• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 5 model ... siz olsanız hangisini seçerdiniz? :)

Hangi model ?

• Ankete Katılan
    308
bende öyle düşünüyorum işte ya.. aslında kabarık şeyleri çok sevmem ama 5 şirin geldi bir de 1 2 3 ten birini giyersem hakikaten konuklar arasından zor seçilirim :1:

artık kimse nişanda kınada kabarık tuvalet giymiyo onun için sorun olmaz bence ben olsam 3.yü alırdım çok hoş 2.de güzel ama 3 daha güzel

bende öyle düşünüyorum işte ya.. aslında kabarık şeyleri çok sevmem ama 5 şirin geldi bir de 1 2 3 ten birini giyersem hakikaten konuklar arasından zor seçilirim :1:

Canım aynen,sakın 1 2 3 tarzında bir elbise düşünme. Onlar da çok şık ama senin gelin olduğun belli olmalı orda.Kaldıki 4. ve 5. modeller çok kabarık değil gördüğüm kadarıyla,hafif kabarık.Gayet ölçülü ve iyi yani.
Hayırlı olsun :nazar:

artık kimse nişanda kınada kabarık tuvalet giymiyo onun için sorun olmaz bence ben olsam 3.yü alırdım çok hoş 2.de güzel ama 3 daha güzel

hiçbirini alamıyorum işte. hepsi dikim olmak zorunda :1: 1 ve 5 hariç diğerlerinin hangi marka olduğunu bile bulamadım :1: o yüzden 5te dikim konusunda korkuyorum. en zoru o çünkü.

Canım aynen,sakın 1 2 3 tarzında bir elbise düşünme. Onlar da çok şık ama senin gelin olduğun belli olmalı orda.Kaldıki 4. ve 5. modeller çok kabarık değil gördüğüm kadarıyla,hafif kabarık.Gayet ölçülü ve iyi yani.
Hayırlı olsun :nazar:

ya o kabarık yapan şeyin adı neydi unuttum :1: 5te onu da çıkarttırcam zaten. öyle çok kabarık olmayacak yani. öyle düşündüm...

1-2-3 bunların hepsini bir arkadşımın nişanını yada düğününe giderken giyebilirim... bence farklı olmalısın... bende pek sevmiyorum kabark modelleri ama diğer türlü sönük kalırsn. herkes full makyaj yapılı saç ve güzel elbiseler giyecek zaten.. 5 i yaptırmasan bile biraz kabarık farklı birşey olmalı bence canm

Arkadaşlar daha önce de konu açtım ama kafamda birden fazla model var. Sizlerinde fikirleriyle aklım iyice karıştı. :1: Mesajımı da değiştirip hepsini ilk mesaja ekleyemedim resimlerin. O yüzden tekrar konu açıyorum :|

150-200 kişilik bir nişanım olacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Tabi hiçbiri diyenin de fikri önemli :1::1:

1. Eki Görüntüle 388063

2. Eki Görüntüle 388066

3. Eki Görüntüle 388067

4. Eki Görüntüle 388068

5.Eki Görüntüle 388070

Canım bu senin kişiliğin karakterin kendini nasıl iyi hissettiğinle de alakalı
daha zarif ,kuğu gibi görünmek istiyorsan 3 numara (benim tercihim bu olurdu)
Daha kadınsı ve dikkat çekici olmak istiyorsan 1 numara
Canlı, kıpır kıpı,enerjik bir görüntüde olmak istiyorsan sarı olan yani 4 numara
Prensesler gibi olmak istiyorsan 5 numara diyorum
ve 2 numarayı sevmedim diyorum.. Tabi bunları seçerken kendi fiziğine de en uygun olanı seç..:26:

Canım bu senin kişiliğin karakterin kendini nasıl iyi hissettiğinle de alakalı
daha zarif ,kuğu gibi görünmek istiyorsan 3 numara (benim tercihim bu olurdu)
Daha kadınsı ve dikkat çekici olmak istiyorsan 1 numara
Canlı, kıpır kıpı,enerjik bir görüntüde olmak istiyorsan sarı olan yani 4 numara
Prensesler gibi olmak istiyorsan 5 numara diyorum
ve 2 numarayı sevmedim diyorum.. Tabi bunları seçerken kendi fiziğine de en uygun olanı seç..:26:

hepsini olmak istiyorum ben :1::1::1: çok güzel demişsiniz ah bir de karar verebilsem :52:

öncelikle hayırlı olsun canım,
5 numaralı model beğenilmeyecek gibi çok güzel bence
ama fazla kalabalık olmayacağı için biraz abartı olabilir gibi geldi bana
oyum 3 numaraya ; şık,modern ve asil

Back