- 1 Ağustos 2011
- 785
- 40
- 118
Kızlar ben 22 yaşına gircem 2 ay sonra sevgilimde benimle aynı yaşta.5 yıldır konuşuyoruz.Ben 2 yıllık bi üniversite bitirdim.Üniversiteyi bitireli 1 sene oldu.Sevgilim üniversiteye 1 sene geç gitti için.3.sınıfta şimdi oda.İkimizin düşüncesi okul varkende olsa bi ciddiyet olsun diye seneye sözlenmekti.İkimizin yaşıda o kadar küçük değil çünkü ve ben işte bulamıyorum çevremdeki herkes evleniyor benden küçük yada büyük.Ve yaşımız ilerlediği bende evde olduğum işimde olmadığı için haliyle soruyorlar ne zaman evlencen falan filan.Çünkü dışardan bakınca beni tutan bir şey yok ne iş ne okul.Neyse kızlar biz seneye diyorduk işte annesinin ağzını aramış sevgilim okul bitmeden söz olmaz demiş.Aslında annesiyle aramızda iyidir normalde telefonda felan konuşuruz şu zamana kadar aramızda kötü bişey olmadı hiç.Ama seni sıkıştırıyor mu beklemek istemiyor mu demiş bizimkide yok sıkıştırmıyor demiş.Anneside ister iyi anlayın ister kötü anlayın okul bitmeden söz olmaz diyor fazla sözlü kalınca iyi olunmazmış sonra anlarmışısız (Bide askerlik felan var bişeyde diyemiyorum uzun olacak sözlü kalmamız biraz işin içine ailelerde gircek) ama diplomayı getirdiğin gün evlenin demiş ben bunları duyunca o kadar sinirlendim ki saatlerce kavga ettik tamam annenle senin dediğin olsun rahat edin dedim kavga edeli bi iki hafta oluyo şuan aramız iyi ama bu konu benim kafama takılıyor hep sizce ben mi çok abartıyorum okul bitmeden sözlenmek mantıksız mı?