- 15 Temmuz 2023
- 134
- 333
- 38
-
- Konu Sahibi yesilelbiselikadin
Ne kadar tatlısınız..birazdan derse gireceğim ve yüzümde sıcacık bi gülümseme olusturdunuz.Gayet realist bir insan olarak olarak ifade edeyim ki şu anki yaşınızdan sonraki yaşlarda gebe kalıp anne olan salt kendi ailemde üç kadın, elde üç bebek/çocuk var, dördüncü yolda. Ailemdeki kadınlardan biri ve yanı sıra halen aynı ofiste çalıştığım bir iş arkadaşım bekârken siz yaşlarda yumurtalarını dondurmuşlardı, 40'tan sonra gebe kaldılar.
Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gelecek dilerim.
Bu evlilikte devam etmeye çalışırsanız evet kötüsünüz. Çocuğunuz olmasa naparsanız yapın isterseniz mutsuz olduğunuz dayak yediğiniz evlilikte durun ister başkasına kaçın ister düzgünce ayrılın. . Hepsi kendinize yakıştırdığınız şeylerdir ama ortada bir çocuk varsa sizi sokağın ortasında polis gelecek kadar döven birisine aslında hep kötü değil iyi biri de diyemezsiniz. O adamın eli bir gün çocuğunuza da kalkacak. Kalkmazsa da o çocuk dayağı ayda yılda bir atılan normal birşey olarak görücek. Birde diyorsunuz ki ailem bana ev tutar. O adamla yaşamak süper aile ye yük olmak berbat . Nasıl bunun ayrımını yapamıyorsunuz.Kadınlar kulübünün tek sevmediğim yanı insanların biraz sanki ben kötü biriymişim gibi konuşması. Annem ve babam var, bu gün yanlarına gitsem anlatsam yarın bana ev alır oturttururlar ama yine de bu suç benim ve onu hayatıma ben aldım annem babam sokmadı. Ve ben aileme 1 hafta gidip kaldığımda bile yük hissediyorum kendimi. Sanki ben ve oğlum ağırlıkmışız gibi. Evlenince annenin ve babanın evi senin evin olmuyor artık
Hem kendi senelerinizi hem de çocuğunuzun çocukluğunu harcayan sizsiniz, kusura bakmayın..Merhaba arkadaşlar. Benim 3 yaşında oğlumdan başka kimsem yok. Arkadaşım yok, kardeşim yok, bir annem bir de babam var ama onlara da bunları anlatamam. Bu tür konuları sizden başkasına anlatamam. Konu konu derdimi anlatacağım elimden geldiğince. Eşimle 5 yıllık evliyim, 3 yaşında benden ve babasından bile akıllı dünya güzeli bir oğlum var. Babası 2,5 sene öncesinde bana el kaldırmaya başladı. Seçim zamanı kılıçtaroğlu İzmir mitingi yaptığı zaman ilk büyük dayağımı yedim, hemde konağın göbeğinde. Birileri polisi aramıştı sanırım polis bile gelmişti. Evet dövdüm beni alın götürün falan demişti. Benim eşim beni lafta çok sever ama boşanma konusu geçse hemen beni def eder, bir keresinde davaya kadar girmiştik ben ağlamıştım boşanmak istemediğimi söylemiştim ç. O zaman oğlumuz daha 1,5 yaşında olduğu için hakim bizi boşamamıştı. 26 yaşıma geldim ve eski ben’e hesap veremez hale geldim. 1,5 sene önce işten ayrıldım oğluma bakabilmek için. Ne kendimi geliştirdim ne de boşandım. Sadece artık birini sevmeden de nasıl aynı evde yaşanır öğrendim. Sürekli benim küsüp mutsuz olduğunu söylüyor. Öyle değilim sadece değiştim ve mutlu olmam için hiçbir sebebim kalmadı. Ha sorsanız kötü biri mi değil elbet , eee 7/24 beni dövecek hali yokya. O kendini en iyisi bilir ve hep beni kötüler. Benim küslüklerim yüzünden psikolojisinin bozulduğunu söylüyor. Artık bardağı taşıran son damlam bayramda kayınvalidemde iken oldu. O banyodaydı oğlumun kakası gelmişti lazımlığa oturtturdum bekliyorum. Banyodan çıktı, ben de bir hışımla ona sinirlendim, çünkü kayınvalidemdeyken ben aşırı yoruluyorum, kayınvalidem ile aram iyi, ben bana o kadar şey yaptılar hiç sesimi çıkarmadım çıkarmam çünkü umrumda değil, eşim beni sevsin saysın yeter. Neyse yorgunluğumun siniri ile sesimi yükselttim ama bağırmadım, abilendim diyelim. Benim sınırım var artık yeter dedim. Bana bir bağırdı oğlumla ikimiz kalakaldık. Duvara falan vurdu sonra geldi kafama bir vurdu o hızla benim kafamda oğluma çarptı. Babasının sümüğü olan oğlum o gün ilk defa anne hadi gidelim burda durmayalım dedi çekti beni kolumdan. O gün tamam dedim. Bu adam benim senelerimi harcadı, ve artık benim bir umudum kalmadı diye.
