıyorum hareket yok yani:1no2: şu sınavları hayırlısıyla atlatayım da hemen spora başlayacağım tekrar süprizzzzzumarım o zamana kadar kilo almam:delphin:

Bugün bedne pek bir tembel gördüm kendimi oy vermeye çıktık bir kalabalık bir kalabalık oy vermeden gezmeye gittik sonra tekrar oy vermeye gittik en son oy veren olduk .
işte böyle candy sen hangi bölümde okuyorsun

merhaba kızlar nıhayet yogunlugum azaldı.aılemı yolcu etdım vatandaslık gorevımızı yaptık pazardan salata sebze meyve alısverısı yapdık artık buralardayım.yenı gelen ıkı arkadas var sanırım hosgelmısler efendım.cok acım corba yapıyorum olsada ıcsek kocıs kısır ıstıyo kendımede karnıbahar haslıyorum yemek faslı bıtsın gelıcem ıns

merhaba takimim..
haftasonu bukadar boskalmazdi buralar ama herkesin isi var. benimde misafirler yeni gitti dus aldim süslendim ancak firsat oldu bakmaya..
cedric vanim allah kavustursun ailen gitmis. istanbul disindanmiydi ailen?

senağlama merhaba takimim,benim biraz moralim bozuk...hatta bayagi bozuk... birsey yazacak durumda degilim,affedin beni...sizleri seviyorum gorusuruz

iyi geceler yatmadan bi ugrayim dedim kimseler yok sanirim benim icin bugun siradan bir pazardi iste ev isi camasir yemek utu filan
havada kapali yagmurlu olunca insanda moralsiz:çok üzgünüm::1no2: yorgun oluyo
herkeze iyi gecelr yarin gorusuruz
allah hepinize sagliktan ve sevdiklerinizden ayirmasin

gece kuşunuz geldikaydirigubbakcemile4
nasılsınız bakalım? maaşallah dipçik gibisiniz:jeyyar:
aşağıda reyhan ablayı gördüm reyhan ablam iyisin inşallah canım öptüm güzel yanaklarındanŞeniz
bizim koyde soyle derler kedi kismi butun gun dokuz koyu donsuz gezer amaa aksam olunca evine doner derler ayyy ayip bir cumlemi oldu yoksam ammaan miyawlar icin soylenmis bu laf yeri geldi yazdim iste
eeee saat epey olmus bende yaten gari hafiften agirlik basti mirmirmirmir gece kremlerime surcen dahaa hadin cumleten gunaydin diyemyerimseniben artik bu ssaatten sonra kimse gelmez honey olsa geliiidi emme oda yan gelip yatiyodur onun kilo bildirimi isi bitti simdilik oda haftada kac kilo aldigini yazsin bundan sonra bos durmasin yediklerini oda yazssin bizde ona bugun sutu az icmissin gayfeyi cok icmissin diyelim bos birakmiyalim ona bak bugun gelmemis elim dustu gene habire yaziyon optum
zenancığım tatlı dillim güler yüzlüm şekerparem
bayıldım o kedi için sizin köyde denen lafa allah hayrını versinkaydirigubbakcemile3 güldürdün beni canım sıkkın olduğu halde bu gün hiiiç keyfim yok kaç posta ağladım bilmiyorum senağlama sabah dışarı çıktık kocakafalı kocamla kavga ettik sonra eve geldik kahvaltı masamız duruyo daha ama beyefendi yattı uyudu sanki o hamile dinlenmesi gereken oymuş gibi bende sinirlendim ev temizlemeye giriştim sonra karnıma ağrı girdi bu kezde ağrıdan korktum bebeğe birşey oldu diye ağlamaya başladım
bu adam beni iyice sinir etmeye başladı bu gidiş iyi değil söyleyim yani internette oyun oynuyor da gebelikle ilgili birşeylere bakmıyor bana liste yap dedim yasak olanları hala ne liste var ne birşey ilgisiz ,düşüncesiz nolcak:oklava:
işte böööyle hala kasıklarımda ağrı var inşallah sabaha geçer
bu arada kaç kilo aldım bilmiyorum ama çok sık acıkıyorum çok sık wc ye gidiyorum sigarayı da allaha şükür içmiyorum kaç gün oldu saymadım bana asır gibi geldikaydirigubbakcemile3
ohh içimi döktüm rahatladım ayol :roflol:hadi öptüm hepinizi şekerler

aynen balli dipcik gibiyizkaydirigubbakcemile2
bende seni öptüm seker
ne ev temizligi allahini seversen honey? yavas yavas elin vardikca yaparsin toplama islerini falan. niye karnini agritacak kadar zorluyorsun kendini?
bak sigara icme falan demiyorum. buna gerek bile görmüyorum. bukadar istedin bekledin bu bebegi bukadar sevinip mutlu oldun... oluncada simdi onun sagligini tehlikeye atacagini düsünmüyorum bile
icini döküp rahatladigina sevindimhihoyyyt icini dök sirtini yasla yat. abartmadan kiloda al. ama lütfen birak su ev islerini. sanki yapinca bitiyormu?. insanoglunun isi bitmez. isi biten diger tarafi boylar.
biraz yan gel keyfine bak balli bebek oldugunda bu günleri cok ararsin.Şeniz

iyi sabahlar kızlar
erken yattım erken kalktım ben de

honeycim ben sana ne diyim bilmem kocakafalı olduğunu bile bile kafana takıyosun ya
boşveeer sen bebeğinle keyfine bak fazla bişey bekleme kocandan asla
yani hiçkimse kocasından bişey beklemesin kendinizi üzmekten başka işe yaramaz çünkü

