• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canim Cherry Mom Cherry Mom ben de mutfaktan yeni cikiyorum 😂 bugun is yapmayacağım dedim kendimi mutfak dolabi silerken buldum.iceri cok fena ama olsun mutfak temiz 😂😂😂
Kolay gelsjn canim. Ohh miss gibidir temiz mutfak 👍
Ben de sendenim canim bugun. Dedkm ki uykusuzum bugun cok is yapmayayim 😁 baktim kizim biraz uyudu mutfak dolaplarinin bir kismini bosaltip temizledim. Ama bitmedi daha artik pazartesi devam 😉

Gebelik testi yaptin mi belki yerlesme kanamasidir :KK70: saka bi yana havalarin dengesizligi bize boyle yansiyyy yarin 75 cikacaksin insallahh kuzucum
Canim 3 aydir 45 gunde bir adet goruyorum oyuzden alistim gecikmelere bakmiyorum ilk ay bakmistim🤭🤭
Gelecek ay kadin doguma gitmeyi dusunuyorum bunun icin bakalim 😌
Malesef canim 75 goremedim 😔 76.3 gecen hafta cumartesi 77.3
Fark 1 kilo seni etiketlememisim hatta kimseyi caktirma:KK53:

Eksi gelmen çok iyi canım
Ama uzatmadan listeye girmek lazım biraz hızlanalım bu hafta olur mu 🤩🤩 sadece bugün veya yarın kaçamak hakkın olsun sonrası tüm hafta sağlıklı güzel menüler bekliyoruz 🤩
Tesekkur ederim kaptanim❤️, bugun de dahil kacamak yapmamayi planliyorum. Umarim basarabilirim. Bu hafta icinde buyuk arti gormustum, en azindan onun gitmesine cok sevindim🤗

kızlar ben yemek yapmaya kaçıyorum o arada nazdan cevap gelirse listemizi ona göre paylaşırım sonradan düzeltme ile uğraşmayalım

güzel bir hafta güzel bir ortalama 1. oluruz olmayız emeklerin boşa gitmemesi kafidir :KK74:
Kaptanım yolda int. Çok cekmiyor konusulanları çok anlayamadım sabah 10.30 dan beri yoldayım sabah +geldim ama ben her sabah artı geliyorum uyanınca vücudum çok şiş oluyor bugünde hareket edip tekrar tartılma fırsatım olmadı beni ablam la birlikte izine yazman mümkün mü acaba

Ayy listedeyim artik 😉 sagol kaptancim 😘 Cherry Mom Cherry Mom
sen sağol canım istikrarın düzenli paylaşımlarınla listede olman gerektirdiğine inandırdın :KK200: bundan sonrası içinde emzirdiğin için kati diyetler beklemiyoruz senden az gitsin uz gitsin ama durmadan durakmadan ve artı olmadan yolumuza devam edelim inşallah :) kafanda ödül günleri için belli limitler ve günler belirlersen emzirdiğin ve spor yaptığın için bence kısa zamanda ulaşacaksın hedefine :rapci:

Kaptanım yolda int. Çok cekmiyor konusulanları çok anlayamadım sabah 10.30 dan beri yoldayım sabah +geldim ama ben her sabah artı geliyorum uyanınca vücudum çok şiş oluyor bugünde hareket edip tekrar tartılma fırsatım olmadı beni ablam la birlikte izine yazman mümkün mü acaba
olsaydı çok iyi olurdu canım da izin hakkın yok senin listye gireli 2 ay olmadığı için
ancak yarışmadan ayrılmak istiyor diyip listeden çıkarabilirim ondanda 6 ay asıl listeye giremezsin ama yine takım içinde olabilirsin afyon dönüşü öyle yapalım istersen ?

Ahahahahh:KK70: bitirdim sonunda canim 1 saatir butun bildirimleri okudum valla tek tek😂😂
Iyi okumussun 😂ben kacirinca hepsini okuyamiyorum :olamaz:
Ya bende oleyim onceden daha cok giderdi simdi zorla kilo veriyorum bide metabolizmam 7 yas byukmus benden😂

Deldin gectin beni nerdeyse ayni baslamisiz cok pis kiskandim😂😂😂
Ama masallah sana canim aynı sekulde devamm😍

Yaaa harikasin dogru sole sp yaptin dimi😂

Harikasin masallah😍

Bundan sonra Nikinik Nikinik takip edicem ne yiyo ne iciyo bende aynindan istiyorum yaaa cok kiskaniyorum amaaaa😭😭😭😭

