• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zeynepcıgım cımcıme yok ben varım olabılırmı acabayerimseniben hosgeldın canım aramıza
kızlar nıhayet ılk kez
bı haftalık yedıklerımı yazdım bugun yok cunku sabah kahvaltıya gıttık yedım aksam da yıne cıgkofte yedım aılem cok sevıyor nerdeyse her aksam yedık o yuzden bende kacırmadan alıyorum ama bu hafta yıyemıycem artık

canımın içii çoık mutlu oldum sizi gördügüme artık bende 5.takımdayımm gerci ben kamlumba gibi kilo verenlerdenim ama sizlerin azmi beni daha kamçılıyorrkaydirigubbakcemile3inşalahh hepimiz kilolar verecegiz.akşam 1tabak tavuk haşlama yedim patesli sebzeliydi başkada bişey yemedim,misafirlikteydim,amann sıkıyor beni misafierlikler birsürü dedikodu cekiştirmeler,bbirbirlerinin arkasından atıyorlarr kimbilir ben yokken belki benim hakkındada atıp tutyorlarr,valla sıkılıyorum böle insanlardan fesatlar hainler,ahh ahh eşimi zaptedemiyorumkii gitmek istiyorr oturmayadelikafadulden,kadınlar bazen cok acımasız oluyor yaa,insanlara önyargılı davranıp eleştiryorlar,şimdide bir arkadaşımızın hakkında attılar neymiş bebek tedavisi görüyormuş ama saklıyormuş,saklarsa saklasın ya size nee dimi belki üzülüyordur bebegim olmuyor diye cevredeki sorulardan kurtulmak için söylemiyordur.off offff .

Zeynep canım hg öncelikle ilk hafta sudan ve kastan kaybetmen normal öncelikle panik ve umutsuzluk yapmıyoruz gördüğüm kadarı ile kahvaltın güzel ancak günde ne kadar su içiyorsun bu çok önemli 2 lt altına düşmemeye gayret et.bak ben 1 sene oluyor ama bu kilo kaybını toplamda 6 ay gibi bir zamanda verdim yani az sabır az umut az kendine güven çokça inatlada herşey oluyor.sen yediğini içtiğini yazdıkça biz sen nerde yanlış yapıyorsuan( eğer yapıyosan) bunları fark edip elbete uyaracağız.

canım nerde hata yaptıgımı buldum ben hiç su içmiyorum canımcım off offf eşim elinden su şişesini düşürmüyor eridi bitti valla adamın ömrünü yedim ömrüdü muma döndü eridi:))delikafadulden size hergün rapor verecem,su raporuda dahil,hergün enaz 2lt içecem söza.s.

oo zeynepçim sende buradamıydın hım seni burada gördğüme sevindim canım sıkma canını verisin inş sabret bide diyetisyenini değiştir ben sandoloz sakızı förmülünü denedim tavsiye edbilirim bence baya fark ediyo canımm

yarın alacam serracım nedir bu sandaloz sakızı benim hormonlarımı bozmasın nasıl bişey nasıl kullanılıyor canım

Zeynebim zeynebim bala bala zeynebim ...... (melodisi ile )kaydirigubbakcemile3

oh gelmişin takımına ......kız topgine gittim ne karıştırmışın her yanı sana gelmeyen kalmamış ne popiler gördüm seni ....:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

canım bak burdaki arkadaşlara yaz ..onlar san dogru yolu gösterir ...:teytey: yediklerinide biraz azalt ...:mymeka:kavaltın baya kalabalık olmuş ...:1ninca:

not .. ohhh takım şenlenmiş ....kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

ayy canım benim gecen gün depresyondaydım saolsunlar bayan dayanışması bana destek verdiler arkadaşlarım dostlarım tümsevenlerime sonsuz teşekkürlerrr,iyiki varlar depreszyondan cıktımm,yenilen pehlivan güreşe doymaz misali yeniden başladık kilolarla savaşmayaadelikafaduldenkafamçokkarıştı böle iştee bende sizlere kavuştugum için çok mutluyumm,hep birlikte zayıflayacaz inşalahhhhkaydirigubbakcemile3a.s.:nazar:

canlarım merhabalar..

