Kizlar ceyrekler gitmis.cok.uzuldum
Birsey danismam.istiyorum
Sabit olan iko gunum var yeniden basliyor ve ben kendi. Harcliklarimla.girmek.istiyorum sizce mantiklimi.odemek.yapmak.zorunda.kaldigim.icin harcamam.diye dusunuyorum
5o+5o
27o 28o sabit harcligim var ayda
canım iko ne ki:)
nasılsınız kızlar
kusura bakmayın kızlar uğrayamadığım için
sizi çok özledim nasılsınız
Sanirim iki demek icin caba sarfetmis ama basaramamis bir kadinim
oyy oyy kuzum benim :) bende farklı bişe sandım:) bence gün işi çok mantıklı biriktrsende elinin altında olduğu için harcaniyor en azından elinin altında olmaz:)
kızlar bende araba almak istiyorum onun için biriktiriyorum
ben güne girdim haftada 100 lira veriyorum ondan ziyada siğarayı bıraktım henüz 1 hafta oldu ama sigarama ayırdıgım parayı köseye attım 55 lira
Bende tam simdi uc gunluk sigarami alip kendime soylene soylene eve geldim((
Ah cnm telimin klavyesine aylardir alisamadim bazen kendim bile okuyamiyorum durum vahim
Gun isi iyi olur hem odemek zorunlulugu harcamami engeller
Annen nasil cagla
yapma be gülüm zor çok zor ama bırakılabiliyor 3 günlük sigara 22.5lira çok para vallahi
annem çok iyi şükürler olsun canım.
boşalan kumbarama 10 lira attım bu gün... ayın 15 ine kadar inşallah bir çeyrek alabilirim...
Bende nihayet denklestirdim yarin seytanin bacagini kircam insallah.bir hafta icinde gereksiz yere tamtamina 255 lira harcamisim.90+50(avon kullanmadigim urunler)100 camlarimi sildirdim(simdiye kadar hep kendim silmistim yine silebilirdim ustelikte elim degmeyince temiz degilmis gibi geliyo)15 gelen yardimci belki yemegimi begenmez diye yemek..
Benim para idaresinden once hayir demesini ogrenmem lazim galiba.
Bide calismiyorum da ben...
Neyse yine bi altin param kaldi.yanliz ben bisey merak ediyorum altin hesabinda hesap kesim ucreti almiyolarmi.sonucta zaten gram gram biriktircem az az onuda bankaya verirsem bir anlami olmazki..yada ben gidip kuyumcudanmi alsam banada bir akil verin.
canım altın hesabında hesap işletim ücreti olmuyor. ayrıca kullandığın bankanın internet sitesinden canının istediği an alıp satabilirsin altını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?