5. Sinema Günleri - 8. Hafta Anketi

. . .

• When Nietzsche Wept - Nietzsche Ağladığında

OY: 7 70,0%
  • Touching The Void - Boşluğa Dokunmak

OY: 1 10,0%
  • Memory - Hafıza

• Yazgı

• Ankete Katılan
    10
Alalım tabi ; )

bu arada; yeni anket açılmayacak mı ?

Alalım tabi ; )

bu arada; yeni anket açılmayacak mı ?

Nihil senin haftan sondu.

Yeni bir organizasyon olursa kimler var, onu öğrenelim o zaman; eğer katılım olursa 6. Sinema Günlerine de başlarız. Ne dersiniz?

Bu arada Pia'dan haberi olan, onunla görüşen biri var mı, bu kadar uzak kalmazdı buralardan:(

Atlantis, sanırım listeyi sen takip ediyorsun.

guvastanema dan sonra eklenmek isterim ben de.

Prensesin uykusuyumla dün konuştuk, katılım olursa devam edelim dedik, ama kaç kişiyiz onu bilmemiz lazım, 3-4 kişiyle pek keyifli olmuyor çünkü:)

4 kişi olduk sanırım şimdiden=)

evet katılım olursa devam ederiz çokta güzel olur ama az kişi ve ilgi azlığıyla tadi kaçıyor organizasyonun. umarım sürekli katılımcılar çıkar :)

ben de katılmak isterim. aslında diğer organisyonda katılacaktım ama dokuyu bozmak istemedim. yeni organizasyon yapılsa da katılsam diye bekliyordum.

ben de katılmak isterim. aslında diğer organisyonda katılacaktım ama dokuyu bozmak istemedim. yeni organizasyon yapılsa da katılsam diye bekliyordum.

Orchidea, seni de aramızda görmek güzel. Hoş geldin:)

Prensesim hazırlayacak mısın listeyi:p

olur hazırlarım ama daha katılan olmaz mı kii :)
sinema günlüğünde bir duyuralım bence yeni organizasyonu, ne dersiniz?

Ben de katılmak istiyorum :) Bi taraftan da siz fazla dram izliyorsunuz diye çekiniyorum :)) Eski anketlere şöyle bir baktım da, genelde dram çıkmış sonuçlarda.

Son düzenleme:
Ben de katılmak istiyorum :) Bi taraftan da siz fazla dram izliyorsunuz diye çekiniyorum :)) Eski anketlere şöyle bir baktım da, genelde dram çıkmış sonuçlarda.

organizasyonların bir amacı da belki de hiç izleyemeyeceğimiz türlerde de filmler izlemiş olup,farklı türlerle de tanışmak,bir fikir edinmek. bence sen de katılmalısın. farklı zevkleri görmek güzel olacaktır.

:))) aslında farklı tarz filmleri sunuyoruz ama genelde dram türü filmler seçiliyor evet:) bu organizasyonda ben de zorlandım zaten psikolojim alt üst:) olsun bu da farklı bi deneyim sonuçta.

organizasyonların bir amacı da belki de hiç izleyemeyeceğimiz türlerde de filmler izlemiş olup,farklı türlerle de tanışmak,bir fikir edinmek. bence sen de katılmalısın. farklı zevkleri görmek güzel olacaktır.

Çekincem katılma isteğimi bastırmamıştı zaten :) Geçen sefer organizasyonun sonuna yetiştiğimde aynen yazdığın sebeplerden dolayı katılmak istemiştim, haklısın.

:))) aslında farklı tarz filmleri sunuyoruz ama genelde dram türü filmler seçiliyor evet:) bu organizasyonda ben de zorlandım zaten psikolojim alt üst:) olsun bu da farklı bi deneyim sonuçta.

O yazıyı yazarken sanki her gün dram izleyeceğim yanılgısına düşürek yazmıştım, sonradan aklıma geldi haftada 1 film olduğu :1: Zaten dram sevmiyor da değilim, izlemiyor da... ama bu sıralar drama elverişli bir bünyem yok malesef. Bir de öyle filmler var ki insanın göğsüne cuk oturuyor... :(

Buarada organizasyonda en zevkli şey film seçmek sanırım :)

nihayetinde izledim Nihil, kusura bakma:(
kitaptan aldığım tadı alamadım ben de:( olmamış dedirten birşeyler var hakkaten ama tam söze dökemiyorum atlantis gibi:) üzerinde çok düşünülmemiş, yetiştirilmeye çalışılan düşük bütçeli film gibi durmuş. sıkılmadan izledim o ayrı, diyaloglara laf yok ama o da kitabın güzelliği zaten.

rica ederim g..... . izlerken sıkılmamış olmana da sevindim ayrıca,

Arkadaşlar sinema günlerinin akibeti nedir?? Az kişi olunca anket kısmı pek eğlenceli olmayabilir ama en azından her hafta bir kişi film seçse ve ortak film izleyip bol spoiler lı tartışsak güzel olurdu :1:

Son düzenleme:
hemen hemen dediğin gibi aslında , sadece her hafta bir kişinin bir film seçmesi yerine 3 yada 4 film seçilip anket açılıyor , böylece çoğunluğun seçtiği film izlenmiş oluyor.

çok sessiz kalıyor buralar , ben katılmak isteyen arkadaşlarımızdan bir liste hazırladım , isterseniz 6. sinema günlerine hız kesmeden başlayalım artık :)

4587.jpg

Back
X