bugünüm çok iyi geçti kocayla beraber öğlen bir çıktık sokağa, dolaştık, yedik içtik güldük anlattık konuştuk yani öyle daralmıştımki son zamanlarda çk iyi geldi diyebilirim arkadaş kıtığındayım sanki en yakın arkadaşlarımdan biri gibi geldi bugün bu adam bana :delphin: durumum çok vahim galiba oysaki çok şeyi anlatmam günlük yaşamımı hele hiç anlatmam önceleri yapardımda sonra anladımki onun arkadaşı olmadığım gibi oda benim samimi bir arkadaşım değil ama bugün çaktırmadım durumu idare ettim ne yapayım delikafadulden... bir şeyler almak istedi ama ben zaten çok bunaltı durumdayız istemedim yani kıyafet filan .. dedimki bir iki ay daha geçsin hem maddiyatı biraz hafifletiriz hem kilo veririm istediğim şeyleri alırsın lste yapıyorum aklıma oda tamam dedi :1rolleyes: banada biri masraf yaptırmayacak olsa tamam derim elbette... neyse.. hep diyordumya reyhan ablam hatırlar belki uzun zamandır spor yapmıyorum diye vücudum iyice salmıştı ancak toparlanıyorum diye .. ekimde aldığım baharlık bir pantalon vardı kilo veriyorum diye çok dar almıştım hatta beli zor kapanıyordu üzerine tunik giymiştim dar ve çirkinliği belli olmasın diye heh işte bugün o pantalonum geçti elime üzerime bir çektim mis gibi olmuş ne bel sıkıyor ne birşeyhihoyyyt vitrinlere bakıp iç geçirdim zaman çabuk geçiyor çünkü kendimizi beğenecek kadar olalım ne olur yaza kadarda güzelce giyinelim dediö..

zeynep hoşgeldin canım ya bir uğradığında bu mesajımı görürsen gördüm diye not yazarmısın sana yazacaklarımız var ama başkalarının mesajlarını okuyormusun emin değilim... pas geçersen peşinden koşturacaksın demektir vay halimize....

mehalim bu haftanın çok güzel geçeceği gibi bir koku alıyorum kaytaran olmazsa derece yaparız inşallah :Saruboceq:

canım özelime mesaj atmışsın gördüm canımm orayıda yeni keşfettim:))) internet özürlüyüm yaaa :)))artık sizlerleyimm çok sevindim vallaa,bugün akşam az yedim yaa sadece 1tabak yemek yedim fırında tavuk sebzeler hiç yag koymadım yemege,ekmekteb yemedğim,şimdide süt içiyorum,yürüyüşümü yapamadım yarın iş var,misafirlikteydikk,vicdan azabı cekmeye başladım bileekafamçokkarıştı,öpüyorum hepinizi görüşrük yarın

Günaydın ballı böreklerim ketan helvelarımkuşburnularımmm oyyyy:emir_bebek:
Ben sabah 6 da kalktım 30 dk yürüdüm egzersizimi yaptım(mekik çektim) kahvaltımı yaptım bomba gibiyim bomba bir müjde daha verim regl oldum yani cumaya kadar onun şişginliğide geçecekkaydirigubbakcemile5 ben geliyorum bekleyin anacım.

