• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalimcim uzulme dedigin gibi herseyin hayirlisi ama yinede ikinci bir bebek dusunuyosan fazlada gecikme bence acizhane benim fikrim
allah hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin canim sagligin nasil simdi yemen icmen nasil canim dikkat et kendine olurmu once saglik

aebencim ne guzel cocuklarin kucukluklerini saklamissin cokta guzel ormus annen ellerine saglik benimde sakladiklarim var ama orgu seyler degil anacigimda ormus gondermisti ama sagolsun kayinvalide giydirtmedi e tabi cabuk buyuyolar bebekler ev tasinirken kayboldular:çok üzgünüm: nereye gittilerse neyse
reyhan abla pasada pasaymis gercekten ya masallah bakislarina gurban olam yaa benim adam gormesin ekrandan oper valla cok seviyo kopekleri persembe gunu cay koyun geliyom diye cikti yukariya oturdu netin basina cagiriyoz gelmiyo gelmiyo yavasca ciktim geldim ne bakiyo bu bukadar gelmiyo diye satilik kopek yavrularina bakip duru sumu bumu derken 100 kopek baktik ikimiz gonul almak istiyo fakat anam bir kucucuk yavru 300 erodan basliyo 1200 eroya kadar yavru var amaan nasil tatlilar nasil sekerler anlatamam yapistik kaldik ekrana simdilik sadece resimlerinden seviyoz umarim bigun bi tanesini evimize aliriz
bide he yaptigin mavi hirkaya bayildim ellerine saglik cok guzel olmus kizlarinkiler nasil guzel oluyodur kimbilir :nazar:

Umutum yavrucuğuna çok geçmiş olsun aslanlar gibi ayağa kalkar inşlh.
zenanım çok saol canım hemen konuma ilgi gösterip yorum yapmuşın kocaman öptüm senii:))

merhaba kızlar
geçmişi okuyamıyacağım şöyle bir girip geldim diyeyim çünkü çok rahatsızım kocacığım hastaneye gidelim diyor ama ben istemiyorum bir ameliyat olsamda kurtulsam bu ağrılardan allah düşmanıma vermesin yaa
mehalimle zenanın ışığı yanıyor mehalim hamile değilmişsin üzülme canım senin en azından 1tane yavrun var o bile olmayanlar var mesela ben inşallah vakti saati gelince senin 2. benimde 1. olur canımcığım hakkımızda hayırlısı
umutcuğumun yavrusuda en kısa zamanda iyileşir inşallah
unuttuklarım kusura bakmasınlar nolur
hadi herkese iyi geceler bir ilaç daha içeyim bakalım olmadı hastaneye öptüm hepinizi şekerler

Umutum yavrucuğuna çok geçmiş olsun aslanlar gibi ayağa kalkar inşlh.
zenanım çok saol canım hemen konuma ilgi gösterip yorum yapmuşın kocaman öptüm senii:))
mehalim canim bisiy degil insallah guzel kitaplar gelecek ben inaniyorum bende seni opuyorum

merhaba kızlar
geçmişi okuyamıyacağım şöyle bir girip geldim diyeyim çünkü çok rahatsızım kocacığım hastaneye gidelim diyor ama ben istemiyorum bir ameliyat olsamda kurtulsam bu ağrılardan allah düşmanıma vermesin yaa
mehalimle zenanın ışığı yanıyor mehalim hamile değilmişsin üzülme canım senin en azından 1tane yavrun var o bile olmayanlar var mesela ben inşallah vakti saati gelince senin 2. benimde 1. olur canımcığım hakkımızda hayırlısı
umutcuğumun yavrusuda en kısa zamanda iyileşir inşallah
unuttuklarım kusura bakmasınlar nolur
hadi herkese iyi geceler bir ilaç daha içeyim bakalım olmadı hastaneye öptüm hepinizi şekerler
cok gecmis olsun canim simdi gordum kucuk uyandi onla ilgileniyodum canim ihmal etme git bencede cok gecmis olsun bizide habersiz birakma iyi geceler:1hug:

