• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senelik esimden bosanmayi düsünüyorum..Lütfen yardim edin :-(

sanal yada değil ne farkeder!

eşini üzmüş işte,eşini aldatmış bi bakıma..

benimde başıma geldi sevgilim tarafından ve ayrılmıştım..benim mevzum bu kadar ağır değildi ama çok üzülmüştüm..

ayrılık yaradı.akıllanınca geri affettim.

içinden geçeni yap,eşini de mutlaka dinle.

Herkeze Iyi aksamlar,

bugün esimle yine konustuk bazi seyleri..
Resmen kendi kafasinda herseyi bitirmis.
Ben onunla onun istedigi sehire gitmicem diye, caba göstermek istemiyormus artik.
Burada kalirsa zaten mutlu olamazmis... vesayre...

Evet, bence buraya kadar mis.. :-(

haaa bunu da yaziyim..Beni tabiiki de "cok sevdigni" söyledi....

BU NE SEVGISI???????????????????????????????????????????????
:-(((((

Dal rüzgarı affetsede,kırılmıştır bir kere....sen eşini affetsende kırgınlığın geçecek mi??

nasıl hareket edeceğini ben sana öğretemem,hayat senin hayatın...
hakkında hayırlısı olsun....:(

Kirginligim gecmicek..
Bunun acisini bana birazcik olsun hafiflettirebilirdi...ama o tarafli bile degil artik...

Herkeze Iyi aksamlar,

bugün esimle yine konustuk bazi seyleri..
Resmen kendi kafasinda herseyi bitirmis.
Ben onunla onun istedigi sehire gitmicem diye, caba göstermek istemiyormus artik.
Burada kalirsa zaten mutlu olamazmis... vesayre...

Evet, bence buraya kadar mis.. :-(

cnm bir yuvanın yıkılmasını izlemek gerçekten üzücü ne desem boş. eşinin bunu söylemesi bir çeşit bahane sanırım. nedirki bir şehirde sevgisini bu kadar etkileyen

nasıl hareket edeceğini ben sana öğretemem,hayat senin hayatın...
hakkında hayırlısı olsun....:(

Ben burada yorumlar, tavsiyeler, baskalarinin bu konuda nasil düsündüklerini, okuyorum.

Bana nasil hareket ediyim diye "ögretin" demedim zaten... Öyle algiladiysan...Kusura bakma...
Evet..Hayirlisi olsun...sagol.

çok ilginç bir durum gerçekten
ama ben senin eşinin sevgisini inandırıcı bulmuyorum. gereçekten seven bir erkek bu kadar kolay sevdiğini gözden çıkaramaz canım
allah yardımcın olsun

Güzelim hangi aklı başında haysiyet sahibi bi kadın normal karşılar böyle bi ihaneti..Son zamanlarda o kadar çok internet yüzünden aldatma olayı varkii..şaştım kaldım valla..nedir bu erkeklerin onursuzluğu,ergenlikten kurtulamamış küçük beyinlilikleri..akılları oralarında yapışık bunların yaa..Hiç seviyeni ve kaliteni bozmadan ver boşanma dilekçeni,alsın bigün postayla eline..bakalım onun internette yazdıklarımı daha hoş,yoksa o dilekçede okuyucaklarımı..yol ver canım..yol veerrrr

--> newlife: Beni güldürdün :-)
Gercekten öyle..Erkeklerin akillari baska yerde yapisik...

Benimki baska sanmistim...üff yaa....ne saf misim ama...

ona 5 sene mi verdim diye takılıp kalma sakın ola..

önünde 50 yıllık bir ömür varsa o 5 yılın hatrına içinde koca bir şüphe ile yaşayamazsın o şüphe seni kemirir bitirir...

o seni çook seviyor olsa sana hayatını adayacak biri olsa herhangi bir kızla nie yazışsın o muhabbete girene kadar o muhabbet oralara gelene kadar kimbilir neler geçti...hamedecek değilsin yaa sil at..

Merhaba...
Bugün yine icim cok karisik...
Dün aksam esim yanima gelip, benden ayrilmak istemedigni söyledi...
Bugünde daha sicak davraniyor bana...
Ama bu sehirde kalmicam diyor...illa ki orada is bulup gidecek yani...
Ben gitmiyecegimi dedim...

Bende fazla soguk davranmiyorum..ama bakalim ne kadar iyi gidecek...

Gercekten kendime cok sasiyorum...
Eskiden cünkü hep derdim kendime: Beni biri aldatirsa, arkama dönüp bakmadan giderim, diye.

Vay be..simdi ise.. 5 senenin hatirina nelere katlanmaya calisiyorum :-(
DOGRU MU YANLIS MI.. Bilmiyorum....