zeynebim bak hatanı sen daha iyi biliyosun su su su evet su çok önemli inan bana su olmadan kilo kaybı olmaz.nasılki arabalar bensizsiz çalışmasaza vücudumuzda su olmadan asla çalışmaz artık dikkat edeceksin ok:))

ben artıkın okula gidiyorum kallisim seni göremedim kucak dolusu öpüldün canım:)

selam güzeller, zeynep hoşgeldin.
Kallistecim bizim takım arkadaşlarının fikirlerini aldım sonuç diyoruz ki biz ve isterseniz siz önce takım içinde şu bizim meseleyi oturtalım, eğer işe yararsa başarılı sonuçlar alırsak, birbirimize açılalım. Hem yeni arkadaşlar da sizin takımı daha iyi tanımış olur, şimdi ancak bizimkine adapte oldular, tedirginlikler sezdim. Biz yarın başlayacağız. Sonuçları bildiririm.
ne kadar şifreli yazdım değil mi, ama anladın sen onu.
Öpüyorum, herkese iyi haftalar...
melisçim tamamdır hayatım siz haber verirsiniz gelişmelere göre...a.s.

ZEYNEP

canım şimdi söylemek istediğim bir kaç şey var

1- takımda bu hafta belki bir hafta daha yani 5- 10 gün arasında misafirsin, biz yani 5. takım kurallara çok dikkat eden bir takımız kurallara uymayanlar uyarıları dikkata değer bulmayanlar mazesefki bu süre içinde takıma ve yarışmaya girmiyor, 5-10 gün dedim bu süreyi çabuk bitirmen senin line, eğer paylaşımın güzel olursa eğer kuralları tanırsan bizde eliizden gelen yardımı sana yaparız berabr takım oluruz kilolardan kurtulurz...

öncelikle dikkat etmen gereken kurallara göz atmalısın sonradan ben bilmiyordum dememen içinbunlar okuman fazla zamanını almayacaktır..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

2- mutlaka senden önce ne yazılmış diye diğer kişilerin mesajlarını bulup sana sorulmuş bir soru varsa veya sana hitaben bir konu varsa cevaplamalısın ama buun yanında kime ne yazmak istersende yazabilirsin

3-yediklerimizi buraya her gün yazmıyoruz karışıklığa yol açıyor sadece hafta başında topluca yazıyorsun sonra emel arkadaşımız değerlendiriyor ama sen takıma girene dek her gün akşamları gün içinde ne yedin topluca yazarsan tüm takım değerlendirmesini yapar ve yanlışların varsa çıkartırız doğrularını onaylarız sen br hafta filan günlük olarak yaz ama lütfen parça parça değil tüm gün ne yemişsen onu yaz...

4- her cuma günü kilo bildirim günüdür saat 12.00 den sonra gelen bildirimler bildirim yapmamışsın gibi kabul edilecektir ve 2. bildirim yapmadığında takımdan malesef çıkarılacaksın..

5- yediklerini yazdın diyelimki bizde seni yönlendirdik şunu şunu yapmalısın bunu yapmamalısın dedik, tüm bu uyarılara rağmen ayda bir kilo veremez isen yine takımdan çıkartılacaksın... bu kuralıda seninle başlattık :1rolleyes:

anlamadığın bir şey varsa sor mutlaka....

takımınızın minik annesi geldiiiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
nasılsınız kızlar ben yiyip içip yatıyom ama yatmakdan çok sıkıldım en son off yeter sıkıldım dedim ortalığı toparladım kalkıp belim ağrıyor diye canım sıkıldı akşam adet olacakmışım gibi ağrıyor hayırlısıyla bir sabah olsa koşa koşa test yaptırmaya gidecem değerim yükseldimi diye
sizin diyetler nasıl gidiyor bakalım?
karnem hazırmı kallisim? delikafadulden
ben buralardayım kızlar hadi görüşürüz yineyerimseniben

honeyim bak sonradan çok üzülür çok pişman olursun bu yüzden bebeğinin iyice tutunduğuna emin olmadan etraf toparlamaya filan bir ara ver lütfen geçen hafta 7. takımdaki juliet arkadaşımızda bebeğini düşürdü ve çok ama çok üzgün onunda yeniydi oda çok uzun zamandır bekliyordu.... yatmaktan sıkılma kitap oku örgü ör vs ama dinlen ve bebeğini iyice garanti altına al, sen daha bir şey hissetmiyor olabilirsin ama o senden güç almaya çalışıyor lütfen onu desteklediğini sevdiğini koruduğunu şimdiden göster...

