- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
kardelelen321 canim haftaya hedefim 63 olsun aç gezeceğim acccc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım harikaİlk bildirim benden olsuun zira yola çıkiciiiğğm
Geçen cuma 62.3 kg
Bugün 61.2 kg fark -1.1 kg
Eki Görüntüle 2913941
El_Em hzlsel
Güzel eksi canım tebrik ederimGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:74,9
Bugun: 74,45
Fark: 0,45
Yuzde: 0,60
Haftaya hedef: 73,9
El_Em hzlsel kardelelen321 Pnrrr-12
Başlangıcın hayırlı olsun canımGünaydın kızlar.1.5 yıldır gördüğüm zirve kilomla aranıza dönmüş bulunmaktayım. E bu olacaktı. Bekleniyordu yani. Yapacak bir şey yok savaş başlasın
Güzel baslangic canım hayırlı olsunGünaydın takımımın güzel hatun kişileri.
10 Eylül Cuma
Geçen hafta 79.1
Güncel 78.7
Fark 0.4
Oran %0,506
Haftaya hedef umarım 1 olur
Çok olmasa da artı değilim diye mutluyum 2 hafta öyle tuhaftiki şubat ayı falan gelmiştir diye düşündüm
El_Em
Hedef60kgolmak
hzlsel
@Lizozom55
Motivasyon u tekrar kazanman çok güzel canım, artin da aşırı değil haftaya daha güzel bir sonuç gelecekYüzde hesaplayamadım ama geçen hafta ekmek kadayıfları, dönerler, pilavlar yedim.. Daha dün tombik döner yedim. Öğlene kadar hareket etsem muhtemelen geçen haftaki kiloma dönerdim fakat yoğun olacağım tartılamayabilirim diye bu paylaşımı yapıyorum. Resmen vücudum kilo vermeye hazır bekliyormuş. Pat diye alıp pat diye verebiliyorum çünkü bu hafta içi 71 küsürleri de görmüştüm. Destekleriniz için çok teşekkür ederim, haftaya telafi edeceğim
Tebrikler canım harikasın
Güzel başlangıçlar olsun canım
Ekşi eksidir canım tebrik ederimKızlar düşündüğüm gibi olmadııı. Küçük de olsa eksi gördüm mutluyum
Eki Görüntüle 2913998 Geçen cuma: 93
Bu cuma: 92,65
Cuma hedef: 92
(93/ 92,65/ - 0,35/ % 0,376)
Harika baslangic canım tebrik ederimBuraya katılma çarşamba (diyete başlama pazartesi) başlangıç kilo: 82.0
Güncel kilo: 80.4
Fark: 1.6
4 günlük sonuç ve tabii yeni başlamanın verdiği güzel avantajla sanırım güzel bir sonuç oldu.
Hedefim: 70
Nick ve tarih yazmak gerekiyormuş 1 kocaman bardak su akabinde tekrar tartılma 0.200 gram fazla çıktık bir dahaki sefere buna dikkat ederim
Harika ekşi canım tebrik ederimGeçen cuma 71,80
Bugün 70,35
Fark-1,45
Yüzde 2,01
Hedef 69,80
Güzel eksi canım tebrik ederimGunaydin kizlar
Gecen hafta: 74.55
Bugun: 74.25
Fark: 0.3
Yuzde: %0.4
Ya aslinda ben daha cok zayifladim ama evden erken ciktigimiz icin boyle oldu 1 kilo civari gitmisti. Bu tarti sonucu dogruyu yansitmadi pek
Süpersin canım benim
Çok güzel canım tebrik ederim
Ekside olman da çok güzel canım tebrik ederim
Tebrikler canımKilo bildirimim:
Gecen cuma: 73.5
Bugun: 73.1
Fark - 400gr
Yuzde: 0,544%
Eki Görüntüle 2914107
El_Em @DeryaOnDiet
kardelelen321 haftaya hedefim 71.9 kg
Dünkü menü olmasaymış garanti eksi varmış desene bugünSlmlar kızlar
Dün menümü paylasmadim yüzüm yoktu yine karbonluydu sabah erkenden tartıldım kizin okulu yoktu bugün annemlere geldik fotoğraf çekmeyi yine unuttum adet olacam onun şişliği de var cumayla sabitim
