Öğretmen haftada 24 saat ders yapıyor bir sınıfa ne soracaktı classroom objects miNe demek bu devamli zor sorucam hazirlikli olun falan, resmen cocuklari strese sokuyor cok sinirlendim ogretmeninize.
Cocuklarin psikolojisiyle oynuyor. hirs yapmis kendine.
Sinif degistirmekte kolay bisey degil ama diger siniflardan arkadaslari varsa cok zorlanmaz
Mesela metinde kıtpalıgın onunde kedi var yazıyor. Soru da su kedinin arkasında kitaplık var mıÖğretmen haftada 24 saat ders yapıyor bir sınıfa ne soracaktı classroom objects milisede ingilizceciyim, öğretmen çocuklara olayı önemsetmek istemiş çalışsınlar istemiş. Yaş grubuna bu tavır fazla gelmiş alışırlar zamanla
Yahu hangi şehir gerçekten merak ettim tek çocuk mu başka işin yok mu çalışmıyor musun
Gıttıgı yere kadar devlete gidecek canım, daha sonra gerekirse onunde okuyacak cok okul var o kısımda ozel dusunuyorum. Okul saati zaten belimizi ayrı bukuyor. Ben isten cıkıcam cocuk okula yeni gıdıyor dusun 2 de ders baslıyoCute ben senin yerinde olsam saati düzgün, aktivitesi iyi bir kolejin normal sınıfına yollardım.
Dil konusunda zaten daha iyi kolejler, bence normal eğitimleri de iyi.
Instadan görmüştüm, şimdi okul saati falan da absürd çocuğun.
İq verilmesi yasak ve yasla degıl artı dogru da degıl. Alanları cıkıyor ortaya ama bunlarda curudu artık cocugun zekası degıl yeteneğini onemlı keza bende boyle dusunuyorum. Artık ulke olarak yapılan zeka testlerinden yeteneklerını ogrenmeye dogru kayıyoruz gecen seneden beri. Gıttıgı dil kursu okulu desteklemiyor seviyesıi farklı zaten ıng sınıf kazandık detaylar sonradan belli oldu bilseydim bu sınıftan cıkma hakkımı kullanırdım ama suanda cıkmak cocuga da ıyı gelmeyecek gıbı geliyor. Dil okuluna nasıl bulastınız dersende bız o kadar zor o kadar zor ogrendık kı yetıskınken hala ıng mail yazarken harcadığım eforu Baska bıseye harcasam kımbılır ne olurum. Yavas yavas kucukken ogrensın dedık. Sımdı ye kadar ıyıydı ama sımdıden sonra dusunuyorum ki cocugun hayatı ıng oldu. Yarın gidip esımle konusacagız, ya dondursunlar ya paramızı iade etsinler cocuguma da sen dinlen sonr a istersen bakarız yıne dıyecegız. Ing seviyor buarada yatkınlıgı varmı bılmıyorum ama bu sınıftan sonra onun dusun elleri etkilendi. Hem hassas hem hırslı hemde duygusal Bı cocuk, yormasın kendını ıstıyoruz
Sorma zaten herkes öğretmenden iyi biliyor eğitimi. Ders saatinden yaşça erken olduğuna kadar her konuya eğilmişlerYorumların çoğunu okumadım.Bu eleştiriler ne ya.Başladım devam edemedim.Siz annesiniz en doğrusunu siz bilirsiniz.Çocuk o diyenlerede hayret ediyorum.Ağaç yaşken eğilir.
bende az odev verdim diye kotu ogretmen oldum herkes cok veriyormus neden az veriyorsunuz diyor veliler.valla ne yapacagimi sasirdimKatılıyorum gercekten, egıtım sistemi ekonomiden daha kotu oldugu yetmiyor gibi geceye kadar okuldalar birde artık. Ara tatil verdiler esek yukuyle odev gondermısler hem sıkayet ettim hemde odevlerın onu zorlucak kısımlarını yaptırmadım. Veliler bana siz niye boylesınız herseye karsısınız dıyor, kimi veli 8 de gelınce eve cocuk tum isimi gezmemı rahat rahat yapıyorum diyor birde
Onu MEBe soylemek lazım arkadasım cocugun okul saatini onlar duzenlemıs.