Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.121
Bize her gün persembe balimVay ortim süpersin
Cuma falan işlemez benim ortime yeaa
İyi geceler canim Allah rahatlik versinKızlar benim yavrucak anca uyudu. Ben de pert. Artık hafiften yatış moduna geçeyim. Öpüyorum hepinizi
Ortiler sizi de tebrik ediyorum muhteşem bir yüzdeNikinik S Suskunhanim
Kızlar benim yavrucak anca uyudu. Ben de pert. Artık hafiften yatış moduna geçeyim. Öpüyorum hepinizi
Ya inanmıyorum. Sana her gün Perşembe yazdım yoruma önce ama baskı oluşturmayayım ortimin üstünde diye sildimBize her gün persembe balim
Spor odemi tutuyo wc sorunu tutuyo falan ama halledecez canimVuhuuuu kim tutar sizi
Canim ya hep boyle denk geliyo senle ne güzel masallah diyelim kalp kalbe karsiYa inanmıyorum. Sana her gün Perşembe yazdım yoruma önce ama baskı oluşturmayayım ortimin üstünde diye sildim
Kafalar aynı çalışıyor
Beyin bedavaS Suskunhanim aaaa tesbihmatik cok iyi fikirmis sagolasin
Ortim bu hafta benden haftaya sendenbenim bu hafta icin cok umudum yok hem cok gittigi icin hem de hala regl olmadim gun gun siserim ben artik
Teşekkür ederizKızlar benim yavrucak anca uyudu. Ben de pert. Artık hafiften yatış moduna geçeyim. Öpüyorum hepinizi
Hadi yap da uyuyayım,bitsin bugünGideyim de challenge listesini yapayim.zaten bi avuc ziplayan var
Benimkini saymak cok kolay oldu ortimBeyin bedavasay say bitmedi ben eskiden üç bin beş bin atlayınca
Teşekkür ederiz
Hadi yap da uyuyayım,bitsin bugün
Canin sağ olsun bebeğimBenimkini saymak cok kolay oldu ortimama bugun hic oturmadim ya firsatim olmadi.bazen ev isine kaptiriyorum kendimi
Teşekkür ederim canım
Estağfurullah sende az değilsin
Cumaya kadar antrenman yapsam o sayilari gorebilir miyimkiTeşekkür ederim canım
Haftaya karşıma dişli bir rakip bekliyorum
O kadar olmasa da yarısını yaparsın bence canım, sistemimi gördün ilk başta kendime hedef tablomu belirliyorum ve 300 er 300 er ilerliyorum. Kolay değil evet ama kilo vermek te kolay değilCumaya kadar antrenman yapsam o sayilari gorebilir miyimki
İyi geceler canım❤İyi geceler arkadaslar yavastan dinlenmeye cekiliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?