5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Cok sagolun...bugun kuyumcudan aldim ama bidaha bende bankadan alayim.evde saklama derdi var bide elimin altinda olunca kuyumcu bankadan daha yakin.ufacik biseyde satarim sonra.
İdolümsünüz bu arada biliyosunuz değilmi:KK66:) liste işi kesinlikle işe yarıyo..bide ben günlük alırdım ihtiyaçlarımı.ne büyük hataymış..ne kadar markete gidersem o kadar harciyomuşum meger.simdi haftalik menu olusturup kafamda ona gore aliyorum.pazartesi ve persembe alisveris gunum

çok tatlısın gerçekten.
söylediğin gibi liste ile alışverişe gitmek her zaman işe yarar. hafta boyunca yemek planın hazır olduğu için hem çok para harcamazsın hemde bugün ne pişirsem derdin olmaz.
ayrıca biz şu an konyadayız. burda altın kuyumcularda pahalı malesef. gram altın normalde 82 tl ise kuyumcularda 88 tlden satılıyor. bende kuyumcudan altın almayı bıraktım.arada çok fark var çünkü. satarken pahalı satıyorlar alırken ucuza alıyorlar. banka en mantıklısı burda.

diger topige yazdim tecrubeliler diye ama cevap veren olmadi.
simdi benim halkbankta bir hesabim var.fakat atm si biraz uzakta.evimin altinda ise isbankasi ve akbankin atm si var.bikac hafta icindede garanti gelecek diyolar bulundugum bolgeye.ben bu 4 bankadan birine acicam insallah.siz hangisini onerirsiniz.halkbankasi hesabim oldugundan ucret almazlar fakat diger ikiside markete ciktigimda bile para yatirabilirim bu avantaji var.siz olsaniz ne yapardiniz?

diger topige yazdim tecrubeliler diye ama cevap veren olmadi.
simdi benim halkbankta bir hesabim var.fakat atm si biraz uzakta.evimin altinda ise isbankasi ve akbankin atm si var.bikac hafta icindede garanti gelecek diyolar bulundugum bolgeye.ben bu 4 bankadan birine acicam insallah.siz hangisini onerirsiniz.halkbankasi hesabim oldugundan ucret almazlar fakat diger ikiside markete ciktigimda bile para yatirabilirim bu avantaji var.siz olsaniz ne yapardiniz?

bence evine en yakın olan atmlere bak önce. her atmden para yatırılmıyor çünkü. kendi hesabına bankaya gitmeden para yatırabileceğin bankayı seç önce. sonra o bankadan hesap açtır. hesabı açtırırken görevliden hesap işletim ücreti kesilmeyeceğini teyit ettir cnm. bankalar çok uyanık çünkü. bu arada açtırdığın hesabının internet şifrelerini falan almayı unutma. atmden parayı yatırırsın. istediğin zaman da evinden altınlarını alırsın yada satarsın . bu arada bildiğim kadrıyla iş bankasında vadeli altın hesabı var. ama minimum ne kadar altının olması gerekli onu bilemiyorum. ama ben olsam işbankasını tercih ederdim. bol birikimler .. :nazar:

Kizlar pek giremedim ama birikim tam gaz bende.1 liraya acilmayan kumbaralardan aldim pazar gunu mor renkli. paranin rengi derler ondanmidir nedir pek bi bereketli geldi.bi kumbaram daha var daha dogrusu oglumun(rayli kilerin sepetine degilde altina sakliyo.5 yasinda ve tamamen kendi akil etti)harcligi alir almaz 20-25 acilmayan kumbaraya atiyoruz direk.market donusude kalanlari pepeli acilan kumbaramiza atiyoruz.mor kumbaramizi 25 inden 25 ine patlaticaz.ne cikarsa bahtimiza altin yada dolar alicaz.pepeli olani ise oyuncak yada diger olmasada olurdu diycegimiz ihtiyaclarimizda kullanicaz insallah.
Oglum bendende azimli masallah.azcik biriksin garantiden hesap acip minibankamatik kumbara alicam ona.
Yanliz bu bayram esim uyanik cikti.siz benden zenginsiniz dedi 10 lira verdi ogluma 50 benden aldi.elimi öpünce kaz gelecek yerden esirgemeyim dedim 100 verir diye dusundum ama..bizim kazda gitti tavukta....

