Ay hayir kuzu yaaa yarismada favorim o taa ne zaman yazmistimEmir mii aşkkuşum muu yakışıklı mıı
Ahahsh mesaji yeni anladimEmir mii aşkkuşum muu yakışıklı mıı
Oh ne guzel canim masallahEvet canım iyi oldu oğlumda sevindi bayadedeye gel dememiz yetiyor sağolsun
En azından 60 a gel kuzum ve izin kullanmican demi aynı gün geldik Ağustos da bence izin yapmasan iyi olabilir beyaz önlüğü n için de fit bı doktor olsan ooh misHedef en azından 57 cnm
Ortim patates salatasi karbonhidrat ama icinde yesillik falan da var olabilir ama kurabiye ile ayni ogun olmasi iyi denk gelmemisİyi akşamlaar
Sabah
2 dlm çavdar ekmeği
Bol maydanoz ve lor peyniri
Öğle
1 kase patates salatası
1 minik kurabiye
Akşam
1 kepçe çorba
1 tane biber dolması
Aralarda
1 büyük fincan yeşil çay ve hibiscus demledim
8 10 tane antepfıstığı
Su:1lt detoks suyu
Spor: 3300 adım
Namaria canım senin nasıl gidiyor yeni menü listen
Kiyamam canim bi su ic ay doydum tokum de bilincaltin doydugunu dusunsunKarnım çok açhaftasonu neler yicegimi seçiyorum yemek tariflerinden
Merhaba hoşgeldiniz aramızaKızlar selam. Ben de geldim aranıza
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:62 60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :10, 7, 1 yaşlarında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Emzirirken kilo verme grubundaydım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemeyi sevmem:)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: bir yerde dur demezsem sürekli artıyor. Karın bölgemde toplanıyor kilolar. Bel çevrem sınırda
Yarın tartılıp dikkat etmeye başlıyorum
oyy can evimden vurduunEn azından 60 a gel kuzum ve izin kullanmican demi aynı gün geldik Ağustos da bence izin yapmasan iyi olabilir beyaz önlüğü n için de fit bı doktor olsan ooh mis
Ayy insallah ortim en kisa surede kirmayi planliyorumMenü süper adımlar şahane ortimm 85 kilidine yaklaşıyoruz anlaşılan
Gozunuz aydin canimEvet canım iyi oldu oğlumda sevindi bayadedeye gel dememiz yetiyor sağolsun
Onu da ben tutayim bari tek kaldi kadincagiz orda daAyy Özgül ü tutan yok muu
Sizde hoşgeldiniz tekrardan teşekkürler form içinADINIZ:
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ ögretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2tane 10ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: doğumlardan sonra 9.takima dahil oldum uzun zamandır kk ye girmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum ama bir yıldır çok yeme ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım KOAH diz ağrısı(romatizma)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık sorunlarım yaşla birlikte artıyor,artık kendimi güzel hissetmek kadın gibi hissetmek istiyorum,doya doya kıyafet almak istiyorum
Çok sağol canımGozunuz aydin canim
Menu super su da artmis yarin biraz hareket etsek tarti oncesi bir de sabah yesilcay falan icelim orti gun icinde odem atarız cumaya faydasi olur herhalde.1. Biziz ona gore
Tatlım@Emnis kaptanım nasılsın, moralin düzeldi mi?
Merhaba aslında ilk yazdığında sana aşağıdaki mesajı döndüm ama görmedin sanıyorum tekrar ekleyeyimKızlar bir yol yordam gösterin bana grubu tam anlamadim
Yediklerimizi 5. Grup spor ve diyet listeleri kısmına mı yazıyoruz? Yoksa herşeyi bu kısma mı ekliyoruz.?
Ana sayfadaki kendini tanıtma kısmı olmuyor form gibi mi dolduracagız dolduracaksak nereden?
Birde fotograf gönderme nasıl oluyor kime gönderiyoruz cuma günü.? Kafamda deli sorular.
Merhaba
Hoşgeldiniz aramıza başlamak bile yol almak demektir üzülmeyin karar verdiyseniz bir kere devamı gelir kilo nedir ki
1.saydada kurallarımız ve katılım formumuz var onu kopyalayıp bu sayfa üzerinden doldurursanız özetle tanımış oluruz sizi
Olmaz canim inanilmaz unutkanlik vardi v12 kullandim kilo verme surecimde hicbir yanetki olmadı hâlâ kullaniyorumKizlar gecen konusu açılmıştı vitaminler falan siz bilirsiniz doktor b vitamini yazmis bana kilo verme icin sıkıntı olur mu ki.b vitaminim dusuk degil ama bu sinirsel agrilara iyi geliyormus