Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim patates salatasi karbonhidrat ama icinde yesillik falan da var olabilir ama kurabiye ile ayni ogun olmasi iyi denk gelmemis yarin sifir karbonhidrat yapalim kuzu tarti oncesi

Merhaba hoşgeldiniz aramıza ben Esra takım kaptanıyım bugün takıma uğrayamadım kusura bakmayın
Takıma bugün iki öğretmen katıldı öyle mi ne şahane aynı yaşta sayılırız ve benim 1 çocukta pilin bitti sizde 3 çocuk Allah bağışlasın
Fazla kilonuz çok yok eminim ekip içerisinde eğlenerek onlarıda vermiş olursunuz
Mevcut hedef ve kg yarışma kuralları için yeterli kalmıyor min yüzde 10 hedef isteniyor sizin kilonuz için 59.4 e denk geliyor sorun olur mu ?

Menülerimizi her gün ayrı bir sayfada yazıyoruz sizdende yarından itibaren aksatmadan bekleriz

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

En azından 60 a gel kuzum ve izin kullanmican demi aynı gün geldik Ağustos da bence izin yapmasan iyi olabilir beyaz önlüğü n için de fit bı doktor olsan ooh mis
oyy can evimden vurduun göğsüm de küçüldü biraz yaa 91 cnm şu an korkuyorum 90 60 90 dan uzaklaşıcam diye

Sizde hoşgeldiniz tekrardan teşekkürler form için
Yaş konusunda çok haklısınız bende 34 yaşındayım ve geçtiimiz sene içinde en zor 20 kilomu verdim çok spor yaptım 0 kaçamak ilerledim ama yinede 100 gram 100 gram verdim artık metabolizmamız maalesef eskisi gibi değil ve en kritik dönemeçteyiz ya batmayo seçeceğiz ya çıkmayı umarım hedefinize burada kolayca erişir sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşursunuz o özgven ve huzur çok başka

Belki kızlarda yazmıştır ama her gün menüleri aşağıdaki linkten bekliyoruz ayrıca sayfanın üst kısmında etiketli kısa yolu var
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Menu super su da artmis yarin biraz hareket etsek tarti oncesi bir de sabah yesilcay falan icelim orti gun icinde odem atarız cumaya faydasi olur herhalde.1. Biziz ona gore

Kizlar gecen konusu açılmıştı vitaminler falan siz bilirsiniz doktor b vitamini yazmis bana kilo verme icin sıkıntı olur mu ki.b vitaminim dusuk degil ama bu sinirsel agrilara iyi geliyormus

Merhaba aslında ilk yazdığında sana aşağıdaki mesajı döndüm ama görmedin sanıyorum tekrar ekleyeyim
Menü yazmsya başlamışsın zaten süper

Kizlar gecen konusu açılmıştı vitaminler falan siz bilirsiniz doktor b vitamini yazmis bana kilo verme icin sıkıntı olur mu ki.b vitaminim dusuk degil ama bu sinirsel agrilara iyi geliyormus
Olmaz canim inanilmaz unutkanlik vardi v12 kullandim kilo verme surecimde hicbir yanetki olmadı hâlâ kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…