Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydın kızlar bugun gec kaldım bı dahada ugrayabılırmıyım bımıyorm.zenan ı aksam gordum ama yazamadım ozellıkle onun ıcın yazayım dedım sonra cıkıcam evden.zenan cıgım ya ne guzel olmusun zayıflayınca anne kız gıbı.sakın yılma valla fark ortada havan bakısların bıle degısmıs guzellesmıs.canım ya soylemısındır ama unutuyorum kac yasındaydın sen masaallah cıld pırıl pırıl saclar gayet bakımlı gorunuyor.kımse ınanmaz dort cocugun annesı olduguna.aman nazar degmesım.evladlarını da alllah sana bagıslasın mutlulugunuzu bozmasın:nazar:.arkadaslar herkese ıyı tatıller ıyı haftasonları.bu arad reyhan abla dunku onerını dıkkate aldım gıyının suslenın dedın ya.sabah cıldımı temızler temızlemez rujumu surdum.hemde en turuncusundandelikafadulden.

kallisim dün beni dışarı uzakta biryere gönderdiler
önce taksi dolmuşa kadar yürümem lazımdı o arada adsl faturasını yatırdım
taksi dolmuşla son duraa gittim ödeme noktası gördüm büronun elektrik faturasını yatırdım ptt yi aradım buldum bir zarf gönderdim
oradan gitmem gereken yere kadar yürüdüm 5000 tl para verdiler onu aldım o kadar parayla dolaşmıyım diye arabayla bıraktılar iş yerime sonra paranın büyük bölümünü büroya bıraktım bankaya gittim bankadaki işin bitince eve gidebilirsin dediler benim de canıma minnet oldu annem hastaydı eve döndüm sabah işe geri geldim
işte dün yaptıklarım bunlar

bu sabah da işe geldim büroda kahvaltı yaptım ortalığı toparladım çalışmam lazım ama sizi bırakıp çıkmaıyorumki

kallisim bireysel derece almış çok sevindim canım arkadaşım tebrikler bu arada zenanın resimlerin bana da göstereceksindir dimi

haftasonu eve pc götürmiycem evdeki canavar ders çalışmıyor yoksa o yüzden pazartesi görüşürüz şimdiden söyliyim de sonra unuturum falan

ŞİMDİYE KADAR NE YAPTIK?..........NERDEN NEREYE GELDİK?...............

Yarışmaya /////////// Başlangıç/////////// 27/02/2009 ///////// Kaybettiği
Katıldığı tarih //////// Kilosu ///////////////Kilosu ///////////////// Kilo

umuts76 .....................18.07.2008................ 95,0...................77,0 .....................18

honeybaby ................. 22.08.2008 .............. 64,0 ..................59,4 .....................4,6

reyhanxx54................17.10.2008 ................. 85,0 ................... 76,9 .................. 8,1

MATEM................. ..21.11.2008 ................ 95,0 ................... 92,0 ..................... 3,0

zenan25 ....................21.11.2008 ................ 80,0 ................... 74,9 ........................ 5,1

GÜL78 .................... 21.11.2008 ................. 115,0 .....................105,0 .................... 10,0

cedric .......................14.11.2008 ................. 120,0 .................. 109,0 .................... 11,0

mehalim .................... 05.12.2008..................67,4 .......................61,5 ...................... 5,9

şaşkınperi....................16.01.2009 ................. 71,4 ...................... 68,4 .................... 3,0

buseyrem .....................26.12.2008 ...............104,7 .................... 103,7 ....................1,0

emel42 ........................29.06.2007 ................116,4 ................. ....102,0 ...................14,4

Kalliste....................... 18.05.2007 ................. 98,3 ................... 74,5 .....................23,8

BENNUU ...................24/02/2009 ..................72,0 ...................... 71,0 ....................... 1,0​

HAFTALIK ORTALAMA KİLO KAYBI
Kaç Haftadır Bu Yarışmada ///////////// Haftalık Ortalama Kilo Kaybı

Umuts76 .......................................32 hafta ....................................... 0,5625

Honeybaby ....................................27 hafta .........................................0,1703

Reyhanxx54 .................................. 19 hafta .................................... 0,4263

MATEM ..................................... 14 hafta ......................................... 0,2142

Zenan25 ....................................... 14 hafta ......................................... 0,3642

GÜL78 ..........................................14 hafta ......................................... 0,7142

Cedric ...........................................15 hafta ........................................ 0,7333

Mehalim .........................................12 hafta .......................................... 0,4916

Şaşkınperi ...................................... 6 hafta ............................................. 0,5

Buseyrem ......................................... 9 hafta .......................................... 0,1111

Emel42 .......................................... 87 hafta .......................................... 0,1655

Kalliste .......................................... 93 hafta ........................................... 0,2559

BENNUU ........................................ 1 hafta .............................................1,0

Not:Haftalık ortalama kilo kaybını, yarışma süresince kaybettiği kilo bölü yarışmada bulunduğu hafta sayısı hesaplanarak bulunuyor.

