Organizasyonun işleyişini biliyordum da, az kişi olunca anket atraksiyonlu olmuyor gibi geldiğinden öyle dediydim Sabırsızlıkla bekliyorum ilk anketin açılmasını :))
sanırım bu sefer yine 3 film önerebiliriz , 4 film fazla geliyor az kişi olunca . Tek film riskli çünkü herkesin izlemiş olduğu bir film denk gelebilir :)
Atlantis ozaman elini çabuk tutsun , açsın ilk anketi :)
Tamam açarım anketi ama bence 4 film daha iyi, hem daha farklı filmleri keşfetmiş oluruz hem de seçeneklerimiz çoğalır. Yine de siz bilirsiniz, 3 derseniz 3 filmlik anketimi de hazırlarım bugün ya da yarına=)
ben 3 daha iyi olur diye düşünüyorum ama farketmez tabiki , ilk anketi içinden geldiği gibi aç sen Atlantis , devamı gelir :)
merakla bekliyorum , dilerim keyifli bir organizasyon olur.
ben 3 daha iyi olur diye düşünüyorum ama farketmez tabiki , ilk anketi içinden geldiği gibi aç sen Atlantis , devamı gelir :)
merakla bekliyorum , dilerim keyifli bir organizasyon olur.
tamam açayım o zaman ben Ama biz senin olmadığın organizasyonda 3 filmle sınırlamıştık, seçmek daha zordu, ondan ben 4 le başlayayım, olmadı eksiltirsiniz ne diyim=)))
hemen hemen dediğin gibi aslında , sadece her hafta bir kişinin bir film seçmesi yerine 3 yada 4 film seçilip anket açılıyor , böylece çoğunluğun seçtiği film izlenmiş oluyor.
çok sessiz kalıyor buralar , ben katılmak isteyen arkadaşlarımızdan bir liste hazırladım , isterseniz 6. sinema günlerine hız kesmeden başlayalım artık :)
tamam açayım o zaman ben Ama biz senin olmadığın organizasyonda 3 filmle sınırlamıştık, seçmek daha zordu, ondan ben 4 le başlayayım, olmadı eksiltirsiniz ne diyim=)))