- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
Gel canım tabi sen başla hemen gider o sonradan gelen kilolarE Emnis
Hedef60kgolmak
İyi akşamlar güzel kaptanlarım Diyarbakırda 3 hafta oldu yaşamaya başlayalı az kaldı aranıza geliyorum bende inşallah ama kiloları aldımda geldim
Ben de daha çok çizgi filmciydim ilk gençliğimde hep Rock grupları vardı ben de ondan herhalde rocktan başka bir şey dinleyemez oldum Bir de bir şarkıya taktım mı bıkana kadar günlerce haftalarca sadece o şarkıyı dinlerdimBen arebeksden başka bir müzik dinlemezdim saatlerce müslüm dinlerdim, susam sokağını severek izlerdim ama ben aralardaki çizgi filmlere bayılırdım
Ay ben lisede sürekli aşık olurdum en büyük derdim buydu sürekli duygusal tonlu şarkılar dinler dinler dururdumben de lisede arabeks dinliyordum ergenlik işte hayat çok zor anlaşılmaz geliyordu ne derdim vardıysa bu kadar dünyaları yıkacak kadar
şu an da arada dinliyorum dertleri bartmak istediğimde iyi geliyor derdim yokmuş be diyorum sonra
Müthiş canım ben 55 kilo civarı 36 giyebiliyorum bir tek tabi senin spor çok iyi o yüzden çok daha sıkı bir vücudun var Yalnız ben 40 giyiyorum diye havalara uçuyorumCanim ben 62-63 ken giriyordum 36 bedene. Is elbiselerimin cogu 36. En buyugu 38di. Simdi ne mumkun. Bugun aldigim hersey ya L ya da 40
Çok hoş çok romantik tabi çocukları bırakabilseydiniz baş başa daha romantik olabilirdi ama olsun eminin bu değişiklik çok iyi gelecektirOhh siz de ne gyzel yapmissinuz. Guzel oluyir haftasonu ailecek gecirilen zanan. Normalde is/okul/ev derken birbirimize zanan ayiramiyiruz.
ayy cok mutlu oldum canim. Ya bir de haftaya cumadan pazara sehir disina cikcaz evlilik yildonumumuzu kutlamaya, hic adam gibi kiyafetim yoktu kislik. Iyi oldu dedim esime artik kucuk tatilimize gidebiliriz. Yildonumu yemeginde giymek icin de pariltili bir elbise aldim nesem yerine geldi. Dusunup duruyirdum ne giycem diye.
Sağ ol canım en azından her gün Leslie yapayım diyorum bakalım inşallah böyle devam ederimAfiyet olsun canim. Karbonhidrat almissin ama oran olarak cok degil. Sadece belki gofret olmayabilirdi ama haftada bir iki yenebilir bence. Sporu goremedim ??
Afiyet olsun canim. Sporu hergun yapiyorsun artik, sahanee
Sporun da menun de gayet guzel olmus canim.
Spor da menu d cooook guzel
Yok kuzum gayet iyi bence. Belk uzum biraz fazla sekerli ama en azindan taze meyve.
Menu de spor da cok guzl canim