Cherry Mom Cherry Mom Kptanik tesekkur ederim 1 kilo fena degil dun regl olmasaydim 75 grucektim ama olmadi malesef nese bunada sukur🥰
Haftaya hedefim 75.3 kaptam bildirime yazmamisim 😉
Daha iyisi senin olsun insallah canim.ben bu hafta yogurt cok tukettim.ozellikle ayran olarak.bazilarini sisirir ama bana hep iyi gelmistir.
Kolay gelsjn canim. Ohh miss gibidir temiz mutfak 👍
Ben de sendenim canim bugun. Dedkm ki uykusuzum bugun cok is yapmayayim 😁 baktim kizim biraz uyudu mutfak dolaplarinin bir kismini bosaltip temizledim. Ama bitmedi daha artik pazartesi devam 😉
Ellerine saglik canim 🤗

Ya bende oleyim onceden daha cok giderdi simdi zorla kilo veriyorum bide metabolizmam 7 yas byukmus benden😂

Deldin gectin beni nerdeyse ayni baslamisiz cok pis kiskandim😂😂😂
Ama masallah sana canim aynı sekulde devamm😍

Yaaa harikasin dogru sole sp yaptin dimi😂

Harikasin masallah😍

Bundan sonra Nikinik Nikinik takip edicem ne yiyo ne iciyo bende aynindan istiyorum yaaa cok kiskaniyorum amaaaa😭😭😭😭

Cherry Mom Cherry Mom Kptanik tesekkur ederim 1 kilo fena degil dun regl olmasaydim 75 grucektim ama olmadi malesef nese bunada sukur🥰
Haftaya hedefim 75.3 kaptam bildirime yazmamisim 😉

Oooo masallah ortim regl oldum basim da agriyo yemek bile yapmadim daha yaf

olsaydı çok iyi olurdu canım da izin hakkın yok senin listye gireli 2 ay olmadığı için
ancak yarışmadan ayrılmak istiyor diyip listeden çıkarabilirim ondanda 6 ay asıl listeye giremezsin ama yine takım içinde olabilirsin afyon dönüşü öyle yapalım istersen
Hımm 6 ay çok uzun bir süre 🙈yaa

Canim 3 aydir 45 gunde bir adet goruyorum oyuzden alistim gecikmelere bakmiyorum ilk ay bakmistim🤭🤭
Gelecek ay kadin doguma gitmeyi dusunuyorum bunun icin bakalim 😌
Malesef canim 75 goremedim 😔 76.3 gecen hafta cumartesi 77.3
Fark 1 kilo seni etiketlememisim hatta kimseyi caktirma:KK53:

Cok guzel bi kilo gitmesi. Regl odemine ragmen baya iyisin. Benim tartim niye gelmiyo ya bendr tartilmak istiyorum artikin:)

sen sağol canım istikrarın düzenli paylaşımlarınla listede olman gerektirdiğine inandırdın :KK200: bundan sonrası içinde emzirdiğin için kati diyetler beklemiyoruz senden az gitsin uz gitsin ama durmadan durakmadan ve artı olmadan yolumuza devam edelim inşallah :) kafanda ödül günleri için belli limitler ve günler belirlersen emzirdiğin ve spor yaptığın için bence kısa zamanda ulaşacaksın hedefine :rapci:
Insallah canim. Cok sagol. Simdilik 70i gorene kadar odul modul yok bana. Ordular ilk hedefimiz 70in altidir ileriii 😁😁

Iyi okumussun 😂ben kacirinca hepsini okuyamiyorum :olamaz:

Daha iyisi senin olsun insallah canim.ben bu hafta yogurt cok tukettim.ozellikle ayran olarak.bazilarini sisirir ama bana hep iyi gelmistir.

Ellerine saglik canim 🤗
Sagol canim. Ben ancak 3 raf temizleyip yemek yapabildim. Sonra bebis uyandi 🤪

ay diyorum ne diyor bu kız yanlış mı yapmışım kii :)) pardon canım yaa notlarımdan oraya gçerken seninkini yapıştırmamışım :)) ama ortalamnan ortalamaya dahil :KK70:
düzeltirim eklerken sağol fark ettiğin için :)
Valla bende hiçbişey açıklamadan yazdım vaktim yoktu 😂

Back
X