• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın şekerler.

annem bende dün gece geldide neden bişi yazmadan çıktı diyordum demek kaçam geldin bize dayanamadın ha:))

Herkese günaydın,

Mehalimcim ilgin alakan için çok teşekkür ediyorum, sayende 5.takım üyesi oldum, kendimi çok iyi hissediyorum.

günaydın takımcım

ben de kahvaltı ettim çay içicem şimdi hadi gelin birlikte içelim:içelim:

Herkese günaydın

iyi bir hafta sonu diliyorum herkese

Nihayet ıstanbul'da güneş açtı, bahar geldi artık, yaz da kapıda,
Hava güzel olunca benim de modum çok iyi oluyor.

Bu sabah bilgisayarımı açtığımda güzel bir haberle karşılaşmayı umuyordum zaten, sevgili mehalim'in mesajını görünce çok mutlu oldum.

Biraz kendimden bahsediyim sizlere,
Aslında ben çocukluğumdan beri sporla iç içe olan biriyim. Geçen seneye kadar iyi bir spor kulübünün de aktif üyesiydim, hatta çok aktif olunca avrasya maratonunda 15 km yarı maraton da koştum :)
o da yetmedi cimnastik federasyonundan step aerobic antrenörlük belgemi de aldım.
Maalesef kriz beni de vurdu, spor kulübüne 1 senedir devam edemiyorum, aklım orda o ayrı.
Bu arada türk insanıyız, mutfağımız zengin tabi, e benim boğazımda yerinde, yapmayı da yemeyi de severim, akşam yemekleri, arkadaş grupları derken, yedikçe yedim iyice semirdim
Gittikçe genişlediğimin farkındayım ancak tartılmaya cesaretim yok !
8 Mart dünya kadınlar gününde trekking gezisine gittim, grupta gencecik incecik gençler vardı, birde kendime baktım fil gibi olmuşum onların yanında bende öyleydim en azından böyle değildim dedim
9 mart sabahı tartılıp 63 kiloyu görünce artık bu işe dur demenin zamanı çoktan gelmişte geçiyor dedim.
hatta evde yaptığım irmik helvasını da acele olarak işyerindeki arkadaşlar getirip dağıttım.
O gün bugün kendime dikkat etmeye başladım, hala spora başlayamadım, şimdi ileri saat uygulaması da oluyor. Pazartesi itibariyle kendi imkanlarımla sporuma da başlıyorum.
Bir de yarışma psikolojisi kendimi bırakmamamı sağlıyacaktır,

Biraz uzun oldu hikayem sanrım, daha bitmedi ama siz okuyana kadar bitmeyin diye şimdilik burda kesiyorum.

Artık yarışın azimli bir üyesiyle karşı karşıyasınız :)

sevgiler

Ölçülerim ;

Boy: 1,68 mt
Kilo : 60 kg
Bel: 70 cm
Alt karın: 84 cm
Basen : 100 cm

Kısmetse haftaya cuma sabahı tartılıp ölçülüp size yeni eksilmiş rakamları bildireceğim.

sevgiler

sportie hayırlı olsun canımm

ama şöyle bir sorun olucak 1.lik göremiceksin kaydirigubbakcemile3

kader muakkadderat diyelim artık ne yapalım :roflol:

Sevgili nereus,

hepimize hayırlı olsun,
hani bir deyim vardır "şansı dönmek" bildinmi kaydirigubbakcemile3
5.grubun şansı döndü
Bundan sonra 1. olabilmeniz için hepinizin aç gezmesi lazım e bunu da hiçbirimiz istemeyiz dimi sonuçta sağlık önemli olan,

tekrar tebirk ediyim ben seni ve grubunuzu belki de son tebrik olucaktır :dance:

arkadaşlar günaydın... ben spora geldim iki dakika bakıp çıkıyorum evdede giremem bugün sanırım.. dünkü güzelliktan sonra moralim çok bozuk.. akşam eşim çok geç geldi hemen yatalım çok yorgunum dedim oda aynısını söyledi ve yattık spike hep benimle yatar ama sabahın köründe çıkmak için bağırdı durdu bende oda kapımı açıp çıkarttım meğer eşim gece geldiğinde Yırtık üzerine atlıyordu sevinçten ve kapıyı aralık bırakmış sabahtan beri beynim uyuştu çocuklar ağlıyor aramadığımız yer kalmadı spikem yok yaaaa.. çok üzgünüm inşallah buluruz...