çikolatam tahminen sende kocana bozulmuşsundur lütfen kafana takma moralini bu kadar bozacak bişey yok hayatta knuşuruz sonra zaten sen kendine gelince

ben örgülerimi birbir tamamlıyorum şükür çok güzel dinlendim bu pazar size bakınıp tekrar uyuycam inşallah yarın görüşürüz

günaydın canlarım benim, hala konu kontrollerindeyim bir saati geçti.. kaç gündür uzak kaldım birikmiş.

cedricim canım allah kavuştursun şekerciğim, üzgünsündür şimdi alıştın bayağı kaldılar, ev durumu ne alemde bir şeyler yaptınızmı tadilat adına soruyorum..

honeyim ve çikolatacığım sizde kocalara kızıp üzülmüşsünüz... değmez inanın değmez bazı şeyleri oluruna bırakmak daha faydalı oluyor daha sakince bir yaşam tarzı sunuyor sizlere bunu unutmayın, yani eski evliliklere sahip değilsiniz elbette ilgi, paylaşım istiyorsunuz ama hödüklere bunu anlatmak zor oluyor fakat siz üstlerine gitmezseniz bir zaman sonra düzelecektir, sizde çok ilgi göstermeyin yani sürekli etraflarında şunu istiyorum bunu yapıyorum demeyin karşılık olarakta onada ne istediğini ne yaptığını sormayın inanın bu tavır değişikliğinden sonra onlarda neler oluyor diye düşünecek öğrenme yoluna gidecektir bu kez ili odağı siz olursunuz ama onlar geç gelişiyorlar, honeyim eşin şimdi senin ne hassas olduğunun farkında değildir hani elbette bu tipleride mevcutturda onlarda size bize rarstlamamış ne yapalım, farkında olması, senin bedeninde onunda bir canını taşıdığını görmesi belkide doğumdan sonra gerçekleşir yani herkesten aynı mantığı bekleyemeyiz belkide biraz daha zaman geçsin karnın büyüyüp bebek görülmeye başlasın o zaman farkedecektir bekle biraz ..seninle ilgilenilmesini etrafında pervane olmasını bekleme demekki algılayamadı hala durumukafamçokkarıştı ev işlerinede bebeğini biraz seviyorsan ara ver sonradan çok ağlarsın ve bırak ağlamayı o psikolojiden kurtulmak mümkünmüdür bir sor kendine, allah göstermesin... ne çok istedin bebeğim olsun diye ve oldu şimdide dikkat etmelisin onun için....

bu arada yeni arkadaşlarımızda hoşgeldiler çikolata hariç diğer arkadaşlarımla iletişime geçemedim ama hafta sonları tüm aile evde olunca bende hayattan kopuyorum her hafta durum bu malesefki...

merhaba takimim..
haftasonu bukadar boskalmazdi buralar ama herkesin isi var. benimde misafirler yeni gitti dus aldim süslendim ancak firsat oldu bakmaya..
cedric vanim allah kavustursun ailen gitmis. istanbul disindanmiydi ailen?
saolasın ablacıgım.evet aılem antalya nın bır ılcesınde yasıyorlar.emeklılık gunlerını sahıl kıyısında trafık gurultu olmadan sakın sakın gecırıyorlar.tabı uce bolunuyorlar genelde hepımıze kosduruyorlar canlarım benım
iyi geceler yatmadan bi ugrayim dedim kimseler yok sanirim benim icin bugun siradan bir pazardi iste ev isi camasir yemek utu filan
havada kapali yagmurlu olunca insanda moralsiz:çok üzgünüm::1no2: yorgun oluyo
herkeze iyi gecelr yarin gorusuruz
allah hepinize sagliktan ve sevdiklerinizden ayirmasin
amın zenan cıgım sen bıseyemı uzgunsun canım
gece kuşunuz geldikaydirigubbakcemile4
nasılsınız bakalım? maaşallah dipçik gibisiniz:jeyyar:
aşağıda reyhan ablayı gördüm reyhan ablam iyisin inşallah canım öptüm güzel yanaklarındanŞeniz

