Canim sen calisiomuydun?
hayır cnm oğlum doğduktan sonra tekrar işe dönmedim. yaklaşık 5 yıl oldu. artık dönmem de sanırım. benim 7 yıl çocuğum olmadı. 8. yılda nihayet yavruma kavuştum. ve tüm vaktimi ona ayırıyorum. bu şekilde çok mutluyuz :)
Kizlar merhaba,bende takilayim buraya Gaza gelmem lazim,seneye insallah bir kurban ve adagim var hem onun icin para biriktirmek istiyorum.birde kismetse kizkardesim evlenecek,taki parasi,yol masarafi,bilet parasi off bayagi sIkI yonetim olan etmem gerekiyor.insallah atabilirimde kenera birseyler tatil zamani zora dusmeyiz.
Katar verdim,evde hersey tukenmeden birsey alinmayacak ve alisveris sonrasi kalan bozukluklarida insallah biriktirmek istiyorum,birikinlerle ,gram altin as lirim belki.biriksinde insallah o zaman yapilir birseyler.
Birikim sirlarinizi paylasin ,bazen gozden kacan seyler olabiliyor:)
Bu başlığı okuya okuya ben de biraz tutumlu oldum ve bu ay iki lira yaptım.Gereksiz harcama yapmamaya çalışıyorum.Gerçekten ihtiyacım yoksa erteliyorum.İnşallah böyle devam ederim.
Valla kizlar okuduklarim beni cok mutlu etti size ufakda olsa fayam dokunduysa burayi acarak ne mutlu banaBende burayi okudukca dilimden tasarrufu birikimi dusurmez oldum.e hal boyle olunca benim sevgili kocam artik ne zannettiyse haftaligimi direk 200 e dusuruverdi.soyledigi kartlara cok yuklendik hafifletmemiz lazim,benim anladigim tasarrufsa ben alâsini yaparim
selam canlar nasılsınız nasıl gidiyo biriktirme işleri bakalım
Valla kizlar okuduklarim beni cok mutlu etti size ufakda olsa fayam dokunduysa burayi acarak ne mutlu bana
esram artik sende don aramiza birikime basla.
Bende yenıden aranızdayım :)
Hosgeldin canim nerelerdeydin?
parayı bulmaya calısıyordum canıms en nasılsın?
ve bugunun bırıkımı 10 tl
bugun 40 tl
cagla bulcam insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?