Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abart benim yaşımdan daha beter ne yazilar okudum , senin konularindada vardır , o kadar merakliysan düzgün yazı okumaya çocuk dedin biriyle ugrascana kitap oku
Abart benim yaşımdan daha beter ne yazilar okudum , senin konularindada vardır , o kadar merakliysan düzgün yazı okumaya çocuk dedin biriyle ugrascana kitap oku
Bilerek duzeltmiyorum acikcasi , sende komiksin yazımi okuma diye böyle yaziyom git diye bana sen cocuksun gibi geldi . Yengeme taktım yokki mesafe istiyom sadece ama sen bana yengemden daha fazla taktin sanki. Yazılarımı düzelt diye gelmedim
Merhaba aslında tam dert değil danışmak istiyorum size ben mi yanlış yapıyorum diye. Benim annemle babam geçen seneden beri köyde uzun süre kaliyo 6 ay kalmisligi var evleri yeni yapıldı oyuzden uzun kaliyorlar, ben o sürede kendi evimdeyim genelde üst katimizda abim oturuyor, annemler köyde...
Merhaba aslında tam dert değil danışmak istiyorum size , ben mi yanlış yapıyorum diye , benim annemle babam geçen seneden beri köyde uzun süre kaliyo 6 ay kalmisligi var , ben o sürede yalnız kaldim evde üst katimizda abim oturuyo, annemler köyde olduğu süre zafinda bu senede dahil ben hiç üst...
Merhaba aslında tam dert değil danışmak istiyorum size , ben mi yanlış yapıyorum diye , benim annemle babam geçen seneden beri köyde uzun süre kaliyo 6 ay kalmisligi var , ben o sürede yalnız kaldim evde üst katimizda abim oturuyo, annemler köyde olduğu süre zafinda bu senede dahil ben hiç üst...