• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senelik esimden bosanmayi düsünüyorum..Lütfen yardim edin :-(

@ Viva la vita: Kitabi demin ismarladim kendime... Merak ettim cünkü--- sagol

Selam Nesrin,

evet, biz erken evlendik.. Ailem basda karsi geldi, ama istedigim icin, onunla mutlu olacagimi bana inandiklari icin..sonunda onayladilar. Onlarda asla hata görmüyorum.
Malesef hepimiz biliyoruz ki, bu tür olaylar "Problemler" insanin 35 yasindada basina gelebilir...

"Esim" askerlik yapmadi... Yani o yönden hic sorunumuz olmadi.
Suanda yapmasina da gerek kalmadi (alman vatandasligina gectik diye...)

ben nerede yaşadığına bakmadan askerlik mevzusunu yazdım.))
evet problemler 35 yaşında da olur ama bazı problemler yaşla alakalıdır..o yüzden erken evlenmemek lazım
açıkcası eşinin de başka şehir diye tutturmasını , dövünmesini anlamadım..nerede doyuyorsan orası senin hayatını sürdüreceğin yer olmalı..ayrıca birlikte olduktan sonra şehirin yada ülkenin pek de anlamı yok..illa şurası burası diye anlamsız konuşmaların ve bunun yaratacağı kavgalrın içerisine girmek boşuna ortamı germekten ve sinirleri germekten başka bir işe yaramazhe rinsanın hayatında inişler çıkışlar olur..önemli olan içinden geleni yapman..ve 7 yılımı ona verdim,boşa mı gitti bu yıllar diye düşünme...asla boşa gitmez..hayatta yaptığımız hiç bir şey boşa gitmiyor..o 7 yılın sana kattıklarını düşünürsen boşa gitmediğini görürsün..çoğu insan maalesef 3-5-10 yılımı verdim ,şimdi neden ayrılacağım der..böyle olmamalı..hayata her yaşta ,gerideki herşeyi bırakarak yeniden başlanabilinir

Unutamiyacagim yaptiklarini..
Cok tuhaf, sanki aklimda herseyi rüya mis gibi geliyor bana. Hic gercekten yasanmamis gibi.

Bana karsi hic ilgisi yok.. Yine hep bilgisayarin basinda...
"Evliligimi kurtarayim" cabasi göremedim ondan..ve ben hala (3 aydir) degisecek diye bekliyorum.
:-(

Sanki sehir degistirmekle SAYGI, GÜVEN ve ILGI...geri gelecek.

karşılaşmadım ama eğer karşılaşırsam kesinlikle boşanırım....
başka bi kadınla cinsell içerikli mesajlaşmalar anladığım kadarıyla..
kedını da tanıyodur büüyk ihtimall..
aldatma var yani bana göre..ben normal karşılayamam..unutamam da zaten soğuma nedenim olur.
eminsem aldatıldığımdan ki zaten gözümlede görmüşsem bazı şeyleri çeker giderim o zaman..

merhaba yarennkara,

o kizla görüsmemis hic...msn de konusmalar, ve mailler. Cinsell icerikli konusmalar olmadi aralarinda.
Ama ne gidip baska kizla konusmalara giriyor?
Bide po.... sitelere girme olaylari var...

yinemi böyle kahredici olaylar!!!!!!!!!! Allah yardimcin olsun...

merhaba yarennkara,

o kizla görüsmemis hic...msn de konusmalar, ve mailler. Cinsell icerikli konusmalar olmadi aralarinda.
Ama ne gidip baska kizla konusmalara giriyor?
Bide po.... sitelere girme olaylari var...

Cinsel içerikli konuşmadılarsa daha kötü. Masum olan herşey daha uzun ömürlü oluyor. Kız onu peşinden koşturuyor yada koşturacak demektir. Peki eşini seviyor musun? Yani sevginde azalma filan hissediyor musun? Sen ne de olsa Almanyadasın "ayrılırsam millet ne der" diye asla düşünme. Seni sevecek değer verecek birileri mutlaka olacaktır bunu da unutma sakın. Bence bak kendine hayatını yaşa, özgür davran sen de. Bunu eyleme şimdilik dökme ama dünyada başka erkeklerin olduğunu da düşün. Biterse tecrübe olur kayıp olmaz senin için. Bağımlı hissetme kendini.

