- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.301
hadi bende yürüyüşe çıkıyorum birazdan gelirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni gömün beni..aglayin unutmayin beni tamam mi.. cam silmeye ciktim kitlendim gene..yine basti hain sari hemsire igneyi..delik desik popisim cok aciyooooo![]()
ooo bana fesad insan diyen garuuuu nereye gitti jelibon almayamı![]()
hadi bende yürüyüşe çıkıyorum birazdan gelirim![]()
Tum gun konusmussunuz yazayim ben de orticim yorumlasin.. 11mayis boğasiyim ben ördek yarim de koç nasil nilguncum adam olur mu bizden yoksa birakayim mi 6yillik adaminilsub
![]()
Ben sevmem kız yanlış yerden vurdunjelibonda ol yiye yiye gidersin...
Ay benim kızım aslan oğlum yay bizdede durumlar iç açıcı değilBen de koç burcuyum eşimde koç.
Kızım ise 11 Mayıs boğa
anaaammm oğlum da aslan evimiz ateş topu gibi masallah
Aaa ne kaaaaa ayıp sana mı dedibtlbetul ne demek ben seninle mi uğraşcam ne demek ben senin tribini mi çekcem ne demek az ötede oyna ne diyon sen ne ... D:
![]()
içinden demiştir diye şeettimm öyle hissettim 6.hissim kuvvetlidir...Aaa ne kaaaaa ayıp sana mı dedi![]()
btlbetul ne demek ben seninle mi uğraşcam ne demek ben senin tribini mi çekcem ne demek az ötede oyna ne diyon sen ne ... D:
![]()
bak nilgün eğer gidersen aramızdaki herşey biter ona görebu aşk burada biter ve ben çekip gider dımdımdıdm nasıldı o şarkı
![]()
sen işten kaçta çıkıyosun :) regl regl nasıl zıplıycam ben vicdansızsen çok konuştun git 4mil yap bakalım... bende eve gidince yapıcam....
sen işten kaçta çıkıyosun :) regl regl nasıl zıplıycam ben vicdansız
az daha sohbet edeyimde yapayım bari :)bahane yok hadi marş marş....
Kiizzz gamli baykus seni boyle mi teselli edilir insan.. daktır tek kullanmlik bi igne yapti sinir asabiyet yaparmis valla igneye sebep fururum seni.. derim ben cezadan muafim cikarim isin icindenayyy canım benim toton delik deşik mi oldu kocişinde beğenmez seni artık![]()
kızaaammm kızaaamm bak heleee bölee bakkk ...ben 2 senedir psikiyatrik tedavi görüyom asıl ben muafım ...gel hade gelll hadeee hadeeee gelseneKiizzz gamli baykus seni boyle mi teselli edilir insan.. daktır tek kullanmlik bi igne yapti sinir asabiyet yaparmis valla igneye sebep fururum seni.. derim ben cezadan muafim cikarim isin icinden![]()
Kiz bak trabzonlu kartimi oynarim..silah bizde adettir bos dolanmaz kimse adam bile ben senden bir miktar tirsiyorum diyo..bak onca yil neler gorduyse adam bence sen de bir miktar seeedebilirsin yaneeekızaaammm kızaaamm bak heleee bölee bakkk ...ben 2 senedir psikiyatrik tedavi görüyom asıl ben muafım ...gel hade gelll hadeee hadeeee gelsene![]()
![]()
senin yemeğine gizli gizli uyuşturma hapı atmak lazım psikopat seniiiKiz bak trabzonlu kartimi oynarim..silah bizde adettir bos dolanmaz kimse adam bile ben senden bir miktar tirsiyorum diyo..bak onca yil neler gorduyse adam bence sen de bir miktar seeedebilirsin yaneee![]()