Son düzenleme:
Canım evliliğine dilediğin kadar şans verebilirsin. Bu senin özgür iradene kalmış bir durum.
Yarın - keşke şans verseydim dememek için - şansların verilmesinden yanayım. Boşanma
ruhsatı her daim sende saklı durur zaten - bu hakkı hiç kimse elinden alamaz. Çekip gitmek
çok kolay - bir kaç dakikanı bile almaz ama önemli olan zoru başarabilmek. Rayından çıkmış
bir evliliği rayına getirebilmek için verilen çabalar ancak takdiri gerektirir. Hiç bir emek karşılıksız
kalmaz canım. Değişen birşey olmasa da en azından Vicdanın rahatlayacaktır. Ben elimden
geleni yaptım diyebilmek çok önemlidir. Çocuğunun olmaması ve çalışıyor olman okları boşanma
yönüne çeviriyor elbette. Şans verir ve bir de çocuğun olursa ve aynı sorunlar devam ederse o zaman da
şans verdiğin için mi keşke dersin gibi bir olasılık doğuyor. Ben evliliklerin bu kadar hassas terazilerle
yürütülmesini doğru bulmuyorum. Bu günümüzü karartmadan yarınımızı düşünmeliyiz ama
yarını düşüneceğiz diye de bugünü ıskalamamalıyız derim. Çok ince değil - kabaca düşünmüş olsaydım eğer
(Rabbim hepimizinkiyle berabar benimkileri de bağışlasın inşaallah) şimdi 22 yaşında olan kızımın doğmaması gerekirdi.
İte kaka giden bir evliliğin ortasına doğdu Rabbime Sonsuz Şükürler olsun ki iyiki olmuş.
22 yıl sonra evliliğim boşanmayla sona ermiş olsa da - kendi adıma hiç keşke
yaşamıyorum. Hayat bana bu rengini de gösterdi - ben bu rengi de kendime yakıştırmayı başarmaya başladım.
Yüreğinin sesine kulak ver bebeğim. Bu dönem başka seslere kapat kendini ve Dilerim - İnşaallah yüreğin seni
keşkelerden uzak en doğru karara götürecektir. Allah yardımcınız olsun.

Canim esini bir serbest birak bakalim. gitsin istedigi yere. ben gelmem ama sen gidebilirsin de. bence son kozlarini oynuyor. bak giderim, hayatimi sensiz yeni bastan kurarim. esin bence takinti yapmis orada yasayinca mutlu olacahini. gitsin yasasin bakalim. de ki eger evliligini kurtarmak istiyorsan, git de duzenini kur, belki gelirim de. erkeklerin hepsi laftadir, is icraata gelince yapamazlar. bi baslarina duzenini bozacak, gidecek yeni bastan duzen kuracak. gulerim valla.

at bi zarf bakalim. yer mi gorecegiz...

aleyna merhaba canım,,,,,
gerçekten içinde bulunduğun durum çok can yakıcı,,,ben sana bırak yada bırakma şeklinde bişe söylemeyeceğim,,sadece kendine şunları sor,,,boşanırsam pişman olurmuyum,bu evliliği yürütmek adına gereken herşeyi yaptımmı??gereken herşeyi yaptım ama olmuyor diyosan karar senin,,,,birbirini severek evlenen bir çift...malesef hayat hiçte umulduğu gibi gitmiyor,,hayaller,umutlarmhep yarım kalıyor malesef,,,..bi dini programda bir hocanın sözü beni çok etkilemişti,,,evlilik allah katında o kadar büyük bir sevapmışki tarifi yokmuşş ama boşanmaya gelince bir çift boşandığı zaman yerle gök arşi ala titriyormuş,,,umarım hakkınızda hayırlısı olur bebeğim,,,umarım herşey düzelir,,,,ve herşey nasıl olması gerekiyorsa o şekilde yoluna girer,,,,dualarım seninle bebeğim hoşçakal

Merhaba,

öncelikle size yorumlariniz icin, tekrar tesekkür etmek istiyorum.

Aklim hala cok karisik. Esim bana bugünde sicak davraniyor...Ama ben nerdeyse buz dolabi gibin oldum. Cok kirginim :-(
O burdan kesin gitmek istiyor. Evet, ayni yazdiginiz gibi, gercekten takinti yapti bu sehir degistirme konusunda. Bu takinti 5 senedir var... ve bu yüzden cok kavgalar ettik. Cünkü o huzursuz diye, dolayisiyla bende huzursuz oldum iyice.
Ben aslinda istiyorum ki, istedigi sehirde is bulsun ve orada yasasin, görsün.
Ben kesinlikle oraya gitmeyi düsünmüyorum artik, cünkü güven gitti.

Bütün gün beni aldattigni düsünüyorum. Aksam yatarken, uyurken rüyama bile giriyor..ve sabah uyandigimda ilk bu aklima geliyor...
Aklimda hep sorular var...kim bilir daha bilmedigim neler var daha...ve ne zamandan beri beni aldatti.. (yani taa basdan beri mi, yada ne biliyim, bi kac aydir mi..???)

Bu konuyu ona acinca (yani ben ona bisey sorunca), sinirleniyor..ve yine mi bu konu diye..tavir yapiyor. Hem cevablasa.. dogru mu söyler? Bundan süpheliyim :-(

Back