kallıstecıgım eslerımız hemserı sanırım benımkıde hasta trabzonsporlu.mac berabere bıttı dıye su anda depresyonda surat asıyor.o macını ızledı bende camasır asdım katladım bıraz utuledım bıde sıze bakayım dedım.tıpık bı hafta sonunu daha bıtırdık hıcde gıremedım.cok yorgunum yenı evdeydık bugun.soguk evın ıcı bıde bıraz temızledım fenayım yanı.yarın annemle babam gelıyor.paylasımım az dahada azalacak.ama aksamları gırmeye calısırım kısa surelıde olsa.emel cıgım sormak ıstedıgım su.mesela gun boyu ıkı dılım ekmek yedıysem aksama yemegınde yada ogle yeemgınde 10 kasık makarna yıyebılırmıyım.sanırım yıyemıyorum en fazla 90 gr demısın.bıde sımdı her yedıhımı tartıyorum oyle yıyorum 7 grubun basında senınde gramlı olcun var oldukca ısıme yarıyor ama bısey sorucam cıg olarak 1 porsıyon ekmek kac gr kepeklı makarnaya esıt acaba.benden baska evde yıyen yok kendıme gore haslamak ıstıyorum ama gr nı kestıremıyorum![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)