• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 5 model ... siz olsanız hangisini seçerdiniz? :)

Hangi model ?

• Ankete Katılan
    308
3,4,5 arasında kaldım bende :44: 5 çok şeker ama önünü göremedim 4te güzel ama 3 daha bi şık durur diye düşünüyorum mutluluklar canım

allah tamamını erdirir inş. istedigin gbi gecer ayrıca 3. cok sık ve zarıf ama braz daha arastırsan içine sincek bişey bulabilirsin belki :)

1, ve 3, yü beğendim model olarak. nişan için düz kabarık olmayan bir elbise uygundur bence. kınada zaten kabarık bir model gideceğinden şimdiden gereği yok.

3.modelin rengi daha canlı bir renk güzel olabilir ama beyaz renk falan tercih etmemelisin.

5.model afedersin yatak odası örtüsü gibi sakın ha tercih etme

Son düzenleme:
3,4,5 arasında kaldım bende :44: 5 çok şeker ama önünü göremedim 4te güzel ama 3 daha bi şık durur diye düşünüyorum mutluluklar canım

$Adsız.jpg

5'in önü böyle canım ...

$neture-silk-and-chiffon-meterial-with-artificial-pearls-sweet-column-style-prom-dress-80329-3.jpg

Bu da 3'ün arkası. Arkası çok hoşuma gitti ama arkasında bulunan askını öndeki halini hiç beğenmedim bende.

1, ve 3, yü beğendim model olarak. nişan için düz kabarık olmayan bir elbise uygundur bence. kınada zaten kabarık bir model gideceğinden şimdiden gereği yok.

3.modelin rengi daha canlı bir renk güzel olabilir ama beyaz renk falan tercih etmemelisin.

5.model afedersin yatak odası örtüsü gibi sakın ha tercih etme

tam tersine eğer 1'i seçmezsem kına da öyle bir şey düşüncem. Aslında kabarık modellerden nefret ederim ama bana yatak odası örtüsü gibi gelmediği için 5'te aklım...

1-2 tane senin gibi diyen vardı. Ama aksine çok şirin buluyorum ben 5'i. Bir de ne kumaş kullanılacağına bağlı. Basit bir marka&kumaş değil. Geçen gün denedim, öyle durmuyor.

Fikrin için teşekkür ederim .:24:

Son düzenleme:
bugün o kadar çok nişan kıyafeti gezdim ki sitelerde çoğu modeli gördüm ama 3 derim farklı bir rengiyle güzel olabilir

ama ama gelinliğin arkası kurdele modelinden vazgeçersem 5 gibi bir nişanlılığımda olabilir kısacası 3 ve 5 hattaha üçüncü model beşincisinin renginde olabilir bence

anketine katıldım zaten ama 2 ve 3 bence şahaneler çok beğendim ben şahsen ayrıca mutluluklar dilerim :)

cnm bence 2.ve 3. dusunebılırsın. ama farklı renk secersen 2.derım. cunku bu halı bıraz gelınlıgı andırıyor.

:53::53::53::53::53: o 5. elbise gerçekmi ya.... ilk kez bir elbiseye gördüğüm anda vuruldum... benmde eylülün başında nişanım var... böyle güzl bir elbise ömrmde görmedm.. önü nasıl acaba? onun da resmini bulabilirmiyz.. bende bundan diktirmek istiyorum. BİTTİM!:52:

Back