Herkese günaydın
iyi bir hafta sonu diliyorum herkese
Nihayet ıstanbul'da güneş açtı, bahar geldi artık, yaz da kapıda,
Hava güzel olunca benim de modum çok iyi oluyor.
Bu sabah bilgisayarımı açtığımda güzel bir haberle karşılaşmayı umuyordum zaten, sevgili mehalim'in mesajını görünce çok mutlu oldum.
Biraz kendimden bahsediyim sizlere,
Aslında ben çocukluğumdan beri sporla iç içe olan biriyim. Geçen seneye kadar iyi bir spor kulübünün de aktif üyesiydim, hatta çok aktif olunca avrasya maratonunda 15 km yarı maraton da koştum :)
o da yetmedi cimnastik federasyonundan step aerobic antrenörlük belgemi de aldım.
Maalesef kriz beni de vurdu, spor kulübüne 1 senedir devam edemiyorum, aklım orda o ayrı.
Bu arada türk insanıyız, mutfağımız zengin tabi, e benim boğazımda yerinde, yapmayı da yemeyi de severim, akşam yemekleri, arkadaş grupları derken, yedikçe yedim iyice semirdim
Gittikçe genişlediğimin farkındayım ancak tartılmaya cesaretim yok !
8 Mart dünya kadınlar gününde trekking gezisine gittim, grupta gencecik incecik gençler vardı, birde kendime baktım fil gibi olmuşum onların yanında bende öyleydim en azından böyle değildim dedim
9 mart sabahı tartılıp 63 kiloyu görünce artık bu işe dur demenin zamanı çoktan gelmişte geçiyor dedim.
hatta evde yaptığım irmik helvasını da acele olarak işyerindeki arkadaşlar getirip dağıttım.
O gün bugün kendime dikkat etmeye başladım, hala spora başlayamadım, şimdi ileri saat uygulaması da oluyor. Pazartesi itibariyle kendi imkanlarımla sporuma da başlıyorum.
Bir de yarışma psikolojisi kendimi bırakmamamı sağlıyacaktır,
Biraz uzun oldu hikayem sanrım, daha bitmedi ama siz okuyana kadar bitmeyin diye şimdilik burda kesiyorum.
Artık yarışın azimli bir üyesiyle karşı karşıyasınız :)
sevgiler