• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senelik esimden bosanmayi düsünüyorum..Lütfen yardim edin :-(

Aldatmanın sanalı gerçeği diye bir ayrım olamaz yaaa.
aldatmak aldatmaktır.

Aleynacım şimdi içinden diceksin ki belki bekara koca boşamak kolay.
ama gördüğüm kadarıyla sen kendine fazla güvenen.eşine bagımlı olmayan bi kadınsın. emin ol su anda alışkanlıkların ve hazımsızlıkların için bu evliliği yasatırım! mücadelesine girersen.hergün mücadelen dahada artıcak.
kendini kandırdıgın için.kendini zorla bir yalana göz yummaya zorladıgın için.kendi kendine olan saygın biticek.Kocana seni seviyorumm derken acaba o bunu yine baskasına dedimi die gecircen içinden.
kocanla sevişirken acaba gerçekten mutlumu su anda yada yine mutlulugu baska yerdemi arıcak die konsantre olamıcan.bu baska baskaa mücadeleler gerektiricek
derken bir bebiş olursaa haydaaaaaaaaaaa şimdi dicenn ben o yalanı hazmedemedim.cekip giderim amaaaaaa işte bebek oldu.
bu sefer mücadeleye kucagında gergin bi anneyle büyüyen bi bebekle devam edicen.
.......işte böyle uzarr gider bu liste.
ama eger ki aklından erkeğin elinin kiridir. yada ammaaaann sanal canım nolcak. gibi cümleler geciriyorsan.evliliğinde mutluluklar dilerim.
he bide sunu sor kendine. eger sanal da olsa sen bsaka bir erkekle flört etseydin acaba kocan seni terketmek için bu kadar beklermiydi??
yada senin yalanını unutabilmek için bu kadar mücadeleyi göğüslermiydi

Arkadaşım bence hiç durma boşan, seni hakketmeyen biriyle 50 senelik evli olsan da fark etmez. Gençsin, maddi özgürlüğün var. Eğer şimdi yapmazsan 10 yıl sonra yapacaksın emin ol daha çok üzülürsün o zaman.

artik sadece onun is bulup burdan gitmesini bekliyorum galiba...
Icimden bir sez...buraya kadar, diyor...

:-(

kararınızı vermıs iseniz bence burada bu soruyu boşyere sorup aklınızı karıstırmayın derim ben boşverin başkasını bu durumda ne yaptıgını sizin dusuncelerınız farklı baskalarının bu durumda hareket ve dusuncelerı farklı nacizane fikrimdir

bencede en iyisini yapıyorsun cnm boşanmakla eğer eşin senin yanında bu insanla msn de yazışıyosa senin olmadığın ortamlarda kimbilir ne haltlar yiyordur.

Okudum ve üzüldüm sizin adınıza... Aradan 5 ay geçmiş sanırım siz hala bu olayı unutamıyorsanız daha da unutamazsınız gibime geliyor. Doğal olarak insanın aklına gelir, sürekli aklını kurcalar, ufak şeylerde şüphe duymasına neden olur. Aldatmanın büyüğü küçüğü olmaz bence. Evlilikler kolay olmuyor olsa bile bir yuvayı karşılıklı sonsuzluğa taşımak çok zor bir iş. Allahım herkesin karşısına hayırlı insanları çıkarsın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Herkeze merhaba,

baya 3-4 aydir bisey yazmadim bu konu ile ilgili.
Allah kimseye gözdermesin diyorum.
Bu olaydan nerdeyse 9 ay gecti, ve ben hala ayni oldugum yerdeyim. Hala ne yapacagimi düsünüyorum.
Deniyorum, onu yine sevmeye calisiyorum..ama olmuyor galiba.
1 bucuk aydir ayri yasiyoruz. Ailesinin oldugu sehirde is buldu ve gitti. Ailesiyle beraber kaliyor.
Bende yanliz yasiyorum. Hafta sonlari buraya geliyor. Ilgileniyor benimle. Üzüldügünü, sevdigini söylüyor..
Ama hep kavga cikiyor, cünkü ben unutamadigim icin, konuyu ister istemez aciyorum, yada laf sokuyorum.
Ve ben oraya gelmicegmi söyleyince (güvenmedigim icin), tam kavga cikiyor.
Hala soguk davraniyorum, icimden sicak davranmak gelmiyor.
Sicak davranincada..icim aciyor, kirginligimdan.
Ama yinede hala düsünüyorum, belki yine sevebilirim , güvenebilirim diye.

Off ya.. aslinda hic iyi degilim. Depresyondayim kesin :-(
Ne yapacagimi bilmiyorum. Bu is cok uzadi...
Aklim diyor ki: Bosan, aldatti seni. Sevse aldatmazdi zaten.
Kalbim ne istedigni bilmiyor :-(

Yine biraz döktüm icimdekilerini..Insallah ne durumda oldugumu birazcik anliyabiliyorsunuz dur...

Çok uzun süre kararsız kalmışsınız. Onun için depresyona girmek normal.
En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Ya affedip yaptıklarını unutacaksınız ya da boşancaksınız.
hem evliliği yürütürüm hem de ikide bir başına kakarım diyorsanız olmaz. ikiniz de yıpranırsınız ve boşuna zaman kaybı sonu yine ayrılık.:1no2:
Boşanmak istemiyorsanız evlilik danışmanına gitseniz yararı olabilir.

ya bu aldatmaların çoğu internetten dikkat ettiyseniz internet aldatma olayını çok kolaylaştırdı kadınları evlerimize kadar sokuyor çünkü eskiden dışarda bulmak daha zor oluyodu bakışacan edicen kur yapıcan ayarlıcan falan uzun iş...bi de işi çok müsait olmayan adamlar böyle şeylerle uğraşamıyodu şimdi ekranın başına geç tamam internet yüzünden aldatmalar boşanmalar çok arttı ya yazık

bütün yazıları okumaya çalışdım..
eşinin yaptıgı hata ayrı bir yere zaten siz 9 aydır kopuk yaşıyorsunuz bu evlilik için zaten bir eksi
ve karar verememişsin canım 9 aydır inşallah kendin için hayırlı bir karar verirsin.
iyi düşün dogru karar ver canım hayat senin hayatın..yapılanları affedip affetmemek sana kalmış..
sadece affederim unuturum yaptıklarını diye başlarsan tekrardan ve unutamazsan kendini iyice yıpratırsın..tekrardan aynı başa dönersin ve olan gençliğine olur..
Unutma insan 70 sinde ne ise 70 inde odur..

Şu erkeklerin mis gibi yuvaları varken dışarda ne aradıklarını hala anlamış değilim
İnternet ortamından nefret ediyorum ne kötü kadınlar var tek suçlu erkekler değil ki
gerçekten öyle insanlar var ki Allah'ım korusun bizi onlardan...

Back