günaydın kardeş takım.umarım herkes iyidir.kaydirigubbakcemile2gördüğüm kadarıyla bebe :emir_bebek: isteyenler var aranızda.Rabbim verir inşallah.ben istedim verdi şükürler olsun,sizede verir dilerim.hepinizi kocaman öpüyorum. Allah a emanet olun inşallah.a.s.:nazar:

günaydın iyi pazarlar herkese ben de bi dolanıyorum ortalıkta bugün örgü günüm full örgü öreceğim

tekrardan merhabalar geçmişi sonra okurum diye bıraktım biraz sağa sola bakınıp çıkıyorum bir kahve içimlik vaktim var...

iyi hafta sonları dilerim .....

.mehalden haber vermi kıslar........

Merhaba arkadaşlar evet gebelik testini yaptım ve aynen negatif çıktı evet üzgünün olumsuzuna hazırlansamda olmamasını istiyormuş gibi kendime telkin etsemde üzgünüm.helede eşimin yüzünün ifadesi yani onun üzülmesi beni daha çok üzüyor.kendimi yetersiz eksik bir kadın gibi hissediyorum.Bunları ilk defa sizlerle paylaşıyorum sürekli içimde bunu yaşasamda etrafımdaki herkes benim hiç bebek istemediğimi zanneder ama ne kadar üzüldüğümü bilmezler amann işte böyle ne yapalım allahtan hayırlısı.

canlarım bu arada bebelerim için bir konu açtım sizlerinde desteğini bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5724460#post5724460
:utangac: Mehalim belkide bu istegini gerçeklerştirmen için sana bi işarettir ha . ne dersin .....sengözlerimebaksanabyerimseniben

ben saat başı geliyorum zenanım ama kan bağışı için yeni bilgilere bakıp çıkıyorum burayada göz atmadan gitmiyorum elbette :)

off az sonra mutfak alışverişine gidicez koca evde pinekleyip duruyor çocuklar tatil günlerinde sıkılıyor bende bunaldım .. haydi hoşkalın....

pazar gunleri hep oyle be kallisim kolay gelsin sanada canim
temizlik yapiyorum ama canimda hic istemiyo camasir utu yigildi yine gec kuruyolar bide havalar isinsada soyle icimize bir kipirdi gelse off amaan herseyde bana bakiyo bunaldim bende

sekerler ne bu kasvetli haliniz anlamadim gitti?
ev isi hep var..havalar coktandir bozuk... yok yok baska birseyemi sikildiniz? yoksa benimi özledinizdelikafadulden ay havam batsinnaniknanik

sekerler ne bu kasvetli haliniz anlamadim gitti?
ev isi hep var..havalar coktandir bozuk... yok yok baska birseyemi sikildiniz? yoksa benimi özledinizdelikafadulden ay havam batsinnaniknanik

ablam senide özledik en baş etkende bu tabiki delikafadulden ama hava bahara dönerken ben hep böyle olurum canım sıkkın olur, iş yapasım gelmez, sürekli uyku isterim filan filan işte ama havalar ısınsın inşallah bizde kıpraşırız..

alışverişe diye çıktık çok kalabalıktı bunaldım birde eşimi arkadaşı arayıpta maç izlemeye davet etti amannn çabuk geç kaldım diye diye burnumuzdan getirdi poşetleri yola bırakıp bastı gaza gitti :mymeka: bende mutfağa attım elimi bile sürmeden buraya geldim iyi etmişim dimi:smiley-cool:

bundan bir kaç ay önce kızın mp3 ü bozulmuştu servistede yapamamışlardı teknosadan aldığımız için iade çeki kullanmıştık bugün o çekle kablosuz modem aldık çünkü bir en alt katta bir en üst katta pc var çocuklardan birindede psp var oda internete bağlanabiliyor ama modem yeterli değildi tek pc kullanıyorduk, az sonra onu değiştiricez umarım sorunsuz yapmayı başarırızda internetsiz kalmayız:1closedeyes: artık yataktan kalktığım gibi gözümü açar açmaz gelirim olursa tabe:utangac:

Back