Kaç tane hesabınız var burda, kaç kere yok bazı boşanmış ebeveynlerin çocukları iyi olmuyor yok evlenince anne babanın evi senin evin olmuyor Nuh nebiden kalma fikirleriniz buradaki insanlara uymuyor diye tatmin olamayıp gittiniz? İkisi de vefat etse kanunun mahkemenin size vereceği şey nasıl sizin olmuyor? Onu da kocaya sıvayacak potansiyel var sizde gerçi. Çaresizlik değil sizinki, adamı bırakamıyorsunuz. Ama ikinizin de sevmediği bir evliliğin içindesiniz. Yarın ya o aldatır ya siz. O kendisini çekecek başka kadın henüz bulamadığı için yanınızda, siz de başımda herif olsun varsın sinek kadar olsun diye yanındasınız. Gerçi boşanan kadınlar için de ebem karıdan miras fikirleriniz vardır onlar da tutuyodur.Kadınlar kulübünün tek sevmediğim yanı insanların biraz sanki ben kötü biriymişim gibi konuşması. Annem ve babam var, bu gün yanlarına gitsem anlatsam yarın bana ev alır oturttururlar ama yine de bu suç benim ve onu hayatıma ben aldım annem babam sokmadı. Ve ben aileme 1 hafta gidip kaldığımda bile yük hissediyorum kendimi. Sanki ben ve oğlum ağırlıkmışız gibi. Evlenince annenin ve babanın evi senin evin olmuyor artık
Kimsenin de umrunda olmazsınız. Elalemin işi gücü yoktu sizin dedikodunuz 1000 yıl sürer artık aman ya rabbi yap yap doyamazlar. Herkes boşanıyor artık alıştık, arkadaşlarınız da alışmıştır. Anneniz babanızın bi şeyden de haberi yoktur normal sanıyorlardır her şeyi, ben sizin aman boşan derler diye kimseye bişey söylemediğinizi düşünüyorum, yazdıklarınızdan o çıkıyor. Bunlar sizin fikirleriniz bence. Siz bu kafayı değiştirmedikçe dünyaya böyle bakmaya dolayısıyla bu rezil hayatın içinde debelenmeye devam edeceksiniz.onu kötüleştiğinde kötü olanın ben olacağımı biliyorum. İnsanlar bana kötü diyecek. Üniversite arkadaşlarım tanıdıklarım hep bak bu kız boşanmış diyip neler neler diyecekler. Annem babam ne olursa olsun bana kızacak bazen. Yaptığım hata ortaya çıkacak
Annemin evi annemin evidir evlenmem bunu neden değiştiriyor tam olarak? Tamam artık kendi evimiz var ama orası hala annemin evi dolayısıyla benim deKadınlar kulübünün tek sevmediğim yanı insanların biraz sanki ben kötü biriymişim gibi konuşması. Annem ve babam var, bu gün yanlarına gitsem anlatsam yarın bana ev alır oturttururlar ama yine de bu suç benim ve onu hayatıma ben aldım annem babam sokmadı. Ve ben aileme 1 hafta gidip kaldığımda bile yük hissediyorum kendimi. Sanki ben ve oğlum ağırlıkmışız gibi. Evlenince annenin ve babanın evi senin evin olmuyor artık
