kızlar 5 kuruşla 10 kuruşları biriktiriyomusunuz biriktiriyosanız nerde bütünlüyosunuz... benim her ay elimde kaldı bunlar 1 lira ve 50 kuruşları alıyolar bunlar kalıyor.. harcanmıyorda evde bir sürü oldu 100 tane 10 kuruş, 85 tane 5 kuruş var...
kızlar 5 kuruşla 10 kuruşları biriktiriyomusunuz biriktiriyosanız nerde bütünlüyosunuz... benim her ay elimde kaldı bunlar 1 lira ve 50 kuruşları alıyolar bunlar kalıyor.. harcanmıyorda evde bir sürü oldu 100 tane 10 kuruş, 85 tane 5 kuruş var...
kızlar bende bırtrmek ıstıyorum benıde Alın aranıza bugun kumbarama 17,5 tl attım
Hosgeldin..ben bu kuruslari sayarken pek bi mutlu oluyorum kizlar ya bide dusunsenize deste deste sayacagimiz gunleri..pekbi gorgusuz gordum kendimi.ama ilk kez tasarrufla para biriktiriyorum.buda bi emek sayilir dimi ama
Canımm 100 tane 10 kuruş=10 lira
85 tane 5= 4.25 eder
Git bütünleştire yada arkadsın dedıgı markt alşvrişinde kullan
Bn öyle yapıyorum 10 kuruslarımı 1 tl yapıp bantlıyorum 5 tl ole yspıyorum markete gıdınce ole bantlı cıkartıp verıyomm ysnii
İnternetten baktim 141 alis 144 satis yaziyo.farkedermiki o kadar kuyumcudan alinca.altinla pek isim olmadi yeni merak ettim de baktim.gecen ay taki icin 3 tane almistimnerden baktınız biz daha dün 156 dan aldık... :26:
Kizlarrr..bankada isim vardi bugun kiza altin hesabini sordum nasil acabilirim diye oda bana bosverin altin hesabini garanti degil o birikim artisi kadar eskisi var,ben size bireysel hesap acayim dedi vee hic hesapta aklimda yokken hem ogluma hem kendime 100 liralik actirdim.
Peki ben simdi iyimi yaptim kotumu yaptim.kizin dedigine gore kendiside yaptirmis diyoki sizi bilmem ama ben harciyorum biriktiremiyorum bu cok buyuk firsat diyo devlet katki payi yani.toydan sonra nara oldu benimkisi ama simdi sorayim bari icinizde yaptiran varmi
Slm kızlar bende kendince para biriktiriyorum suan kumbaramda 70 tl var ayrıyetten komşumda beraber yaptığımız kumbara da var ona da hafta da 10 tl atıyorum beni de alırmısınız aranıza......
Bugün kumbarama 3 tl cik attım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?