Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun canim.biz de eylulde yaptirmistik 4 yas asisi ama bi sıkıntı olmamıştı.takipte ol ufak bi sogukalginligi falan varsa tetiklemistir asiyla beraber atesi.Allah sifa versin kuzuya

Allah sifa versin canim kuzuya gecen de kaza gecirmisti ust uste geldi bagisikligi düşmüş olabilir canim bol c vit meyve falan yedirsen iyi olur insallah

Allah sifa versin canim kuzuya gecen de kaza gecirmisti ust uste geldi bagisikligi düşmüş olabilir canim bol c vit meyve falan yedirsen iyi olur insallah
Ahh keske. yer insallah.cocuklar azcik hastalansin iyice yemekten düşüyor hasta olmasin hicbi kuzu

Günaydın canım
Geçmiş olsun ya bizde olmadı öyle bir etki genelde diğerlerinde yapmıyorsa yapmaz derler aslında hasta oldu aşıya mı denk geldi acaba canım

Cok gecmis olsun belmayne. Allah esirgesin yavrularimizi. Ne asisi oldunuz ki

Evet canım ya. Üst üste geldi bu ara. Yoruldu yavrum. Pek iştahı yok ama kuruyemiş yiyor. İnşallah güç kuvvet olsun.
Günaydın canım
Geçmiş olsun ya bizde olmadı öyle bir etki genelde diğerlerinde yapmıyorsa yapmaz derler aslında hasta oldu aşıya mı denk geldi acaba canım
Bilmiyorum ki yaa Diğer aşıları hep hafif atlattı. Bu biraz ağır aşıymış sanırım. Şimdi daha iyi. Ateş düşürücü verdim.
Cok gecmis olsun belmayne. Allah esirgesin yavrularimizi. Ne asisi oldunuz ki
Allah razı olsun canım. 1. Sınıfta oldukları aşıyı 4 yaşa çekmişler canım. Onu oldu.

15 -22 OCAK HEDEF SONUÇ TABLOSU

Namaria belmayne Nikinik Monica_ ummhnisa yarimuhendis A asilr balpamuk Ceylansnn muhursuzpusula tebrikler kızlar harikasınız

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
85​
84.5​
68.6​
68​
78.4​
78​
82.1​
81.5​
69.6​
69​
65.35​
64.7​
76.5​
74.5​
55.2​
54.9​
79.1​
79​
58.6​
57,7​
64​
63.5​
76.75​
75.8​
70.4​
69.5​
65.3​
64.8​
53.3​
52.8​
60.4​
59,4​
77.35​
76.8​
77.3​
76.8​
69​
68​
87,1​
86.5​

birsevgi ortim yoksun ortalarda bende pek aktif olamıyorum ama seni hiç göremiyorum

Tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin bu hafta gelirsen menülerini yazarken beni etiketle olur mu canım

Canlar ortaklık takımın bel kemiği lütfen aksatmayın birbirimizi motive etmeyeceksek çıkalım bireysel diyet yapalım değil mi bunu yapamadığımız için buradayız o yüzden birlik beraberliğin gücünü sonuna kadar kullanmak lazım

Ortaklar menüleri mutlaka etiketlesin
Spor yapılmışmı yapılmamış mı yoksa teşvik mutlaka yapılsın
Suyu yeteri kadar içmiş mi vs gibi konularda yönlendirme yapalım hiç olmadı iiyi menüde yüreklendirelim bu işin temelinde gaz var :)

Bugün karşımızdaki arkadaşımızı bizi kaldırır motive ederiz yarın modumuz düşükken başkası gelir bize destek olur bir bakmışsınız böyle böyle vermişiz kiloları

DUYURU

Arkadaslar biliyorsunuz ki takimimizda yillardir suregelen ortaklik sisteminin motivasyonumuz uzerinde cok onemli etkisi var

Bu minvalde daha iyi bir 5. Takim icin Cherry Mom kaptanimizla yaptigimiz istişareler sonucu pasif uyelerin ortaklarinin da motivasyon kaybi yasadigini gozlemledigimizden dolayi 2 haftalik duzenlenen ortaklar tablosunu haftalik değiştirmeye karar verdik. Boylece o hafta aktif olmayan ortisini yalniz birakan arkadaslari gozlemleyip diger hafta yeni tabloda eslestirmeyecegim.

Ricamiz sadece aktif olmaniz kural mahiyetinde dusunmeyelim gene bizlerin iyiligi ve daha motive olmamiz hedeflerimize daha kolay saglicakla ulasmamiz icin. Arka planda başta kaptanimiz Cherry Mom kaptan yardimcilarimiz Mehfam Nikinik ve nacizane benim cabalarimiz var gercekten, bu takım hepimizin tum uyelerin cabasi emegi var zaten. Biz kuşlar yuvadan fit ve mutlu bir şekilde ucup gitsin diye her şey

Velhasil her cuma ortaklik sonuclarini aciklayip cumartesi yeni ortaklari belirleyeceğim inşallah gelecek haftadan itibaren başlıyoruz.

belmayne S Suskunhanim yarimuhendis Monica_ hawar A asilr balpamuk Tempus Z Zeze34 DeryaOnDiet Ceylansnn Pain Killer birsevgi azaydidem muhursuzpusula M miraysu_ S Smr3535 Amor-a

son söz: herkes ortisine sahip çıksın

Cok iyi dusunmussunuz canim

Gecmis olsun canim. Bugun ve yarin gozun hep uzerinde olsun. Umarim hersey yolunda olur. Saglikla atlatsiz yavrun asinin etkilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…