• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 5 model ... siz olsanız hangisini seçerdiniz? :)

Hangi model ?

• Ankete Katılan
    308
5. önden görmedim demiştim kendi sitesinde inceledim hakkaten güzel bunuda tercih edebilirsin çok şeker bu arada kesin karar verdin mi :)

kendi sitesinin ismini bana özl mesaj atarmısın... model olark bayıldım dediğim gibi. uygun bi fiyata diktirebilirsem kesnlkle bunu yaptırırım.... bugün tüm arkadaşlarıma bir elbise var çok güzel diye bunu anlattım:1:

5. önden görmedim demiştim kendi sitesinde inceledim hakkaten güzel bunuda tercih edebilirsin çok şeker bu arada kesin karar verdin mi :)

5'i istiyorum karar verdim ya :) Sadece güvenebileceğim bir dikim yeri arıyorum. Türkiyedeki fiyatı 2600 dikime 1600 dediler...

Son düzenleme:
ben kiralamak istiyorumda... dikip kiralarlarmı acaba... şöle 600 e dikip kiralasalar ne muhteşem olur ama hayal kuruyorum sanırım...

Ay 5in önünü de gördüm bence kesinlikle 3 canım ,çok çok güzel arkası önü :9::9: çok beğendimm:16:

3 ve 5 ama 5 biraz abartı ve fazla dekolte kaçabilir..3 hem dozunda hem çok masum bir hava vermiş..

3 veya 5 amaaa 5in önü güzeldir umarım arkası gibi :9::9:

önü böyle canım :)
$Adsız.jpg

Öncelikle 5 modelde harika,bayıldım hepsine. Ancak eğer 150-200 kişilik bir nişanda giyilicek bi nişanlıktan bahsediyosak bu kesinlikle 4. veya 5. olmalı. Neticede diğer elbiseleri çok yakın bi akrabanın veya arkadaşının düğününde de giyebilirsin,ama kabarık,tüllü,uçuş uçuş bi nişanlığı birdaha giyme gibi bi şansın yok. Hem o kadar insan arasında senin kıyafetinin diğerlerinde ayrılan bi yönü olmalı.

Öncelikle 5 modelde harika,bayıldım hepsine. Ancak eğer 150-200 kişilik bir nişanda giyilicek bi nişanlıktan bahsediyosak bu kesinlikle 4. veya 5. olmalı. Neticede diğer elbiseleri çok yakın bi akrabanın veya arkadaşının düğününde de giyebilirsin,ama kabarık,tüllü,uçuş uçuş bi nişanlığı birdaha giyme gibi bi şansın yok. Hem o kadar insan arasında senin kıyafetinin diğerlerinde ayrılan bi yönü olmalı.

bende öyle düşünüyorum işte ya.. aslında kabarık şeyleri çok sevmem ama 5 şirin geldi bir de 1 2 3 ten birini giyersem hakikaten konuklar arasından zor seçilirim :1:

5 kötü canım ya :( Çizgifilm kahramanı gibi. Prenses gibi diyemiyorum biraz çocuksu bence. Benim 3e dibim düştü. aşırı güzel, asil, zarif harikaaaa! Mutluluklar.

Back