• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar ramazan geliyor malum oruc tutacakmisiniz. Ben gecen yil hastanede yattigimdan tutamadim bu yil tutmak istiyorum bir yandanda korkuyorum uzun süreli susuzluktan büntem duser hastaligim nüksedermi diye.

Valla ilk defa diyettim oruca denk gelecek, bende çok zor tutarım bakalım nasıl olacak 🙄

Allah tan birsey olmazsa tutarim ben. Saglik once gelir sagligini riske atma bence. Ama ben cok zor tutuyorum Allah affetsin tutuyorum ama bildiginiz surunuyorum ama yine de tutuyorum. Zor dayandigim icin ozellikle sahurda cok yiyorum bu sene burada da olunca daha dikkat etmem lazim hepde evdeyiz daha zor geceek benim icin

Bende sahurda birsey yiyemiyorum resmen çigneme yetenegim kayboluyor. Ailem tutma hastaligin nükseder diyor ama denemek istiyorum sonra tutmasi daha zor oluyor

C Cagrihilal1 cardio diyince bide sen yağdan verip kas alıyosun bence o yüzden yavaş gidiyo hatta bence Cherry Mom Cherry Mom de öyle
Bende o yuzden kardio yapiyorum ne kadar kas olursa kadar yag yanacak. Su an bekliyorum bende eger kas olursa bir sure sonra daha hizli kilo vermeye baslarim. Kilo degismese bile goruntu degisir. Kardio ya devam 👍👍

Ya kızlar 😔 günlük her şeyimi paylaşıyorum buraya yazdığım dışında hiçbir şey yemiyorum sporlarimi da goruyosunuz. Ama bu sabah bi tartilayim dedim cuma günüyle aynı kilodayim. Anlamıyorum neden 🙄🙄 74 benim direnç kilom sanırım. 79 dan 74 e çok rahat düşmüştüm. Ne yapabilirim
Sen yine aynisin ben artarak gidiyorum 🤣🤣

C Cagrihilal1 cardio diyince bide sen yağdan verip kas alıyosun bence o yüzden yavaş gidiyo hatta bence Cherry Mom Cherry Mom de öyle
:KK53: oyle değilse bıçakla kesip alcam artik onları 😁😁😁
Ben listede az vermiş gibi duruyorum.cunku ilk giriş kilom birde bunun izin sonrası +11 kg si vardı :KK70: asıl işi onları verirken yaptım Allah'ım bu izin konusu çok fena yaa

Back
X