Sevgili nereus,

hepimize hayırlı olsun,
hani bir deyim vardır "şansı dönmek" bildinmi kaydirigubbakcemile3
5.grubun şansı döndü
Bundan sonra 1. olabilmeniz için hepinizin aç gezmesi lazım e bunu da hiçbirimiz istemeyiz dimi sonuçta sağlık önemli olan,

tekrar tebirk ediyim ben seni ve grubunuzu belki de son tebrik olucaktır :dance:

hadiii demek öylee :delphin:
savaşş ilan ediyorummm :dilcikar:
haftaya cumaya görüşmek üzeree şekerleeeerrr 1.lik yine bizde olacakkk :lepi: sositososito a.s.

selam herkeze birtek kallisimin son mesajini okudum uzulme kallisim insallah bulunur gelir eve canim aklina kotu bisiy getirme bizim komsunun da kedisi bazen gun boyu gorunmez aksam olur bulunur gelir hatta adam kizar ona bugun cezalisin babani yalniz biraktin gece garajda kalda aklin basine gelsin der oda anlar hemen surtunmeye sirnasmaya baslar canim gelir gelir merak etmeyin simdi gecmise bakayim geliyorum

hadiii demek öylee :delphin:
savaşş ilan ediyorummm :dilcikar:
haftaya cumaya görüşmek üzeree şekerleeeerrr 1.lik yine bizde olacakkk :lepi: sositososito a.s.

Hadi bakalım :) -tatlicadiarzu-
nereus'çum hiçbirşey sonsuza dek değildir, bugüne kadar olmuşunuz birinci ne güzel, bundan sonra hatıralarla yaşayacaksınız
"ahh ne güzeldi eski günler" diyeceksiniz ::roflol:-tatlicadiarzu-

ah kallisim çok üzüldüm inşallah spike bulunur haberlerini bekliyorum mutlaka
ben de çalışıyorum iş yerinde herkes burda onlara kahve yaptım da fırsattan istifade kaçtım yanınıza

sporti hoşgeldin canım takıma bir hareketlilik getireceğin kesin görünüyor

Hadi bakalım :) -tatlicadiarzu-
nereus'çum hiçbirşey sonsuza dek değildir, bugüne kadar olmuşunuz birinci ne güzel, bundan sonra hatıralarla yaşayacaksınız
"ahh ne güzeldi eski günler" diyeceksiniz ::roflol:-tatlicadiarzu-

evet canımmm diyorumm eskiden bir 5. takım vardıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eser gürlerdiii naniknanik :roflol: :roflol:

nereusum hosgelmissin canim

simdi sportiyle birlikte 3 yeni arkadasimiz oldu demii karistirmayayimdailk geldigimde matemle mehalimi cok karistiriyodum chocala candy bide sporti tekrardan hosgeldiniz cok hirsli aktifgordum sizleri kizlar ne guzel insallah diledigimiz kilolara duseriz
bende kendimi tanitayim evliyim 4 cocuk annesiyim bidee cok sakarim bugunlerde birazcikta duygusalim emelimi goruyom asada nasilsin canim

sevgili emel24,

güzel dileklerin için teşekkür ederim,
bu arada seni gerçekten tebrik ederim, süper yol almışsın, tam bir örnek teşkil ediyorsun harika !a.s.

bak nereus beni nasıl kızdırıyor, bence sende bu takımın birinci olabilmesi için çok önemli bir faktörsün

madem 5,takımdan taze kanlar var, eskilerde tazelensin ne dersin :dance:

sevgili zenan25,

benden de merhaba,
elbette fazlalıklarımızı atıp, üzerimize hafif bişeyler alacağız:sm_cool:

günaydın güzeller .....

kalişim umarım bulunur canım geri gelir büyük ihtimalle ...

yeni kızlar gelmiş hoş gelmiş takıma ......sevgiler .....

yanlız unutmayın bu hafta 1. size verdik diye sevinmeyin önümüzdeki hafta biz 1 yiz......

Back