*Gerekli değerlendirmeleri Kallisim yapacaktır.
**Bunu hazırlamamda yardımını esirgemeyen Püsküt' e ve kalliste 'ye kucak dolusu teşekkürler

Son düzenleme:
Dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaotı birazdan onu ve bebeği görmeye gidecem görüşürüz arkadaşlar hoşçakalın

iyi hafta sonları güzeller ....
kaçırdımmı kıslar mehalin resimlerini .. zenanım haber vermiş ama yeni girdim nete .. eski resinleriyse biliyorum yeni resimmi ..hı

mehalim sendemi 5 ayda girdin bende 5.ayın . 23 girgim takıma kıs benseni benden baya sonra
girdin biliyodum ....

kalişim tebrikler canım dereceye girmişin darısı başımıza .....

delikafaduldenhe he ne güldüm kendime .....5.12...2008 ...:roflol::roflol::roflol::roflol:

selammmmmmmmm
mehalim harikasin canim ya. böyle sayilarla görmek bir baska oluyor sanki.
gül ve cedric in istatistikteki yerleri cok baska. kisa sürede cok iyi kilo kaybettiler masallah
kallisim tebrikler gülüm trekrar tekrar. gercekten büyük basari. hani ilk diyete baslayinca haftada 3 -4 kiloluk bile düsüsler görülebiliyor. ama haftada 100-200 gr verirken birden toparlanip 2.5 kilo vermek olaganüstü. cedric turuncu rujunla bir resmini koysana seker him? mehalim sende yaa hadi?
kallisim nedemek istedigini anladim güzelim tamam sen bu sporla hemen toparlarsin kendini bir iki aya kadar koyarsin resmini insallah. emelimi gördüm. zenani gördümbaskada kimseyi görmedim.
ya kizlar damatlar geliyor havada cok güzel. terasta bir kahve iceyim. ya yatakta ya terasta icerim . aman keyfime laf yok. yemekten sonrada kizi alip yürüyüse gidecegim . düsündükce bile ayaklarimin alti gidiklaniyor delikafadulden ben severim yürüyüsü

Mehalim canım ellerine sağlık, yine yememiş içmemiş çalışmışın maaşallah.

Canım bişey sorucam benim giriş tarihim 16.01 görünüyo yaa o tarih benim sana ilk msj attığım tarih. Ama ben gruba 23.01 de girmişim ( sayfa 28 msj no: 273 ) Hatta ilk hafta deneme sürecimdi 2. haftadan itibaren başladım 02.02.2009 tarihi itibariyle hem yürüyüşe hemde diyete tam anlamıyla başlamış oldum... Yani ben bu kiloyu 02/02 tarihinden bu güne kadar ki zamanda vermiş olmuyo muyum? Kafam allak bullak oldu da bi sorum dedim canım :nazar:

Bu arada herkese Selam arkadaşlar, Hepinize güzel mutlu ve dinlendiricili bir hafta sonu diliyorum.

Mehalim bu arada hayırlı olsun arkadaşının bebeği, Allah analı babalı büyütsün. Bu arada bi önceki msjımı okuyunca yine cadılığı tutmuş bunun nerden ne düşünmüş diyebilirsin sırnaşık şey ama napim ben kendimi hep 2 şubatta başladım diye biliyom fisfisfis Seni kocaman öpüyorum :1hug:

kizlar bugun esimi kandirabildim bu sefer yuruyuse oda gelecek bu hafta arkadaslarinin misafiri varmis arkadaslari aramadi bu yuzden bizimle yurumeye gelcek benim misafirimde vardi fakat cocuklari hastalanmis gelemiyolar haftaya gelcekler benim iki numarali kizin dogum gunu haftaya gelcekler
bugun ailece yurumeye gitcez hava cok guzel
mehalim emegine ellerine saglik ne durumda oldugumu daha iyi goruyom boyle olunca ben hic hesaplamiyom biliyomusunuz bazen hangi ayda girdigimi bilem unutuyom gecmise iyice okuyamadim hepinize guzel hafta sonlari dilerim kacamaksiz

merhabalar.. evime geldim duşumu aldım bugün kahve yerine bir bardak diyet cola eşliğinde simit yedim aylardır cola içmemiştim ama özlememişimde.