Son düzenleme:
Bende çok ii anlıorum yaşadıklarını.benim eşimde ben şehir dışında ailemin yanındayken se.. Sitelerine girmiş.googleden silmiş ama geçmişi bilmio die ben ordan buldum.şok oldum.herşeyden çok güweniodum ona.itiraz etti başta sonra itiref etti.bide yıkanmış üzerine hemde meraktan io beni bekleyememek deilmiş.çünkjü girdiği ertesi gün ben dönecektim bunu biliodu.bide daha öncede girmiş.ne salak ya.utanmaz.çocuğum war bir yaşnda olmasa ben çoktan gitmiştim.ama güwenenmem artık ona aileme her gittiimdde aklıma gelir.offffff

aleyna seni öyle iyi anlıyorum ki...
yasadıklarını yasamadım ama senin pencerenden baktım bende anlattıklarına...
insan evlenince eşini öyle bir sahipleniyor ki konduramıyor yaptıgı hiçbir köü seyi... yakıstıramıyor...
biz öyle kadınlarız ki cogu erkek ten daha cok cesur, güçlü, sahiplenen...
eşlerimizi fazlasıyla sahipleniyoruz...
eşimiz namusumuz, herseyimiz oluyor...
malesef ki onlar böyle düşünmüyor...
tabi istisnalar kaideyi bozmaz...
bende eşime sonsuz güvenirim aldattıgını duyarsam bir saniye onunla olmam diyorum...
allah korusun basıma gelse bende inanamam...
ama aldatıldıktan sonra zor olur be güzelim...
güven sarsılmıstır bikere sadece senin değildir erkeğin yani artık o düşünceler kafanda olur...
ben hayatta bir eşlilikten yanayım... erkeğim tek olsun isterim eminim ki kadınlarımız genel olarakta böyle düşünüyor ama hayat sürüklüyor bazen olmadık yerlere...
kendin için en dogru kararı vermen dileyiğle...
kendine cook iyi bak elinden gelen herseyi yap, yine de olmuyorsa için rahat bırak git... acılarla olsa da

Selam arkadaslar...

buraya yazinca ve sizin yorumlarinizi okuyunca icim birazcik rahatliyor...ama icimdeki aci hic birazcik olsun bile gitmedi. sifir.
Ona hic güvenim kalmadi..cünkü askimiza & bana & kendisine ihanet etti.
Bidaha yapmaz öyle (buna birazcik olsun inancim var), ama olmamasi lazimdi.

Cok karisik bi durum. Bi yandan burada durmak istemiyor, bende gitmek istemiyorum burdan.
Burda kalsa hic mutlu olamicak...hep huzursuz. :çok üzgünüm:

ne olacak bilmiyorum...
:1no2:

hala belirsizlerler devam mı ediyor...
böyle ikinizde cok yıpranırsınız

Selam..

bisey soracam size..
Bu olayi ben tam 5 ay önce ögrendim...Bir ay takip ettim..Bi ay boyunca hergün icimde biseyler öldü.

5 ay gecti aradan..ama hic birazcik olsun bile acisi gitmedi. Bu normal mi? Cok takiyorum aklima.
Icimden aff etmek gelmiyor. Beni cok kirdi.
:çok üzgünüm:
Bana iyi davraniyor bu aralar..Ama bu sehirde durmayacak (is ariyor). Onunla gelmemi istiyor. Ben gelmem diyorum bu olaylardan sonra (isimi, ailemi vs. birakip).

Ne yapacagimi bilmiyorum... aklim karisik.
Eskiden olsa, hemen evliligmi bitiririm öyle bi durumda, diyordum.
Ama okadar kolay degilmis....
Acikcasi kendime yakistiramiyorum, böyle "aldatilmakdan" sonra ..evliligimi sürdürmek.

Kusura bakmayin..sizi sikmak istemiyorum hep ayni konuyla..Ama iyi degilim ...

Selam..

bisey soracam size..
Bu olayi ben tam 5 ay önce ögrendim...Bir ay takip ettim..Bi ay boyunca hergün icimde biseyler öldü.

5 ay gecti aradan..ama hic birazcik olsun bile acisi gitmedi. Bu normal mi? Cok takiyorum aklima.
Icimden aff etmek gelmiyor. Beni cok kirdi.
:çok üzgünüm:
Bana iyi davraniyor bu aralar..Ama bu sehirde durmayacak (is ariyor). Onunla gelmemi istiyor. Ben gelmem diyorum bu olaylardan sonra (isimi, ailemi vs. birakip).

Ne yapacagimi bilmiyorum... aklim karisik.
Eskiden olsa, hemen evliligmi bitiririm öyle bi durumda, diyordum.
Ama okadar kolay degilmis....
Acikcasi kendime yakistiramiyorum, böyle "aldatilmakdan" sonra ..evliligimi sürdürmek.