Merhaba arkadaşlar. Benim 3 yaşında oğlumdan başka kimsem yok. Arkadaşım yok, kardeşim yok, bir annem bir de babam var ama onlara da bunları anlatamam. Bu tür konuları sizden başkasına anlatamam. Konu konu derdimi anlatacağım elimden geldiğince. Eşimle 5 yıllık evliyim, 3 yaşında benden ve babasından bile akıllı dünya güzeli bir oğlum var. Babası 2,5 sene öncesinde bana el kaldırmaya başladı. Seçim zamanı kılıçtaroğlu İzmir mitingi yaptığı zaman ilk büyük dayağımı yedim, hemde konağın göbeğinde. Birileri polisi aramıştı sanırım polis bile gelmişti. Evet dövdüm beni alın götürün falan demişti. Benim eşim beni lafta çok sever ama boşanma konusu geçse hemen beni def eder, bir keresinde davaya kadar girmiştik ben ağlamıştım boşanmak istemediğimi söylemiştim ç. O zaman oğlumuz daha 1,5 yaşında olduğu için hakim bizi boşamamıştı. 26 yaşıma geldim ve eski ben’e hesap veremez hale geldim. 1,5 sene önce işten ayrıldım oğluma bakabilmek için. Ne kendimi geliştirdim ne de boşandım. Sadece artık birini sevmeden de nasıl aynı evde yaşanır öğrendim. Sürekli benim küsüp mutsuz olduğunu söylüyor. Öyle değilim sadece değiştim ve mutlu olmam için hiçbir sebebim kalmadı. Ha sorsanız kötü biri mi değil elbet , eee 7/24 beni dövecek hali yokya. O kendini en iyisi bilir ve hep beni kötüler. Benim küslüklerim yüzünden psikolojisinin bozulduğunu söylüyor. Artık bardağı taşıran son damlam bayramda kayınvalidemde iken oldu. O banyodaydı oğlumun kakası gelmişti lazımlığa oturtturdum bekliyorum. Banyodan çıktı, ben de bir hışımla ona sinirlendim, çünkü kayınvalidemdeyken ben aşırı yoruluyorum, kayınvalidem ile aram iyi, ben bana o kadar şey yaptılar hiç sesimi çıkarmadım çıkarmam çünkü umrumda değil, eşim beni sevsin saysın yeter. Neyse yorgunluğumun siniri ile sesimi yükselttim ama bağırmadım, abilendim diyelim. Benim sınırım var artık yeter dedim. Bana bir bağırdı oğlumla ikimiz kalakaldık. Duvara falan vurdu sonra geldi kafama bir vurdu o hızla benim kafamda oğluma çarptı. Babasının sümüğü olan oğlum o gün ilk defa anne hadi gidelim burda durmayalım dedi çekti beni kolumdan. O gün tamam dedim. Bu adam benim senelerimi harcadı, ve artık benim bir umudum kalmadı diye.
O da haklı aslında çünkü cidden normal değilsinizBu konuyu da söyliyim. Biz bu kavgalardan sonra uzun uzun konuşuruz, o diyor bana bak ikimizde gidelim diye çünkü o da benim hareketlerimi normal görmüyor.
Ben boşanmaya hazır değilim deyin güçsüz hissediyorum deyin ama tutup şu lafları etmeyin lütfen.Bu saygı işi de değil aslında. Saygı hemen bitti bile. Ben oğlumu çok seviyorum. Ona tek başıma yetememekten korktuğum için, annesi babası boşanan bazı çocuklar gibi olmasına tahammül edemem. İlerde beni boşandığım için suçlamasından korkuyorum. Boşanmadık bu arada dava kapandı. Aynı evdeyiz
Yok hayır elbette, çocuğuma suç yüklemiyorum asla. Onun yüzünden de boşanmam demiyorum. Sadece evlenmeden önceki ben ile boşandıktan sonraki ben aynı değil. Bu biraz şey gibi. 5 sene uyutulup uyandıktan sonra dünyaya ayak uyduramama