pericim evet o tarihte hata var bende biliyorum 88 etap 23ocakta gelmiştin sen, püsküüte söyleyelim ufak bir hata olmuş..

iyi hafta sonları güzeller ....
kaçırdımmı kıslar mehalin resimlerini .. zenanım haber vermiş ama yeni girdim nete .. eski resinleriyse biliyorum yeni resimmi ..hı

mehalim sendemi 5 ayda girdin bende 5.ayın . 23 girgim takıma kıs benseni benden baya sonra
girdin biliyodum ....

kalişim tebrikler canım dereceye girmişin darısı başımıza .....
canımcım mehalin fotoları değil zenanın fotoları var hafta arası hepinizin bir arada olduğu anda açarım tekrardan emelimde istemiş..

selammmmmmmmm
mehalim harikasin canim ya. böyle sayilarla görmek bir baska oluyor sanki.
gül ve cedric in istatistikteki yerleri cok baska. kisa sürede cok iyi kilo kaybettiler masallah
kallisim tebrikler gülüm trekrar tekrar. gercekten büyük basari. hani ilk diyete baslayinca haftada 3 -4 kiloluk bile düsüsler görülebiliyor. ama haftada 100-200 gr verirken birden toparlanip 2.5 kilo vermek olaganüstü.
ablam inan bende çok şaşkınım ama hem sık yeme düzeni hemde bu düzenli spor sayesinde oldu diye tahmin ediyorum ben hiç 6-7 öğün yememiştim şimdiye dek birde yediklerimi her gün yazmak çok işe yarıyor sizde yapın akşam üzeri listeme bakıyorum süt içmemişim yarım bardak süt içiveriyorum bakıyorum salata yememişim akşam yemeğimde hemen koca bir tabak salata ahh birde siz göreceksiniz hafta başı ydiklerimizi toparlayacağız ya makarnada yedim ekmekte yani hiç bir şeyden kesmedim sadece az yedim..

pazar günü tüm ydiklerimiz toplanmış olsun arkadaşlarda şöyle göz önüne serip bakalım ne yaptığımıza...

HAFTALIK ORTALAMA KİLO KAYBI
Kaç Haftadır Bu Yarışmada ///////////// Haftalık Ortalama Kilo Kaybı

Umuts76 .......................................32 hafta ................................18.0

Honeybaby ....................................27 hafta ..................................4.6

Reyhanxx54 .................................. 19 hafta ..............................8.1

MATEM ..................................... 14 hafta .................................3.0

Zenan25 ....................................... 14 hafta ...............................5.1

GÜL78 ..........................................14 hafta ..............................10.0

Cedric ...........................................15 hafta .............................11.0

Mehalim .........................................12 hafta ...............................5.9

Şaşkınperi ...................................... 6 hafta ..............................3.0

Buseyrem ......................................... 9 hafta .............................1.0

Emel42 .......................................... 87 hafta .........................14.4

Kalliste .......................................... 93 hafta ...........................23.8

BENNUU ........................................ 1 hafta ...........................1.0

Not:Haftalık ortalama kilo kaybını, yarışma süresince kaybettiği kilo bölü yarışmada bulunduğu hafta sayısı hesaplanarak bulunuyor.

*Gerekli değerlendirmeleri Kallisim yapacaktır.
**Bunu hazırlamamda yardımını esirgemeyen Püsküt' e ve kalliste 'ye kucak dolusu teşekkürler

Allam ya :nazar: gerekli değerlendirmeleri kalls yapacak demiş sırnaşık şey sen gezikolu başkanlığı yap biz çalışalım :mymeka: ayy canım sen şaka yaptığımı biliyorsunda ellerine sağlık yorulmuşsun yine bak bende bu bilgileri yan yana getirdim kaç haftada kilo kaybı yaşanmış ama rezil oldum rezillll o ne yaa 93 hafta olacak işmi benim acilen mezun olmam lazım...senağlama

Şimdi..... Değerlendirmeyi herkes tabiki kendi yapacak ama ben şu an bu tabloyu görünce şunu düşündüm, bazı arkadaşlarımızın kendilerinide bizide kandırmaları bir kenara atmaları gerekiyor... tablo ortada....

