• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallıstecıgım eslerımız hemserı sanırım benımkıde hasta trabzonsporlu.mac berabere bıttı dıye su anda depresyonda surat asıyor.o macını ızledı bende camasır asdım katladım bıraz utuledım bıde sıze bakayım dedım.tıpık bı hafta sonunu daha bıtırdık hıcde gıremedım.cok yorgunum yenı evdeydık bugun.soguk evın ıcı bıde bıraz temızledım fenayım yanı.yarın annemle babam gelıyor.paylasımım az dahada azalacak.ama aksamları gırmeye calısırım kısa surelıde olsa.emel cıgım sormak ıstedıgım su.mesela gun boyu ıkı dılım ekmek yedıysem aksama yemegınde yada ogle yeemgınde 10 kasık makarna yıyebılırmıyım.sanırım yıyemıyorum en fazla 90 gr demısın.bıde sımdı her yedıhımı tartıyorum oyle yıyorum 7 grubun basında senınde gramlı olcun var oldukca ısıme yarıyor ama bısey sorucam cıg olarak 1 porsıyon ekmek kac gr kepeklı makarnaya esıt acaba.benden baska evde yıyen yok kendıme gore haslamak ıstıyorum ama gr nı kestıremıyorum:utangac:

aman ablamda bendenmişŞenizŞeniz ben ve kızlarım hepimiz cimbomluyuz:içelim:

babamız laz olduğu için trabzonsporlu:mymeka: bu akşamda trabzon ve cimbom var ablam....:lepi:

heh heh aslanim benimkaydirigubbakcemile5
heyyyyyttttttttt be aslan yavrusu:hooray:
demek tuttugumuz takimda ayni:sm_cool:

herkese selam. iki gündür canım sıkkındı uğrayamadım. cuma günü yaram iyi olduğu için doktorum dikişlerin birazını almıştı ama yine açılma oldu ve enfeksiyon-akıntı vardı. doktor hafta sonu burada olmadığı için ve eşim çalıştıgı için erzurumada gidemedim. yarın tekrar göstericem bıktım valla. kilolu olduğum yağ tabakası fazla olduğu için kaynamıyorlarmış. bu şişmanlıktan bıktım artık,sürekli birşeyler çıkıyor bu yüzden.
reyhan ablacım seni gördüm aşagıda.nasılsın iyimisin?

ha-haha matem güldürdün beni yaa... reyhan abla kızsa söylemezmi matem sana kızgınım ben diye :)

bende yazıyorum ama sabah yazıyorum akşama cevap geliyor bunları hoş görün, bazende burada gözktüğü halde burada olayabiliyoruz bunuda aklınızdan çıkartmayın....

biz bilgisayarları yaptık :) herkesi elinde bilgisayarı var sayılır artık... ya ortancakızınkine şaşırdım ben o aleti ufak çocuklarda görüyordumda nasıl bir şey bilmiyordum ne güzelmiş meğerse psp diye bişi :) internete falan bağlanabiliyor minnacıkta hoş yani kızıma diyorumkiörgü çantamda gezdiririm ben onu veya mutfakta yemek yaparken bizikilerle konuşurum diyorum kızıyor aha hevesini alamadı neyse alsında el koyarım ben ona....

cedricim benim kocada pek bi mahzun döndü eve kanepede sızdı kaldı :) sesiz sessiz garibim....

iyi geceler takımcım

cedriccim malesef öyle hepsini bir öyünde yemen doğru değil
kepekli makarna da normal makarnadan farksız malese 45 gr bir dilim ekmek demek
çiğdn hiç tartmadım ama çok az yapmalısın kalanı dondurucuya at ne aman istersen ısıt ye yani porsiyonlar halinde bölüp poşetlersen kolaylık da olur hem

ben bütün gün örgü ördüm akşam da misafirimiz vardı erken kalktılar ama ben hala örüyorum sırtım ağrıdı artık yatayım diyorum hepinize iyi geceler

iyi geceler emelim... bilirim örgü örmekten sırt ağrısını :)) yatınca dinlenince geçer haydi huzuru geceler canım...

reyhan ablacım sen bana kızgın filan mıın? ne zaman selam yazsam beni görmüyosun?

