Nihil hoş buldumFilm seçimlerin için teşekkürler. Özellikle Touching the Void için... Çok beğendiğim bir filmdi ve varlığı tamamiyle aklımdan çıkmıştı, hatırlamak ayrı bir zevk :119:
Film benim için de yavandı ve tahminin doğru... kesinlikle kitabı önceden okumakla alakalı. Zaten kitabından daha çok tatmin duygusu yaratan bir film yok benim için :)) Özellikle kitap içinde felsefe barındırıyorsa, yönetmenin bunu aynı derinlikte seyirciye yansıtması çok zor bence.
Atlantis gibi Nietzsche profili ayrı bir konuydu benim için de... ama o eleştirilerimi direkt kitaba yönelik yaptığımdan filme çok yansımamıştı izlerken.
Sonuç olarak kitabı okumayan biri için film çok daha güzel, ama o zaman da Nietzsche eleştirilerinden kurtulamazdı. Yönetmenin de suçu yok ki, garibim riskli alana yönelmiş
prensescim kelime aralarında boşluk bırakmak için ekran klavyesini kullan bence.
başlata tıkla ordan programlar - erişilebilirlik - ekran klavyesi
işlem tamamdır :)
canimcim=baslati=tiklattim-ama-secenekler=arasindan-programlar=cikmadi=kuzum
veya=ben-bulamadim
hosgeldin
sefalar=getirdin-biricik-citiriskom-benim
Hoşbulduk atlantis umarım düzenlenir tekrar ve ben de fırsat buldukça katılırım aranıza.eylul.yn hoşgeldin:)
Son haftalarda hepimiz işlerimizin yoğunluğu nedeniyle biraz uzak kaldık bu başlıktan. gerçi yine her hafta anketimiz açıldı, oylamalar yapıldı filmler yorumlandı ama eski hareketliliğini yitirince açıkçası ben de sanırım diğer arkadaşlarımız da bir sonraki organizasyon için biraz çekimser kaldık. Ama aramıza sizin gibi sinemaya ilgi duyan, başlığa ilgi gösterenler de katılınca belki 1-2 hafta aranın ardından, katılım da olursa yeni organizasyona başlayabiliriz:)
Film beğenilerinde ruh halinin de etkisi oluyor, birbirine yakın ruh hallerinde aynı filmden farklı etkiler alabiliyoruz. Eleştirilerimiz de kendimizden fikir alıyor, yön buluyor. Yansız, maddi kaygıdan uzak, samimi eleştirmen yazıları okumanın farkındalık arttırdığını ve sinema konusunda geliştirdiğini düşünüyorum. Takip ettiğimiz eleştirmen, web site v.s. bunları da konuşmak isterim. Açıkcası bu konuda internette tatmin edici okunaklı yazı denk gelmiyorum.
Eylul.yn, sen de hoşgeldin .. organizasyon devam mı tamam mı bilmiyorum, katılımcıya göre belirlenecek olmalı.
Rapid linklerini buldum sonunda indiriyorum şimdi , en yakın zamanda izleyeceğim. Touching The Void de ilgimi çekti ,onuda indiriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?