Geçen hafta: 80.70
Bu hafta: 80.70
Günaydın canım güzel eksi tebriklerGünaydın kizlar, bildirimi yapayım alintara sonra bakayım
Geçen cuma: 63.3
Bugün: 62.4
Fark: -900 Gr
El_Em
Kaçamaklara rağmen eksi olman çok güzelTartı hep farklı tartıyor maalesef uzun denemelerim sonucunda hangisi çok çıkarsa onu paylaşıyorum
Geçen hafta : 74.7
Şuan : 74.4
Fark: - 300
Haftaya daha gayret edicem bu hafta fazla kaçamaklı oldu maalesef
Yüzde hesaplamayı bilmiyorum.Bilen beni etiketleyip gösterebilir mi
El_Em
Guz l canım tebrik ederimKilo bildirimim:
Fark - 400gr
Eki Görüntüle 2914107
El_Em @DeryaOnDiet
İnşallah görürüm şu 5 leri yaO zaman sabit gelmen iyi canım haftaya daha çok dikkat edersin
Tebrikler canım 5lere bir şey kalmadı
Erken çıktım o yüzden kaptimYa 7 de kilo bildirimi mi olur ondan görmemişim hehehehehe
Harika eksiii burcum yasa hadii geçen hafta diyete başlangıç dedik bu neee harikasınnn
Pili zayıflamış olabilir canım yada zeminde sorun vardırTartı hep farklı tartıyor maalesef uzun denemelerim sonucunda hangisi çok çıkarsa onu paylaşıyorum
El_Em
Tbrkler cnmGunaydin kizlar
Ya aslinda ben daha cok zayifladim ama evden erken ciktigimiz icin boyle oldu 1 kilo civari gitmisti. Bu tarti sonucu dogruyu yansitmadi pek
Anladm vnm haftaya kalsin o daYa ben tartıldım aslında ama 68i ucundan görür müyüm diye beklesem mi dedim ama çektim tartının resmini paylaşacağım birazdan
Olsun canım yine de eksi tebrik ederim haftaya çok daha güzel bir fark olur
Supersinnn tebrikler cnm
Tebriklerrr cnm cok guzel eksi
Tbrkler cnm az olsun eksi olsun
Eksidesin sonucta cnm tbrklerTartı hep farklı tartıyor maalesef uzun denemelerim sonucunda hangisi çok çıkarsa onu paylaşıyorum
El_Em
Sagol canimmOlsun canım bundan sonra daha çok dikkat eder ve güzel eksiler görürsün tabi çok kaçamak yapmamak lazım
Tebrikler canım
Sabit olmakta guzel cnm adet sisligin gidince haftaya 7ler gelir benceSlmlar kızlar
Dün menümü paylasmadim yüzüm yoktu yine karbonluydu sabah erkenden tartıldım kizin okulu yoktu bugün annemlere geldik fotoğraf çekmeyi yine unuttum adet olacam onun şişliği de var cumayla sabitim
Tebriklerr canim super eksiGünaydın kizlar, bildirimi yapayım alintara sonra bakayım
El_Em
Fazla bir artı değil. 1-2 güne halledersin inşallah. Sakın motivasyonunu kaybetme.Günaydın kızlar.
Geçen hafta 68,40
Bu hafta 68,85
Fark:+450 gr
Hedef:68,40
Hadi bakalıım hayırlı olsuun. İnşallah hemencik istediğin kiloları da görürsün.Günaydın kızlar
İlk kilo bildirimimi yapayım o zaman
başlangıç: 66,40
Çok iyisin. Eksi eksidir. Hatta aynı kalmak bile bazı zamanlar sevindiricidir. Haftaya bomba gibi dön hadii.Kızlar düşündüğüm gibi olmadııı. Küçük de olsa eksi gördüm mutluyum
Geçen cuma: 93
Bu cuma: 92,65
Cuma hedef: 92
(93/ 92,65/ - 0,35/ % 0,376)
Çok iyi başlamışsın. İlerleyen haftalarda da aynı performansı bekliyoruuz.Buraya katılma çarşamba (diyete başlama pazartesi) başlangıç kilo: 82.0
Güncel kilo: 80.4
Fark: 1.6
4 günlük sonuç ve tabii yeni başlamanın verdiği güzel avantajla sanırım güzel bir sonuç oldu.
