- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.941
Acaba 4 kilo verirken ne yedi ne içti çok merak ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yemedi ne içmedi diye sormak lazım benceAcaba 4 kilo verirken ne yedi ne içti çok merak ediyorum![]()
oyy canim simdi bir de ikinci isterseniz sil bastan hersey. Ama bebis genclestiriyirGünaydın canım tebriklerr :)
ah o uykusuz gecelerrrr ben daha bu sene uyumaya başladımm o da kesintisiz değil tabi :/ 4 yaşında benimkide
Oooo harikaaaGecen cuma 82.1
Guncel 79.4
Fark 2.7
Yuzde 3.288
Hedef 79
Not= tarti degisikligi
4 kilo mu one yaaa. Kadinin icinden benim 1,5 aylik cocuk cikmis adetaAcaba 4 kilo verirken ne yedi ne içti çok merak ediyorum![]()
Yo değişmedi yüzde 4 olarak geçecek canımNe yemedi ne içmedi diye sormak lazım benceama %4ün üzerinde yazmak daha kabul edilmiyordu diye biliyordum değişti mi o kural kaptanım
Cherry Mom
Regliye ragmen çok iyi canım tebriklerrrTunaydınlarr bildirim yapip kacicam sonra gelicem kizlarr![]()
Senin kadar mumkun degil ortim masallah. Tam gaz devam et. Ben cok KIsamiyorum kilom cok , yol uzun. Simdi cok kisarsam 60larda ac kalmam lazim. Bir de bebis emiyir ee ona vitamin mineral lazim. Ben 6 aya kadar bebislere ssdece anne sutu veriyorumOrtim maşallah kuzum güzel eriyoruz çok mutluyum çok![]()
Sagol canim. Masallah sen de cok iyi ve duzenli veriyor suncanım tebrikler gayet güzel![]()
az gütmiş ama olsun canım eksi olsun bizim olsun
oy oy oy derece mi geliyor canım maşallah
tebrikler canım cok iyi sonuç![]()
Bebeğim sen yavaş yavaş eri söz konusu bebiş olunca eksi 100 gr bile yeter sanaSenin kadar mumkun degil ortim masallah. Tam gaz devam et. Ben cok KIsamiyorum kilom cok , yol uzun. Simdi cok kisarsam 60larda ac kalmam lazim. Bir de bebis emiyir ee ona vitamin mineral lazim. Ben 6 aya kadar bebislere ssdece anne sutu veriyorum
Evet canım
Ortim harikasııınHemeennn kilo bildirimimi yapayım!Bugünü iple çektim valla.
Geçen hafta: 70.4
Bu Hafta: 68.8
Ben de aynısını düşünüyorum.eskiden olsa biraz dikkat etmeye haftada 1kg gidiyodu. Demek ki artık ona güvenmememiz gerekiyoGecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
En az 1 vereyim diye uğraştım ama olmadıbuna şükür. Yaş kemale eriyor galiba eskiden bu menülere ve bu spora en az 1,5 giderdi,bunu kabullenmekte zorlanıyorum sanırım yoksa hamd olsun verebildim
Haftaya 57.5 hedefimCherry Mom
Nikinik
Bu nasıl bir yüzde canım harikaa tebriklerGecen cuma 82.1
Guncel 79.4
Fark 2.7
Yuzde 3.288
Hedef 79
Not= tarti degisikligi
Eksi gelmen çok iyi canım
Canım merhaba sabah tartıldım ben şok az beklerken çok fazla çıktım kabızlık var ondan olabilrmi bilmiyorum 1 kilo fazlayım şuan git gel belki tuvalete çıkarım ddim oda yok bildirim yapmaya çekindim yapsam mı bilmiyorum