Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım mehalin fotoları değil zenanın fotoları var hafta arası hepinizin bir arada olduğu anda açarım tekrardan emelimde istemiş..iyi hafta sonları güzeller ....
kaçırdımmı kıslar mehalin resimlerini .. zenanım haber vermiş ama yeni girdim nete .. eski resinleriyse biliyorum yeni resimmi ..hı
mehalim sendemi 5 ayda girdin bende 5.ayın . 23 girgim takıma kıs benseni benden baya sonra
girdin biliyodum ....
kalişim tebrikler canım dereceye girmişin darısı başımıza .....
birtakıma bu kadar istatistikçi çok be güselim :roflol::roflol: ay herkesleraraştrmacı kaydirigubbakcemile3Ama ben gruba 23.01 de girmişim ( sayfa 28 msj no: 273 )
ablam inan bende çok şaşkınım ama hem sık yeme düzeni hemde bu düzenli spor sayesinde oldu diye tahmin ediyorum ben hiç 6-7 öğün yememiştim şimdiye dek birde yediklerimi her gün yazmak çok işe yarıyor sizde yapın akşam üzeri listeme bakıyorum süt içmemişim yarım bardak süt içiveriyorum bakıyorum salata yememişim akşam yemeğimde hemen koca bir tabak salata ahh birde siz göreceksiniz hafta başı ydiklerimizi toparlayacağız ya makarnada yedim ekmekte yani hiç bir şeyden kesmedim sadece az yedim..selammmmmmmmm
mehalim harikasin canim ya. böyle sayilarla görmek bir baska oluyor sanki.
gül ve cedric in istatistikteki yerleri cok baska. kisa sürede cok iyi kilo kaybettiler masallah
kallisim tebrikler gülüm trekrar tekrar. gercekten büyük basari. hani ilk diyete baslayinca haftada 3 -4 kiloluk bile düsüsler görülebiliyor. ama haftada 100-200 gr verirken birden toparlanip 2.5 kilo vermek olaganüstü.
bende bu aralar dikkat etmeye başladım arada böyle heves geliyor bazen bırakıyorum... makyaj yapamıyorum ben belki beceremediğim için :)) birdefazla dışarı çıkmadığım için galiba ...bu arad reyhan abla dunku onerını dıkkate aldım gıyının suslenın dedın ya.sabah cıldımı temızler temızlemez rujumu surdum.hemde en turuncusundandelikafadulden.