Hedefim: 70
Nick ve tarih yazmak gerekiyormuş 1 kocaman bardak su akabinde tekrar tartılma 0.200 gram fazla çıktık bir dahaki sefere buna dikkat ederim
Ay bebiişim bj ne güzel eksi.. Tebrik ederiim.Geçen cuma 71,80
Bugün 70,35
Fark-1,45
Yüzde 2,01
Hedef 69,80
Hahahahahah olsun olsun. Verdiğin diğer kilolar haftaya kalsın, böylece haftaya daha muhteşem bir eksi olur.Gunaydin kizlar
Ahh ahh sen ne yaptıın. Çok iyisin kuzucuk. Hep böyle devam et. Lav yu.
Çok çok güzel eksii. Tebrik ederiimm.
Olsun canımcım. Sen hatalarını biliyorsun ve her zaman muhteşem eksiler yapabilecek motivasyonumuz olmuyor maalesef. Çoğunun ödem olmasını diliyor, haftaya güzel bir başlangıç yapmanı temenni ediyorum hahahah
Eğer imkanın varsa tartını değiştirirsen senin de kafan rahat eder canımcım. Ya da belki de pili azalmış olabilir mi? Yine de her şeye rağmen eksi yapabilmişsin. Tebrik ederim.Tartı hep farklı tartıyor maalesef uzun denemelerim sonucunda hangisi çok çıkarsa onu paylaşıyorum
El_Em
Tebrik ederiim. Güzel eksi.Kilo bildirimim:
Fark - 400gr
El_Em @DeryaOnDiet
Okuldayım cancağzım dersler ev yoruluyorum sen napıyosun ?Kızlar bugün biraz yoğunum, burasıda kalabalık gözden kacirdigim bildirim olursa affedin eksi gelen herkesi çok çok tebrik ediyorum inşallah takım bu hafta birinci olur . UcanSupurge nerelerdesin
Sen hep benim bebeğimsin kiiiBebeğin olabiliriim yusss iyi iyii
Bebişim tek isteğim bu kadar sıkma menülerini çünkü boyuna göre hızlı gidecek daha çook kilo var 50lerde filan yavaşlar
İlk bildirimi sen yapmışsın o yüzden görmemişim İyi bir sonuç olduğuna emindim ki. Tebrik ederim bebeğiim. Bir de iyi yolculular(Yolculuk çoktan bitmiş olabilir de lütfen çaktırma. )İlk bildirim benden olsuun zira yola çıkiciiiğğm
Geçen cuma 62.3 kg
Bugün 61.2 kg fark -1.1 kg
Eki Görüntüle 2913941
El_Em hzlsel
Sağ ol canımTebrikler canım harika
Güzel eksi canım tebrik ederim
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Güzel baslangic canım hayırlı olsun
Motivasyon u tekrar kazanman çok güzel canım, artin da aşırı değil haftaya daha güzel bir sonuç gelecek
Ekşi eksidir canım tebrik ederim
Harika baslangic canım tebrik ederim
Harika ekşi canım tebrik ederim
Süpersin canım benim
Sağ ol kuzumTbrkler cnm
Anladm vnm haftaya kalsin o da
Supersinnn tebrikler cnm
Tebriklerrr cnm cok guzel eksi
Tbrkler cnm az olsun eksi olsun
Eksidesin sonucta cnm tbrkler
Sagol canimm
Sabit olmakta guzel cnm adet sisligin gidince haftaya 7ler gelir bence
Tebriklerr canim super eksi
Sağ ol bebiş keşke hep böyle gitseFazla bir artı değil. 1-2 güne halledersin inşallah. Sakın motivasyonunu kaybetme.
Hadi bakalıım hayırlı olsuun. İnşallah hemencik istediğin kiloları da görürsün.
Çok iyisin. Eksi eksidir. Hatta aynı kalmak bile bazı zamanlar sevindiricidir. Haftaya bomba gibi dön hadii.
Çok iyi başlamışsın. İlerleyen haftalarda da aynı performansı bekliyoruuz.