Kusura bakmayin..sizi sikmak istemiyorum hep ayni konuyla..Ama iyi degilim ...

Sanırım daha boşanma davası açılmadı..
Yanlışım varsa kusura bakmayın,konuyu iyi takip etmemiş olabilirim..
Eğer boşanmaya kesin kararlı iseniz; aynı evde durmak daha çok acı vermez mi size?
Yok eğer kararsızsanız,yardım alın bence,bu psikoloji ile evliliğine daha çok zararınız olur..
Hayırlı olur inşallah

hayir, bosanma davasi acmadim .. Cünkü kararsizim hala..
ama unutamiyorum da..
Anlamadim ne olacak..

hayir, bosanma davasi acmadim .. Cünkü kararsizim hala..
ama unutamiyorum da..
Anlamadim ne olacak..

Tamam o zaman..
Evlilik terapistine gitseniz..
Eşiniz yanaşmıyorsa kendiniz bir psikoloğa gidin..
Uzman görüşü her zaman daha iyidir..
Belki anlatıp rahatlarsanız,psikolog da sizi yönlendirirse daha doğru kararlar verirsiniz.

canım zor şeyler yaşamışsın...hazmedemediğinde bu kadar severken başına gelmiş olması. her karakterin olaya tepki dozu değişik olabiliyor.kimi 1 ay sonra unutuyor kimi birçiçekle kimi aylarca ,kimi yıllarca unutamıyor kimide tüm bağını koparıp gidiyor.neticede bunu yaşayan karar veriyor.kararıda sen vereceksin.benim başımada gelmişti bu tarz bi olay (sevgilimle) affetmiştim.yani affeder gibi görünmüşüm meğerse...her allahın günü her dakka aklımda. aklımda olan dilimde,dilimde olan onun beyninde.yürümedi.ben hazmedemedim.çünkü.eskiden duyardım arkadaşlarım derdi "bi ilişkide güven çok önemli" hee derdim doğru.öyle cvb için onaylardım.başıma geldi yaşadım ve bi ilişkide olmazsa olmazın bu olduğunu anladım.sevgide saygıda güven olmadan olmuyor.baksana yıllarca biriktirdiğin herşeyi bi hareketiyle altüst etmiş.bana kalırsa eğer affedebilmeyi düşünüyorsan başka şehire gitme yolunuda seçmiş olabilirsin.güvenini kazanamazsa oraya gitmen içindeki sorunları biraz büyütebilir.kararın umarım sana hayır getirir canım

Benim icin herseyi bos oldu...
Onunla beraber ileriyi düsünemiyorum artik..
Psikoloğa pek gidesim yok..cünkü ne bilim pek fayda etmez gibi. Zaten alman psikologa gitmek istemiyorum..

Insallah kafami toparlarim artik..

canım zor şeyler yaşamışsın...hazmedemediğinde bu kadar severken başına gelmiş olması. her karakterin olaya tepki dozu değişik olabiliyor.kimi 1 ay sonra unutuyor kimi birçiçekle kimi aylarca ,kimi yıllarca unutamıyor kimide tüm bağını koparıp gidiyor.neticede bunu yaşayan karar veriyor.kararıda sen vereceksin.benim başımada gelmişti bu tarz bi olay (sevgilimle) affetmiştim.yani affeder gibi görünmüşüm meğerse...her allahın günü her dakka aklımda. aklımda olan dilimde,dilimde olan onun beyninde.yürümedi.ben hazmedemedim.çünkü.eskiden duyardım arkadaşlarım derdi "bi ilişkide güven çok önemli" hee derdim doğru.öyle cvb için onaylardım.başıma geldi yaşadım ve bi ilişkide olmazsa olmazın bu olduğunu anladım.sevgide saygıda güven olmadan olmuyor.baksana yıllarca biriktirdiğin herşeyi bi hareketiyle altüst etmiş.bana kalırsa eğer affedebilmeyi düşünüyorsan başka şehire gitme yolunuda seçmiş olabilirsin.güvenini kazanamazsa oraya gitmen içindeki sorunları biraz büyütebilir.kararın umarım sana hayır getirir canım

Ben yillarca unutmam bana yaptigini (onunla beraber yasarsam)
yada tüm bagimi ondan koparip sonu ayrilik olur. Bu iki sey arasinda kalmis durumdayim. Hayirlisi olsun...

Lanet olsun bu erkeklerın uckuruyla calısan zekasına..
En ıyısını yapıyorsun. Diyecek baska laf yok..

Back