- 29 Haziran 2024
- 19
- -69
- 26
-
- Konu Sahibi yesilelbiselikadin
İzmir’de oturuyoruz. Teşekkür ederim. Ben telefon kullanmıyorum. Oğlumdan gün içinde pek vakit bulamıyorum. Belki o yüzden devrik cümleler kuruyorum. Eşimin ailesi genel olarak hep kendi bildiklerini doğru görürler, eşime de bu geçmiş. İsterse cümle alem onu dövsün yine de eşim bana küstüğü, surat astığı için diyerek cümleye başlar.Yahu çocuğum sen akılsız mısın mis gibi İşin gücün varmış İzmir'de lojistik firmaları gırla Ben de İzmir'de yaşıyorum
Aç davanı Al darp raporunu uzaklaştırma kararını da çıkart zaten evinde kira değilmiş ailen de yardım eder eşek gibi de nafakanı öder o pislik herif
Ayrıca çok utanıyorum demekle olmuyor kalkacaksın O zaman ayağa
Şu an seni hem dövmek istiyorum hem de inanılmaz derecede üzülüyorum çünkü Yaşın çok küçük kim bilir ne travmalar yaşadın ne dayaklar yedin de üniversite mezunu bir kadın olarak kendini bu kadar kötü ifade ediyorsun
Nerede oturuyorsun kız sen bir dövdüreyim o kocanı
Şiddetin hele de çocuğun maruz kaldığı sürekliliği olan bu şiddetin hiçbir bahanesi olamaz. Lütfen boşan, umarım mutlu olursun çocuğunlaİzmir’de oturuyoruz. Teşekkür ederim. Ben telefon kullanmıyorum. Oğlumdan gün içinde pek vakit bulamıyorum. Belki o yüzden devrik cümleler kuruyorum. Eşimin ailesi genel olarak hep kendi bildiklerini doğru görürler, eşime de bu geçmiş. İsterse cümle alem onu dövsün yine de eşim bana küstüğü, surat astığı için diyerek cümleye başlar.
Kayınvalide bakmasın zaten. Bilemeyiz tabi ama sonuçta eşiniz de onun yetiştirdiği bir çocuktuŞu an bile iş arıyorum. Bulduğum gibi başlayacağım. Boşanmayı çok kuruyorum kafamda hatta anaokuluna yazdıracağım, kalan 3 ay annem bakacak ve eminim ki eşim sadece bir kaç saat görmekle yetinecek çünkü kayınvalidem asla bakmaz. Eltimle aynı evde kalıyorlar onun oğluna bakıyor
Yediğiniz dayaklardan herhalde, muhakeme yeteneğiniz kaybolmuş. Acil destek almanız lazım.Bu durumu yaşadığında boşananlara ne oluyor çok merak ediyorum. Kaldı ki boşansam bile, ayağımdaki varisler, kireçlenmeler, çalışmadan geçen seneler, kırışıklıklarım, ve ilk bekarlığım geri gelmeyecek. Olay bu zaten benim için
Merhaba arkadaşlar. Benim 3 yaşında oğlumdan başka kimsem yok. Arkadaşım yok, kardeşim yok, bir annem bir de babam var ama onlara da bunları anlatamam. Bu tür konuları sizden başkasına anlatamam. Konu konu derdimi anlatacağım elimden geldiğince. Eşimle 5 yıllık evliyim, 3 yaşında benden ve babasından bile akıllı dünya güzeli bir oğlum var. Babası 2,5 sene öncesinde bana el kaldırmaya başladı. Seçim zamanı kılıçtaroğlu İzmir mitingi yaptığı zaman ilk büyük dayağımı yedim, hemde konağın göbeğinde. Birileri polisi aramıştı sanırım polis bile gelmişti. Evet dövdüm beni alın götürün falan demişti. Benim eşim beni lafta çok sever ama boşanma konusu geçse hemen beni def eder, bir keresinde davaya kadar girmiştik ben ağlamıştım boşanmak istemediğimi söylemiştim ç. O zaman oğlumuz daha 1,5 yaşında olduğu için hakim bizi boşamamıştı. 26 yaşıma geldim ve eski ben’e hesap veremez hale geldim. 1,5 sene önce işten ayrıldım oğluma bakabilmek için. Ne kendimi geliştirdim ne de boşandım. Sadece artık birini sevmeden de nasıl aynı evde yaşanır öğrendim. Sürekli benim küsüp mutsuz olduğunu söylüyor. Öyle değilim sadece değiştim ve mutlu olmam için hiçbir sebebim kalmadı. Ha sorsanız kötü biri mi değil elbet , eee 7/24 beni dövecek hali yokya. O kendini en iyisi bilir ve hep beni kötüler. Benim küslüklerim yüzünden psikolojisinin bozulduğunu söylüyor. Artık bardağı taşıran son damlam bayramda kayınvalidemde iken oldu. O banyodaydı oğlumun kakası gelmişti lazımlığa oturtturdum bekliyorum. Banyodan çıktı, ben de bir hışımla ona sinirlendim, çünkü kayınvalidemdeyken ben aşırı yoruluyorum, kayınvalidem ile aram iyi, ben bana o kadar şey yaptılar hiç sesimi çıkarmadım çıkarmam çünkü umrumda değil, eşim beni sevsin saysın yeter. Neyse yorgunluğumun siniri ile sesimi yükselttim ama bağırmadım, abilendim diyelim. Benim sınırım var artık yeter dedim. Bana bir bağırdı oğlumla ikimiz kalakaldık. Duvara falan vurdu sonra geldi kafama bir vurdu o hızla benim kafamda oğluma çarptı. Babasının sümüğü olan oğlum o gün ilk defa anne hadi gidelim burda durmayalım dedi çekti beni kolumdan. O gün tamam dedim. Bu adam benim senelerimi harcadı, ve artık benim bir umudum kalmadı diye.