kerneni istedim hazırlanınca haber veririm canım..

emelim pazartesileri kaçınılmaz senin sendromun canım kolay gelsin ..

bugün olmaz biliyorum yarın olur başka gün olur şu 3 günlük listemi eleştirirsen sevinirim birde bu hafta acaip bunaldım ben değişim listelerini algılayamıyorum sinir oldum...http://www.kadinlarkulubu.com/5795393-mesaj4248.html

kallisim beş dk oturmuştum ki mesajını gördüm canım

düzenin güzel aslında ama sen çok kilo verdiğin için hergün aynı saatlerde aynı miktarlarda besin almalısın ki metabolizman düzenli çalışsın çok zor biliyorum ama bu şekilde kırabilirsin ancak bu kısır döngüyümirmirmirmir

değişim listelerinde anlamadığın nedir ben sana anlatayım asıl uzmanlık alanım olur kendilerisırnaşık şey

kallisim beş dk oturmuştum ki mesajını gördüm canım

düzenin güzel aslında ama sen çok kilo verdiğin için hergün aynı saatlerde aynı miktarlarda besin almalısın ki metabolizman düzenli çalışsın çok zor biliyorum ama bu şekilde kırabilirsin ancak bu kısır döngüyümirmirmirmir

değişim listelerinde anlamadığın nedir ben sana anlatayım asıl uzmanlık alanım olur kendilerisırnaşık şey

sağol emelim hemende yorumlamışsın..

saat olayını yazmam gerek sanırım önceden çünkü spora filan gittiğimde öğün saati şaşıyor bunu düzenliyeyim ben...
değişimide ulaştırırım sonra bugün buradada çok yoğun bir gün geldiğimden beri mesaj takibi ve araması yaptım kaç mesaj kudum bilmiyorum yoruldum.. çıkıp sonra geleyim..

bugün bankaya uğramam gerek bir soracağım var sonra kızımı okuldan danstan alacağım eve gelmemiz 15.00 oluyor...
eşim bu akşam kırklaeline gidiyor oradaki fabrikada sorun varmış perşembeye kadar orda bu ne demek kaydirigubbakcemile5 akşamlarıda burada bekçilik yapacağım demek Şeniz

bu arada yakın dediler ama yinede işyerinin yakını uzağı belli olmaz eşim ya Fransa yada İtalyaya gidecekmiş yine ah keşke diyorum para sıkıntısı olmasada bir kezde ben gidebilsem :delphin:zenana giderdimsırnaşık şey ama onun tüm msaraflarını yediğini içtiğini kaldığı otelin tümünü işyeri karşılıyor ben nereden bulayım allahım bu fırsatıda yaratır bir gün elbet :delphin: ablam gelir çocuklara bakardı ne güzel ya hayali bile hoş...

imza: dün kocayla gezmeden çok zevk almış kallis :roflol:

ZEYNEP

canım şimdi söylemek istediğim bir kaç şey var

1- takımda bu hafta belki bir hafta daha yani 5- 10 gün arasında misafirsin, biz yani 5. takım kurallara çok dikkat eden bir takımız kurallara uymayanlar uyarıları dikkata değer bulmayanlar mazesefki bu süre içinde takıma ve yarışmaya girmiyor, 5-10 gün dedim bu süreyi çabuk bitirmen senin line, eğer paylaşımın güzel olursa eğer kuralları tanırsan bizde eliizden gelen yardımı sana yaparız berabr takım oluruz kilolardan kurtulurz...