Ay bebiişim bj ne güzel eksi.. Tebrik ederiim.
Hahahahahah olsun olsun. Verdiğin diğer kilolar haftaya kalsın, böylece haftaya daha muhteşem bir eksi olur.
Olsun canımcım. Sen hatalarını biliyorsun ve her zaman muhteşem eksiler yapabilecek motivasyonumuz olmuyor maalesef. Çoğunun ödem olmasını diliyor, haftaya güzel bir başlangıç yapmanı temenni ediyorum hahahah
Eğer imkanın varsa tartını değiştirirsen senin de kafan rahat eder canımcım. Ya da belki de pili azalmış olabilir mi? Yine de her şeye rağmen eksi yapabilmişsin. Tebrik ederim.
Tebrik ederiim. Güzel eksi.
1 haftası gitti 1 haftası kaldı hayırlısıyla sagsaglim biter gider son hafta.Okuldayım cancağzım dersler ev yoruluyorum sen napıyosun ?
Aynı bizim canım, arada ses ver merak ediyorumOkuldayım cancağzım dersler ev yoruluyorum sen napıyosun ?
inşallah kuzumm sağolTebrikler canım harika
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Güzel baslangic canım hayırlı olsun
Motivasyon u tekrar kazanman çok güzel canım, artin da aşırı değil haftaya daha güzel bir sonuç gelecek
Ekşi eksidir canım tebrik ederim
Harika baslangic canım tebrik ederim
Harika ekşi canım tebrik ederim
Süpersin canım benim
inşallah canım teşekkürlerFazla bir artı değil. 1-2 güne halledersin inşallah. Sakın motivasyonunu kaybetme.
Hadi bakalıım hayırlı olsuun. İnşallah hemencik istediğin kiloları da görürsün.
Çok iyisin. Eksi eksidir. Hatta aynı kalmak bile bazı zamanlar sevindiricidir. Haftaya bomba gibi dön hadii.
Çok iyi başlamışsın. İlerleyen haftalarda da aynı performansı bekliyoruuz.
Ay bebiişim bj ne güzel eksi.. Tebrik ederiim.
Hahahahahah olsun olsun. Verdiğin diğer kilolar haftaya kalsın, böylece haftaya daha muhteşem bir eksi olur.
Eğer imkanın varsa tartını değiştirirsen senin de kafan rahat eder canımcım. Ya da belki de pili azalmış olabilir mi? Yine de her şeye rağmen eksi yapabilmişsin. Tebrik ederim.
Tebrik ederiim. Güzel eksi.
Bı mezun oluyum artıkSağ ol canımHaftaya mezun oluyorsun demek şimdiden hayırlı olsun kuzum geri gelmesin bir daha o kilolar inşallah
Tebrikler canım eksidesin harika
Tebrikler canimKilo bildirimim:
Fark - 400gr
Eki Görüntüle 2914107
El_Em @DeryaOnDiet
O zaman dünün şişliği gidince kesin eksisin canimSlmlar kızlar
Tebrikler canım çok güzel eksiGünaydın kizlar, bildirimi yapayım alintara sonra bakayım
El_Em
Oh tmm cnm bu hafta detokstu normal diyete dönülcek diyebiliriz o zamanSen hep benim bebeğimsin kiii
Hahahahaha kuzucuğum vallahi sıktığımdan değil kendimi. Sadece evdeki zararsız şeyleri çıkarınca bunlar kalıyor diyelim. Kahvaltı düzenimi erkene çekemedim 1 haftadır. Öyle olunca 2 öğün yapmak zorunda kaldım gibi oldu. Haftaya erkenden hastaneye falan gitmeye başlıycam. O zaman 3 ana öğün garanti merak etme.
Senin sonucunu göremedim ya. Arada kaynadı galiba. Bi daha bakayım
Teşekkürlerr bol çaklıtlı bir hafta oldu yapabilirsem azaltıcamİlk bildirimi sen yapmışsın o yüzden görmemişim İyi bir sonuç olduğuna emindim ki. Tebrik ederim bebeğiim. Bir de iyi yolculular(Yolculuk çoktan bitmiş olabilir de lütfen çaktırma. )
KeşkeeeSağ ol bebiş keşke hep böyle gitse