Çakal Carlos görünüşlü sazan balığıyım ben
Çocuğun hayatını falan kurtarmış olacaksın ya hani…Bu durumu yaşadığında boşananlara ne oluyor çok merak ediyorum. Kaldı ki boşansam bile, ayağımdaki varisler, kireçlenmeler, çalışmadan geçen seneler, kırışıklıklarım, ve ilk bekarlığım geri gelmeyecek. Olay bu zaten benim için
38 yaşındayım bebeğimi kaybettim ve biraz realist olalım ki bu saatten sonra bebek sahibi olmam da çok zor hatta imkansız
troll resmen. 5 yılda kireçleme vs olmuş.Yahu siz iyi misiniz? Kadınların kendini düşürdüğü konuma ben çok sinirleniyorum. Size kötüsünüz diyemem sizi tanımıyorum. Fakat dayak yiyen buna rağmen kocam da kocam diyen çocuğunun önünde şiddet gören ama yine de kocasız kalmaktan vazgeçemeyen bir kadına saygı duyamam. Konuyu ne diye açtınız ne demeliydik? Kocasız sakın kalmayın dayak da yeseniz kocanız başınızda çok şanslısınız mı diyelim? Yarın sizi kapının önüne koyduğunda da gideceğiniz yer ailenizin yanı hanımefendi. En azından gururunuzla çekin gidin şimdi. Dediğim gibi küçücük çocuğun şahit olduğu şeylere çok üzüldüm sadece. Kocanızın evinde ailenizin yanından daha rahat ettiğinizi düşünmeniz de gülünç ağzınızı açıp sinirlenme hakkınız bile yok kafanıza darbe alıyorsunuz karşılığında. Yazık çok yazık.
Ahahahahhahagag. Ben de yarın istifa edeceğim çünkü yüzümde birkaç kırışıklık var. Bu çalışmam için büyük engelmiş, yeni öğrendim. valla boşanınca gençliğine fiziken dönen görmedim ama ruhen gördüm.Bu durumu yaşadığında boşananlara ne oluyor çok merak ediyorum. Kaldı ki boşansam bile, ayağımdaki varisler, kireçlenmeler, çalışmadan geçen seneler, kırışıklıklarım, ve ilk bekarlığım geri gelmeyecek. Olay bu zaten benim için
Kırışıklıkların paragrafın gidişatını bozdu.Bu durumu yaşadığında boşananlara ne oluyor çok merak ediyorum. Kaldı ki boşansam bile, ayağımdaki varisler, kireçlenmeler, çalışmadan geçen seneler, kırışıklıklarım, ve ilk bekarlığım geri gelmeyecek. Olay bu zaten benim için
Nereye götürüyor yahu, ev benim, boşanırsam ailem ev de alır yazdınız. Kusura bakmayın da kurban psikolojisini pek bir sevmişsiniz. Kendi evim olacak, olmasa bile ailem arkamda durup ev bark verecek ama ben çocuğumla ikimizi kafa kafaya tokuşturacak adam için boşamayın bizi yaa diye mahkemede yalvarıcam ha! Keşke biri karı-koca sizi şikayet etse de çocuğunuz huzurlu sakin güven dolu bir ortama verilse. Bari anne babanız baksın büyütsün çocuğunuzu, siz de kopamadığınız kocanızdan dayakları yiyip oturun. 3 yaşında çocuk babasından korkup anne gidelim buradan diyor ama annesi babasız büyütemem diyor. Nasıl yüzüne bakıyorsunuz çocuğun? Size vurmasından geçtim, vurmanın şiddetiyle çocuğa gidiyor darbe.Emin olun öyle biri değil. Kendini seviyor, hayatını seviyor. Ben bu gün boşansam desem annemlere o götürüp bırakır
Bu durumu yaşadığında boşananlara ne oluyor çok merak ediyorum. Kaldı ki boşansam bile, ayağımdaki varisler, kireçlenmeler, çalışmadan geçen seneler, kırışıklıklarım, ve ilk bekarlığım geri gelmeyecek. Olay bu zaten benim için
troll resmen. 5 yılda kireçleme vs olmuş.