• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 5 model ... siz olsanız hangisini seçerdiniz? :)

Hangi model ?

• Ankete Katılan
    308
Bence 4 .Nişanı dışarda yapıcagın için biraz kabarık olmasında bi mahsur yok :) ama renginin degişmesi gerekiyo, bej üstüne narçiçegi çiçekli olabilir, yada pudra pembesi üstüne daha koyu çiçekli.

merhaba,

2 ve 5'i çok beğendim. ama 5.resimdeki eğer farklı bir renk olacaksa nasıl durur bilemiyorum. çünkü oldukça gösterişli ve iddialı bir elbise.. bu yüzden yumuşak renklerde daha güzel durur:)

bu arada mutluluklar dilerim:))))

Arkadaşlar daha önce de konu açtım ama kafamda birden fazla model var. Sizlerinde fikirleriyle aklım iyice karıştı. :1: Mesajımı da değiştirip hepsini ilk mesaja ekleyemedim resimlerin. O yüzden tekrar konu açıyorum :|

150-200 kişilik bir nişanım olacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Tabi hiçbiri diyenin de fikri önemli :1::1:

1. Eki Görüntüle 388063

2. Eki Görüntüle 388066

3. Eki Görüntüle 388067

4. Eki Görüntüle 388068

5.Eki Görüntüle 388070

Cnm 3 yada 5 çok güzeller :DD nişanın kırda olcaksa 5'i şiddetle tavsiye ederim :) Bu arada Allah mesut etsin..

merhaba,

2 ve 5'i çok beğendim. ama 5.resimdeki eğer farklı bir renk olacaksa nasıl durur bilemiyorum. çünkü oldukça gösterişli ve iddialı bir elbise.. bu yüzden yumuşak renklerde daha güzel durur:)

bu arada mutluluklar dilerim:))))

4. Hariç renkleri birebir aynı düşünüyorum zaten :)

Çok teşekkür ederimmm :17:

canım 5. çok güzel ama ben güvenmiyorum valla aynısını dikemiyolar ne yazık ki
açık alanmış hem de, 1. çok güzel..
2. ve 3. daha ağır mekanlara göre gibi geldi bana.. mesela sultan sarnıç gibi..
4. yü de beğenmedim :)

canım 5. çok güzel ama ben güvenmiyorum valla aynısını dikemiyolar ne yazık ki
açık alanmış hem de, 1. çok güzel..
2. ve 3. daha ağır mekanlara göre gibi geldi bana.. mesela sultan sarnıç gibi..
4. yü de beğenmedim :)

2'yle 3'ün rengi nişan için uygun olur mu, ondan emin değilim zaten canım :)

Çok teşekkür ederim sana da fikrin için :)

3.elbise için göğüs ölçünün çok küçük olması lazım. o model çok iri gösterir göğsü..

2 çok güzel ama yaaaaa:))))

1.ELBİSE :Bikere kınada kırmızı olur tatlım o yüzden kırmızıyı gec model de öyle ahım şahım bişey degil yani ı-ıh olmaz:19:

2.ELBİSE : Kibar sade şık zarif asilin kelime anlamı bu olsa gerek renk desen model desen harika 150 kişilik bir daveti kaldırabilir de üstelik

3.ELBİSE : İkinciden aşagı kalır yanı yok ama model olarak daha sade bir model veee bunu ben istiyorum !:46:

4.ELBİSE : Lise mezuniyet törenlerinde bile bunu giymiyorlar artık belki masallarda daha hoooş durabilir :34:

5. ELBİSE : Bu elbiseye yorum yapmak istemiyorum çok çirkin :9:

2'yle 3'ün rengi nişan için uygun olur mu, ondan emin değilim zaten canım :)

Çok teşekkür ederim sana da fikrin için :)

rica ederiim :) nişana her renk gider canım.. siyahtan kırmızıya kadar ! :) yeter ki senin sevdiğin, içine sinen birşey olsun..
mutluluklar :nazar:

3 ü beğendim ve oyladım :21: hayırlı uğurlu olsun tatlım nişanın , Rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin

3 - 4 - 5 bunlardan birini seç bence çok beğendim :D

5 ile 3 arasınd akalmıştım ama 5i seçtim eğerki 150-200 kişilik bir nişansa ki kalabalık oluyor yani biraz daha tuvalet tarzını deneyebilirsin ;)

o 5 ne öyle nasıl bir elbise harika bayıldım. bence diğerlerine göz ucuyla bakma bile 5. harikalar ötesi bişey :52:

tatlım nerde diktiricen de 1600 fiyat verdi. emin önünde dikim atolyeleri var bak oralarda diktir derim bence. bizim ailenin de bütün gelinlik nişanlıklarını diken bi yer var orayı önerebilirim bile. şu anda bana 2500 luk gelinliği 1300 satılık fiyatı verdi bana. tabi biraz aile yakını olduğumdan dolayı yarısı benden sana düğün hediesi dedi ama bu elbiseye pek fazla bi fiyat vericeğini sanmam tatlım.

Back