• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tunaydınlarr bildirim yapip kacicam sonra gelicem kizlarr🥰

Eklentiler

• 20210122_115846.webp
    20210122_115846.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın canım tebriklerr :)
ah o uykusuz gecelerrrr ben daha bu sene uyumaya başladımm o da kesintisiz değil tabi :/ 4 yaşında benimkide
oyy canim simdi bir de ikinci isterseniz sil bastan hersey. Ama bebis genclestiriyir 😉
Benim kizim sukur 1,5 2 yas civarindan beri uyuyor geceleri ama kucuk tabij emiyor bir de operasyon oldu ya hala acisi oluyor yavrumun.
5-6 saat o da aralikli uyudugum geceler , ohh diyorum iyi uyuduk 😁 aman saglikli olsunlar da , 1-2 yil uykusuzluk sorun degil 😉

Ortim maşallah kuzum güzel eriyoruz çok mutluyum çok 🥰🥰😍😍😍
Senin kadar mumkun degil ortim masallah. Tam gaz devam et. Ben cok KIsamiyorum kilom cok , yol uzun. Simdi cok kisarsam 60larda ac kalmam lazim. Bir de bebis emiyir ee ona vitamin mineral lazim. Ben 6 aya kadar bebislere ssdece anne sutu veriyorum

Senin kadar mumkun degil ortim masallah. Tam gaz devam et. Ben cok KIsamiyorum kilom cok , yol uzun. Simdi cok kisarsam 60larda ac kalmam lazim. Bir de bebis emiyir ee ona vitamin mineral lazim. Ben 6 aya kadar bebislere ssdece anne sutu veriyorum
Bebeğim sen yavaş yavaş eri söz konusu bebiş olunca eksi 100 gr bile yeter sana 😉 evet kuzum 6 ları görünce aç kalmadan verilmiyor.

Hemeennn kilo bildirimimi yapayım!😍Bugünü iple çektim valla.😍

Geçen hafta: 70.4
Bu Hafta: 68.8
Ortim harikasııın🤩
Gecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
En az 1 vereyim diye uğraştım ama olmadı😔buna şükür. Yaş kemale eriyor galiba eskiden bu menülere ve bu spora en az 1,5 giderdi,bunu kabullenmekte zorlanıyorum sanırım yoksa hamd olsun verebildim🤲
Haftaya 57.5 hedefim Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
Ben de aynısını düşünüyorum.eskiden olsa biraz dikkat etmeye haftada 1kg gidiyodu. Demek ki artık ona güvenmememiz gerekiyo
Gecen cuma 82.1
Guncel 79.4
Fark 2.7
Yuzde 3.288
Hedef 79

Not= tarti degisikligi
Bu nasıl bir yüzde canım harikaa tebrikler 👏🏻

Cuma: 60.4
Bugun:60.2
Fark: 200 gr
Yuzde:% 033

hedef: 59.5

Cherry Mom Cherry Mom
Eksi gelmen çok iyi canım
Ama uzatmadan listeye girmek lazım biraz hızlanalım bu hafta olur mu 🤩🤩 sadece bugün veya yarın kaçamak hakkın olsun sonrası tüm hafta sağlıklı güzel menüler bekliyoruz 🤩

Namaria Namaria öğleden sonra
N Naz03
ummhnisa ummhnisa öğleden sonra
M miraysu_
S Smr3535
Amor-a Amor-a
G gamzem23 sende durumlar nedir ? Listeye eklerim bildirim yapmaya devam edeceksen takip ederiz canım

Sanırım bildirim yapmayanlar bu kadar değil mi
Canım merhaba sabah tartıldım ben şok az beklerken çok fazla çıktım kabızlık var ondan olabilrmi bilmiyorum 1 kilo fazlayım şuan git gel belki tuvalete çıkarım ddim oda yok bildirim yapmaya çekindim yapsam mı bilmiyorum 🙄😥

Back
X