5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

canım iko ne ki:)

nasılsınız kızlar
kusura bakmayın kızlar uğrayamadığım için
sizi çok özledim nasılsınız

nasılsınız kızlar
kusura bakmayın kızlar uğrayamadığım için
sizi çok özledim nasılsınız

canım bizde seni çok özlüyoruz bende şehir dışına çıktım o yüzden pek giremiorum ama yine günde bi kezde olsa gelmeye çalışıyorum...

oyy oyy kuzum benim :) bende farklı bişe sandım:) bence gün işi çok mantıklı biriktrsende elinin altında olduğu için harcaniyor en azından elinin altında olmaz:)

Ah cnm telimin klavyesine aylardir alisamadim bazen kendim bile okuyamiyorum durum vahim
Gun isi iyi olur hem odemek zorunlulugu harcamami engeller

Annen nasil cagla

kızlar bende araba almak istiyorum onun için biriktiriyorum

ben güne girdim haftada 100 lira veriyorum ondan ziyada siğarayı bıraktım henüz 1 hafta oldu ama sigarama ayırdıgım parayı köseye attım 55 lira

Herkese selam hanımlar. bu hafta yine market ve pazar alışverişimi tamamladım.şu an itibariyle bu ayı kapatmış bulunmaktayım. 4 haftalık tasarrufum sonucunda toplam 440 tl. biriktirdim. bu birikimimle az önce bankadan 5,24 gr altın aldım. çok mutluyum eşim ayın 11 inde maaş alacak. yeni birikimlere haftaya başlarım artık.

bu arada listeye beni eklemeyi unutmayın.. hepimize hayırlı birikimler..

Bende nihayet denklestirdim yarin seytanin bacagini kircam insallah.bir hafta icinde gereksiz yere tamtamina 255 lira harcamisim.90+50(avon kullanmadigim urunler)100 camlarimi sildirdim(simdiye kadar hep kendim silmistim yine silebilirdim ustelikte elim degmeyince temiz degilmis gibi geliyo)15 gelen yardimci belki yemegimi begenmez diye yemek..
Benim para idaresinden once hayir demesini ogrenmem lazim galiba.
Bide calismiyorum da ben...
Neyse yine bi altin param kaldi.yanliz ben bisey merak ediyorum altin hesabinda hesap kesim ucreti almiyolarmi.sonucta zaten gram gram biriktircem az az onuda bankaya verirsem bir anlami olmazki..yada ben gidip kuyumcudanmi alsam banada bir akil verin.

Son düzenleme:
Birde arkadaslar biz üç kişiyiz oyle kalabalik bir aile degiliz.oyle aman aman bogazimiza duskunde degiliz.ama sanki ben market harcamalarimi pek dengeleyemiyorum.deterjanlarada cok harciyorum.artik bende listeyle cikiyorum aslinda faydasinida gordum ama hayatmi pahali benmi savurganim anlamadim gitti.dusundugum gibi biriktiremiyorum.siz nasil ayarliyosunuz mesela yuzde kaci temizlik maddesine kaci gidaya harcaniyo..yada nerden tasarruf ediyosunuz biriktirmek icin ozellikle market harcamalarinda.

Son düzenleme:

canım altın hesabında hesap işletim ücreti olmuyor. ayrıca kullandığın bankanın internet sitesinden canının istediği an alıp satabilirsin altını.

canım altın hesabında hesap işletim ücreti olmuyor. ayrıca kullandığın bankanın internet sitesinden canının istediği an alıp satabilirsin altını.

Cok sagolun...bugun kuyumcudan aldim ama bidaha bende bankadan alayim.evde saklama derdi var bide elimin altinda olunca kuyumcu bankadan daha yakin.ufacik biseyde satarim sonra.
İdolümsünüz bu arada biliyosunuz değilmi) liste işi kesinlikle işe yarıyo..bide ben günlük alırdım ihtiyaçlarımı.ne büyük hataymış..ne kadar markete gidersem o kadar harciyomuşum meger.simdi haftalik menu olusturup kafamda ona gore aliyorum.pazartesi ve persembe alisveris gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…