zenancığım tatlı dillim güler yüzlüm şekerparem
bayıldım o kedi için sizin köyde denen lafa allah hayrını versinkaydirigubbakcemile3 güldürdün beni canım sıkkın olduğu halde bu gün hiiiç keyfim yok kaç posta ağladım bilmiyorum senağlama sabah dışarı çıktık kocakafalı kocamla kavga ettik sonra eve geldik kahvaltı masamız duruyo daha ama beyefendi yattı uyudu sanki o hamile dinlenmesi gereken oymuş gibi bende sinirlendim ev temizlemeye giriştim sonra karnıma ağrı girdi bu kezde ağrıdan korktum bebeğe birşey oldu diye ağlamaya başladım
bu adam beni iyice sinir etmeye başladı bu gidiş iyi değil söyleyim yani internette oyun oynuyor da gebelikle ilgili birşeylere bakmıyor bana liste yap dedim yasak olanları hala ne liste var ne birşey ilgisiz ,düşüncesiz nolcak:oklava:
işte böööyle hala kasıklarımda ağrı var inşallah sabaha geçer
bu arada kaç kilo aldım bilmiyorum ama çok sık acıkıyorum çok sık wc ye gidiyorum sigarayı da allaha şükür içmiyorum kaç gün oldu saymadım bana asır gibi geldikaydirigubbakcemile3
ohh içimi döktüm rahatladım ayol :roflol:hadi öptüm hepinizi şekerler
honey canım bak aramızda tecrubelı anneler var onlar daha ıyı bılır ama allah tarafından kadınlara neredeyse dogusdan verılen annelık ıcgudusu erkeklerde yok maalesef.senın yasadıgın heyecanı onunda yasamasını bekleme su anda.hele bır karnın buyusun bebegın babasına kendını hıssettırebılecek kadar buyusun bak o zaman nasıl degısıcek.bıde esınden boyle beklemek yerıne soylesen dırek yardım ıstedıgını hersey daha kolay olmazmı arkadasım adam nerden bılsın ayoldelikafadulden
günaydın canlarım benim, hala konu kontrollerindeyim bir saati geçti.. kaç gündür uzak kaldım birikmiş.

cedricim canım allah kavuştursun şekerciğim, üzgünsündür şimdi alıştın bayağı kaldılar, ev durumu ne alemde bir şeyler yaptınızmı tadilat adına soruyorum..

honeyim ve çikolatacığım sizde kocalara kızıp üzülmüşsünüz... değmez inanın değmez bazı şeyleri oluruna bırakmak daha faydalı oluyor daha sakince bir yaşam tarzı sunuyor sizlere bunu unutmayın, yani eski evliliklere sahip değilsiniz elbette ilgi, paylaşım istiyorsunuz ama hödüklere bunu anlatmak zor oluyor fakat siz üstlerine gitmezseniz bir zaman sonra düzelecektir, sizde çok ilgi göstermeyin yani sürekli etraflarında şunu istiyorum bunu yapıyorum demeyin karşılık olarakta onada ne istediğini ne yaptığını sormayın inanın bu tavır değişikliğinden sonra onlarda neler oluyor diye düşünecek öğrenme yoluna gidecektir bu kez ili odağı siz olursunuz ama onlar geç gelişiyorlar, honeyim eşin şimdi senin ne hassas olduğunun farkında değildir hani elbette bu tipleride mevcutturda onlarda size bize rarstlamamış ne yapalım, farkında olması, senin bedeninde onunda bir canını taşıdığını görmesi belkide doğumdan sonra gerçekleşir yani herkesten aynı mantığı bekleyemeyiz belkide biraz daha zaman geçsin karnın büyüyüp bebek görülmeye başlasın o zaman farkedecektir bekle biraz ..seninle ilgilenilmesini etrafında pervane olmasını bekleme demekki algılayamadı hala durumukafamçokkarıştı ev işlerinede bebeğini biraz seviyorsan ara ver sonradan çok ağlarsın ve bırak ağlamayı o psikolojiden kurtulmak mümkünmüdür bir sor kendine, allah göstermesin... ne çok istedin bebeğim olsun diye ve oldu şimdide dikkat etmelisin onun için....
kallıste evet canım oldukca uzgunum.esımıde gonderdıkden sonra ev nekadar sessız kaldı.halbukı ıkı haftadır bu saatlerde gulme sesı sohbet sesı eksık olmuyordu evımde.neyse can saglıgı olsun.canım tadılat ıslerıne henız start veremedım nedenıde fıyatları ya herseyın bu kadar pahalı oldugunu bılmıyordum ınan.evdekı wc lerden bırını alaturkaya cevırmek ıstıyorum ebeveyn banyosundakı kuvetıde kaldırıp dus koyucam gırısde yerı hazır bır portmanto yukluk karısımı bı dolap yapdırıcam ha bıde camasır makınesı dolabı.sımdılık sanırım bunları yapdırabılıcem.bugun ustanaın bırıyle anlasmam lazım ama uff sıkıntılıyım yanı.ya her ısın ustası farklıymıs.seramıge gelen tası koyamıyo tası koyan kapıyı takamıyo.bıde mutfak dolabım az tezgahım cok kucuk basdan yaptırmak ıstesem fıyatları duyunca dudagım ucukladı.dun teshır magazalarını olasdık teshırdekı mutfakları yarı fıyatını satıyolar bakalım artık ya bunaldım kallıstem anlıycagın.borcda yapmak ıstemıyorum herseyımde tam olsun ıstıyorum aam sonuc ortada herseyın bırden olması ımkansız

Back