ay askol yani matemcigimkaydirigubbakcemile3 ne varmis kizacak töbeeeeee. ya bugün birde cimbom kazandi yani keyfimden göbek atiyorumkaydirigubbakcemile4
saka bir yana yok hayatim ne kizmasi. valla görmedim geldigini. bir allahin selamini almiyacak ne kizginligimiz olabilirki? düsünme sen böyle seyleri sakin tamammi... ben hem örgü örüyorum hem mac izliyorum hem oyun oynuyorum hem model bakiyorum anliyacagin cok mesgulumdelikafadulden
burada göründügüme bakmayin . ben gözümü acip burayi aciyorum yatarken kapatip cikiyorum... nerdeyse burada uyuyacagimdelikafadulden

valla iyi akil kallisim birer psp alalim... iste.. mutfakta.. yatakta.. heryerde isimize yararkaydirigubbakcemile2
bir dene bakalimda bize söyle nasil birseymis canim

valla iyi akil kallisim birer psp alalim... iste.. mutfakta.. yatakta.. heryerde isimize yararkaydirigubbakcemile2
bir dene bakalimda bize söyle nasil birseymis canim

tamam ablam söylerim tabiki sırnaşık şey

ben yavaştan kaçıp yatıyorum hepinize huzurlu geceler sağlıkla kalın inşallah...Şeniz

iyi geceler canimmm bende cikiyorummmm zenancigim yalniz birakiyorum kusura bakma yatayim bende gec oldu ... hadi öptüm canim

iyi geceler kizlar macida kazanmissiniz tebrikler
ben bugun evde esyalarin yerlerini degistirdim biraz fazla ugrayamadim biraz once girdim aslinda bu haftaki yediklerimin listesini yazmak icin geldim ama yarin yazayim bizim bilgisayarida bizim yatak odamiza getirdik biray once falan once bos bi oda vardi ordaydi kallisim keske o bahsettigin ufak seyden hepimizin olsa ben dogru garaja giderdim dogrusu onu alip cunku burda hic rahat vermiyolar bana anca boyle geceleri gelebiliyorum bide gunduz efe uyuyunca
reyhan ablam hicbiseyden geri kalmiyo masallah hem orgu hem mac hem modellerede bakar zaten simdi elindekini bitirmeden yatmaz demi reyhan ablam hayranim sana benya
matemcim kendine dikkat et bacim bunu atlatinca tum kilolari yaza kadar verecksin ona gore hersey bu kilolarin yuzunden oluyo tabi butun agri sizilar hepsi
ama verecez artik baska yolu yok
neyse kizlar artik cikayim benim adamin horlamasi kesildi simdi uyanir soylenir hadi iyi geceler

günaydın canlarım..

ben yediklerimi yazacağım bugün ama sadece 3 gündür iyi yiyorum 3 günlük yazayım daha öncesi sabah ağzıma bir lokma bir şey atıp koca gün kahveyle dolaştım birde akşam yemeği yedim tabiki ufacık ölçüde kaçtı akşam öğününde bu yüzden notta etmedim.. neyse diğerlerini yazayım... ama önce şu kan sitesine mail atayım , bir site buldum akşam neredeyse 50 kişiye mail attım bir çoğu ulaşmadı mail adresleri kullanılmıyor ama bir bayan ikide bey ulaştı şimdi umutlandım o yüzden atabildiğim kadar atayım..

zenanım sende sormuşsun canım bende yazayım diye ama bir liste var arada tarihleri uygun olanları seçip onlara yazıyorum bugün hallolur hepsi ama buna benzer site bulursamda size söylerim yardım edersiniz...

Günaydın güzellerim .yeni hafta okul başladı güzel geçer umarım burda acayip kar var.artık havaların ısınmasını bekliyorum 4 gözle .yediklerime gelişnce bu hafta midemden ötürü bişi yiyemedim yani yazmaya kalksam ölçüler çok karışık hem 1 kaşık bir avuç gibi ama güzel değildir mutlaka yediklerim.anam ben hep sizin yüzünzden okula geç kalacam hadi kaçtım:))

gunaydın kızlar ben uyanalı cok oldu ama ancak gelebıldım.cok ısım var coook.bızımkıler yola cıkmak uzere onlar gelene kadar evı halletmelıyım.farkındasındır kallıste canım yedıklerımı hıc yazmadım pek ayarsızım bu gunlerde yazmayı unuttuf-gum zamanlar oluyor defterıme.ama bugunden ıtıbaren duzenlı yazacagım.ve pazar hepsını buraya aktarırım.kek yapmısdım dun bıyere gıttık oraya goturmek ıcın.evde o kadar sureden sonra ılk kez bısey pısdı.benım ıcın pek garıp bı durum.havuclu cevızlı ve tarcınlı kek.ev hala tarcın kokuyor.uc olcu pısırdım ıkısını gıttıgım yere goturdum bırıde evde kaldı.canım cok cekdı 1 lokma yedım o kadar.bu arada dun sabah gazetesınde okudum mehmet oz un sayfasında.gunde ıkı ogun yemeklerden once corba ıcenler yılda 8 kılo verıyolarmıs.corba daha cabuk doymayı saglıyormus.bende oglen corba duzenıme gerı donucem.ne guzel bı yeme kulturumuz var.bu bılgıyle de tescıllendı yanı

Back