öncelikle dikkat etmen gereken kurallara göz atmalısın sonradan ben bilmiyordum dememen içinbunlar okuman fazla zamanını almayacaktır..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

2- mutlaka senden önce ne yazılmış diye diğer kişilerin mesajlarını bulup sana sorulmuş bir soru varsa veya sana hitaben bir konu varsa cevaplamalısın ama buun yanında kime ne yazmak istersende yazabilirsin

3-yediklerimizi buraya her gün yazmıyoruz karışıklığa yol açıyor sadece hafta başında topluca yazıyorsun sonra emel arkadaşımız değerlendiriyor ama sen takıma girene dek her gün akşamları gün içinde ne yedin topluca yazarsan tüm takım değerlendirmesini yapar ve yanlışların varsa çıkartırız doğrularını onaylarız sen br hafta filan günlük olarak yaz ama lütfen parça parça değil tüm gün ne yemişsen onu yaz...

4- her cuma günü kilo bildirim günüdür saat 12.00 den sonra gelen bildirimler bildirim yapmamışsın gibi kabul edilecektir ve 2. bildirim yapmadığında takımdan malesef çıkarılacaksın..

5- yediklerini yazdın diyelimki bizde seni yönlendirdik şunu şunu yapmalısın bunu yapmamalısın dedik, tüm bu uyarılara rağmen ayda bir kilo veremez isen yine takımdan çıkartılacaksın... bu kuralıda seninle başlattık :1rolleyes:

anlamadığın bir şey varsa sor mutlaka....

kallişim valla yazdıklarını okuyunca hemen stres bastı beni ya kendimi sınavda hissettim birilerine kendimi kanıtlamam yarışı gibi gülüm ben bu strese dayanamam canım benim yaa ben kadınlar kulubune rahatlamaya giriyorumkaydirigubbakcemile3 hepinizi kocaman öpüyorum,zaten canım benim ayda 1kiloyu zor veriyorum ben çogu zamanda veremiyorum bilee,listeden cıkartılırsam eminim çok üzülürüm en iyisimi katılamamak,çok teşekkür ederim davetiniz içim emel abla ve senle olmayı çok isterdim ama stres altında kilo veremem canımcım,şimdiden bile huzursuz oldum canımcım,heleki ayda 1kilo verme kuralı benim sayemde cıktıgına göree bu bile gerdi beniidelikafadulden neysee kendinize iyi bakın canımcımm kolay gelsin hepimizee öpüldünüz kocamana.s.:enbuyukkk:

gunaydın kızlar.uyanalı cok oldu ama malum utu gunlerımdendı bugun.ancak gelebıldım.basım agrıyor bıraz kahve ıcdım ıns ıyı gelır.zeynebcıgım bak ben aylardır bu gurupdayım.asla kalllıstenın soyledıklerı senı germesın aksıne motıve etsın.destek ıcın bundan daha ıyı bır gurup bulamazsın.ustelık hepımız saglıklı dengelı dıyetler yapıyoruz.sacma sapan bısey yapanı deneyenı gormedım daha.senın pko lu oldugunu bılıyorum bak bende oyleyım yanılmıyorsam mehalım de.buna ragmen kılo vermeye devam edıyoruz.ustelık ben gıbı gul emel bı zamanlar kallıste yuksek kılodayız.bu yuzden bırbırımızı daha ıyı anlıyabılırız.karar senın ama bence bana bu konuda guven vede grubumuza da bak gor ne kadar rahat verıceksın kılolarını.ustelık pek cok agır kuralları olan gruplar var kırmızı kartlar sarı kartlar.bızımkı hıc kalır

günaydin güzellerim. en güzel, en mutlu, saglikli günler, haftalar sizlerle olsun.
yeni bir hafta basladi hayirli olsun. kilolariniz pitir pitir dökülsün insallah. ben daha yeni kahvaltiya iniyorum. cok tembelimya. cikmadan gelirim yine

ablam zenan cıgım gunaydınlar.kallıste canım esın ıtalya ya gıderse bı rıcam olucak mumukun olursa bana haber edermısın.aylardır cok ıstedıgım bı urun var ıtalyan markası pupa dan. da

Back