Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Nesrin,
evet, biz erken evlendik.. Ailem basda karsi geldi, ama istedigim icin, onunla mutlu olacagimi bana inandiklari icin..sonunda onayladilar. Onlarda asla hata görmüyorum.
Malesef hepimiz biliyoruz ki, bu tür olaylar "Problemler" insanin 35 yasindada basina gelebilir...
"Esim" askerlik yapmadi... Yani o yönden hic sorunumuz olmadi.
Suanda yapmasina da gerek kalmadi (alman vatandasligina gectik diye...)
merhaba yarennkara,
o kizla görüsmemis hic...msn de konusmalar, ve mailler. Cinsell icerikli konusmalar olmadi aralarinda.
Ama ne gidip baska kizla konusmalara giriyor?
Bide po.... sitelere girme olaylari var...
Selam..
bisey soracam size..
Bu olayi ben tam 5 ay önce ögrendim...Bir ay takip ettim..Bi ay boyunca hergün icimde biseyler öldü.
5 ay gecti aradan..ama hic birazcik olsun bile acisi gitmedi. Bu normal mi? Cok takiyorum aklima.
Icimden aff etmek gelmiyor. Beni cok kirdi.
:çok üzgünüm:
Bana iyi davraniyor bu aralar..Ama bu sehirde durmayacak (is ariyor). Onunla gelmemi istiyor. Ben gelmem diyorum bu olaylardan sonra (isimi, ailemi vs. birakip).
Ne yapacagimi bilmiyorum... aklim karisik.
Eskiden olsa, hemen evliligmi bitiririm öyle bi durumda, diyordum.
Ama okadar kolay degilmis....
Acikcasi kendime yakistiramiyorum, böyle "aldatilmakdan" sonra ..evliligimi sürdürmek.
Kusura bakmayin..sizi sikmak istemiyorum hep ayni konuyla..Ama iyi degilim ...
hayir, bosanma davasi acmadim .. Cünkü kararsizim hala..
ama unutamiyorum da..
Anlamadim ne olacak..
canım zor şeyler yaşamışsın...hazmedemediğinde bu kadar severken başına gelmiş olması. her karakterin olaya tepki dozu değişik olabiliyor.kimi 1 ay sonra unutuyor kimi birçiçekle kimi aylarca ,kimi yıllarca unutamıyor kimide tüm bağını koparıp gidiyor.neticede bunu yaşayan karar veriyor.kararıda sen vereceksin.benim başımada gelmişti bu tarz bi olay (sevgilimle) affetmiştim.yani affeder gibi görünmüşüm meğerse...her allahın günü her dakka aklımda. aklımda olan dilimde,dilimde olan onun beyninde.yürümedi.ben hazmedemedim.çünkü.eskiden duyardım arkadaşlarım derdi "bi ilişkide güven çok önemli" hee derdim doğru.öyle cvb için onaylardım.başıma geldi yaşadım ve bi ilişkide olmazsa olmazın bu olduğunu anladım.sevgide saygıda güven olmadan olmuyor.baksana yıllarca biriktirdiğin herşeyi bi hareketiyle altüst etmiş.bana kalırsa eğer affedebilmeyi düşünüyorsan başka şehire gitme yolunuda seçmiş olabilirsin.güvenini kazanamazsa oraya gitmen içindeki sorunları biraz büyütebilir.kararın umarım sana hayır getirir canım