özeleştiri yapayım diye kendime laf etmek istiyorum ama ben her ne kadar bu yarışmada 23.8 kilo vermiş gözüküyorsamda yarışma başlamadan sadece 18 gün önce diyete başladığımı söylemek istiyorum ve tüm kaybım 32.5 kilodur... arada bir ay gelmedim 6 kilo alıp geri döndüm o aldığım 6 kiloyu vermek içinde bayağı zamanım geçti ben burada eleştiriye aık olduğumu belirteyim ilk başta herkes aklına geleni söyleyebilir ama iyi bir iş çıkardım diye geçiriyorum aklımdan...

herkesi tek tek eleştiriye almayalım ama şöyle bir kıyaslama yapabiliriz..

buseyrem 9 haftada 1.0 kilo vermiş....................şaşkınperi 6 haftada 3.0 kilo vermiş........... kimin çaba gösterdiği ortada...

matem 95 kilo ile başlamış 14 haftada 3.0 kilo vermiş........ buna kıyasla zenan 80 kiloyla başlamış aynı hafta giriş yapmışlar ve kilosu matemden daha az olmasına rağmen 5.1 kilo vermiş............daha fazla kilolular daha çabuk kilo verme özelliği taşırlar bunu hepimi biliyoruz....
honey arkadaşımız ise 64.0 kilo ile başlamış 27 hafta aramızda olmasına rağmen zenandan daha az vermiş.....

Çokta fazla kıyaslama yapmak istemiyorum hemen tepki görebiliyorum çünkü burada karşımızdaki kişiyi sevip sevmeme konusu yok tabiki aynı amaç için buradayız çaba harcamayan arkadaşlarımızın durumunu alacağımız ortak kararlar ile değerlendirilmesi önerisini sunuyorum bu arkadaşlarımız kimler...

Honeybaby
MATEM
buseyrem

Kimse darılıp kızıp tepki göstermesin mesela honey arkadaşımız yarışma istatistiği yapıldığı zaman çıkıp ben şu zaman içinde bu kiloya ulaşacağım sözü vermişti ama bu tabloyu görünce durumun ortak değerlendirilip oylama yapılması taraftarıyım...

önerileri olan yazabilir.. mehalimin bir istatistiği daha var bunuda önümüze serdikten sonra bu durumu değerlendirelim...ama o istatistiği beklemeden ben bu arkadaşlarımız için oylama teklif ediyorum açık veya kapalı olabilir... siz söyleyin .... veya saçmalama ne oylaması diyebilirsiniz başka bir öneri getirebilirsiniz....

Yaaa deminden beri bu listaleri inceliyorumda zaten haftalık kilo kaybına baktığımızda durum ortaya çıkıyor her yerde tavsiye edilen ne var ayda 1.0 kilo kaybı normal sayılıyor e-e-e-eee durum bu olunca haftada 0.250 kaybımız olmazsa yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir... takkeler cidden ortada.......

Bugün çok şımarıklığım var söylemeden geçemiyeceğim.. spora gittim ya yürüme bantını kullandım sonra kol çalışması yaptım değişik bir alet var.. hafta sonları serbest çalışma var herkes istediği aleti kullanabiliyor... sonra bisiklete bindim ama çok değişik böyle geriye doğru yaslanıp bacaklar öne uzatılmış pozisyonda yapılıyor işte en son onu kullandım yanımda 2 adet aynı bisikletten var ve iki bayan konuyorlar biri kilolarından şikayetçi ama tiroidi olduğu için veremediğini filan söylüyor diğeri bende ne kadar uğraşsam veremiyorum akşam eve gidince hiç bir şeyi kısmadan yiyorum tüm spor gidiyor ama şu arkadaşa bakıyorum da bir haftadır ne kadar farketti diye beni gösterdi:sm_cool: ay ben dururmuyum o şımarıklık hisi beni sardı tabe bir kez o an atladım verdim verdim bir haftada 2.5 kilo verdim diye delikafadulden sırıtık bir vaziyette lafa karıştım.... demek farkediliyorum kaydirigubbakcemile2

bu arad reyhan abla dunku onerını dıkkate aldım gıyının suslenın dedın ya.sabah cıldımı temızler temızlemez rujumu surdum.hemde en turuncusundandelikafadulden.
bende bu aralar dikkat etmeye başladım arada böyle heves geliyor bazen bırakıyorum... makyaj yapamıyorum ben belki beceremediğim için :)) birdefazla dışarı çıkmadığım için galiba ...

ama bu aralar maskeler, kremler, ayna,cımbız :roflol: elimden düşmüyor reyhan ablaya fazlamı yazdım ne kokoşluk bulaştı şakkıdı

X