Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleynacim eger esin ayrilmak istemiyorsa, is bulmaz... oyalar is buldum diye. gercekten gitmek istiyorsa da o da bu ilskiyi gozden cikarmis demektir.
simdi zaten suclu ama bakalim hangi tarafi sececek? hep istedigi o sehirde yasamk icin hayatina yeniden baslamak icin can mi atacak?
yoksa seni kaybetmeyi goze alamayacagi icin, biterse bu is kesinkes bitecegi icin is bulamdim, kriz vs seyleri mi bahane edecek?
bunu zaman gosterecek.
Bizim baska bi sorunumuz var aslinda. Esim (evlendikten sonra) baska bi sehirden benim yanima tasindi (3 saat araba yolu). Ve hep geri gitmek istedi. Ama ikimizin de saglam isi var burda.
O buraya bir türlü isinmadi, cok kötü kavgalar ettik ve hep huzursuzluk vardi.
Gecen sene karar vermistik, ben isimi gelecek sene birakip oraya onunla gidecektim..
Ve ben bu pis seylerin farkina varinca, benim icin zaten artik oralara tasinmak, imkansiz.
Yani anliyor musunuz? Simdi ben bunlari bilmeseydim..isimi, (ailemi) birakip oralara gidecektim.. Ve oradada o öyle devam edecekti..benim de ruhum hic bisey duymicakti... :-(
Allahima sükür ediyorum..Cocuk da yok diye.