bence evine en yakın olan atmlere bak önce. her atmden para yatırılmıyor çünkü. kendi hesabına bankaya gitmeden para yatırabileceğin bankayı seç önce. sonra o bankadan hesap açtır. hesabı açtırırken görevliden hesap işletim ücreti kesilmeyeceğini teyit ettir cnm. bankalar çok uyanık çünkü. bu arada açtırdığın hesabının internet şifrelerini falan almayı unutma. atmden parayı yatırırsın. istediğin zaman da evinden altınlarını alırsın yada satarsın . bu arada bildiğim kadrıyla iş bankasında vadeli altın hesabı var. ama minimum ne kadar altının olması gerekli onu bilemiyorum. ama ben olsam işbankasını tercih ederdim. bol birikimler .. :nazar:

Canimm isbankasina telefonla sordum 50 lira aliyolarmis 2013 yili icin hesap ucreti iki otomatik fatura talimati veya maasi ordan almak gerekiyomus bende iki secenekte negatif.akbanki arayamadim henuz ama genelde aynidir heralde.simdilik kuyumcu yoluyla yapiyorum.biraz biriksin o zaman bankaya yatiririm diye dusunuyorum.degsin bari aldigi paraya

Kizlar bayraminiz mubarek kumnaraniz parayla dolsun insala:KK66:

Bayram demedim bikdirimimi yapayim dedim
Bit kucuk altin 6o tl
Ara harcamalarim oldu gunlik 1o tl.ki atamadim duzenli olarak:KK43:

Aaa bugun ayin 15 i.caglacim bende olurum artik listede musade edersen.ben ozelden yazamiyorum malesef.1 ceyregim oldu bile sayenizde.bi sonraki aya devreden 80-90 falan da varda henuz acmayim kumbarami acmak icin kesmem lazim.yazik 1 lira verdim ben ona :KK66:) bakalim 15ine ne kadar olcak
yarin para atamam ama persembe cikarcam acisini.herkese bol bereketli gunler

Pazar gunu tatilden geri donuyorum ve tam gaz bende biriktirmeye yeniden baslayacagim listeyede pc mi actigum gun hepinizi ekleyecegim.

selam kızlar nasılsınız bakalım
bayramınız güzel geçmştir umarım
C
Canim valla sehir disina cikinca bol alisveris bol gezme guzel gecti ama valla hsvalarin dengesizliginden hem annis hem ben grip olduk:)simdi memlekete geri donduk okul falan yogun tempoya giriyorum:)

C
Canim valla sehir disina cikinca bol alisveris bol gezme guzel gecti ama valla hsvalarin dengesizliginden hem annis hem ben grip olduk:)simdi memlekete geri donduk okul falan yogun tempoya giriyorum:)

hımm geçmiş olsun canım seninki önemli değil atlatırsında anneciğine iyi bak ama
bol c vitamini takviyesi yap
son rahatsızlığından sonra bünyesi zayıf düşmüş olmalı
yoğun tempo boş boş oturmaktan iyidir canım

Herkese selam hanımlar. bayramınız çok iyi geçmiştir umarım. bizim maalesef pek iyi geçmedi. oğlum hastalandı. bütün bayram yataktan kalkamadı yavrucak. ama nihayet şimdi iyi.
Gelelim ekim ayının ilk hafta birikimine(ayın 15 inde maaş aldığımızdan bizim için bu ilk hafta oluyor) bu sabah market alışverişimi yaptım. az önce de pazardan geldim. aldıklarımı yerleştirdim buzdolabına. sonra bu hafta ne kadar tasarruf yaptığımı hesapladım sıcak bir nescafe eşliğinde. moralim çok iyi. çünkü bu hafta tam 155 tl koydum kenara :KK9: bayram için fazlaca alışveriş yapmıştım. hala büyük bölümü duruyor.o yüzden fazla birşey almadım pazardan ve marketten. ay sonunda biriken parayla yine bankadan altın almayı düşünüyorum şimdilik. sizler ne yaptınız? herkese bol birikimler.. :nazar:

Son düzenleme:
Herkese selam hanımlar. bayramınız çok iyi geçmiştir umarım. bizim maalesef pek iyi geçmedi. oğlum hastalandı. bütün bayram yataktan kalkamadı yavrucak. ama nihayet şimdi iyi.
Gelelim ekim ayının ilk hafta birikimine(ayın 15 inde maaş aldığımızdan bizim için bu ilk hafta oluyor) bu sabah market alışverişimi yaptım. az önce de pazardan geldim. aldıklarımı yerleştirdim buzdolabına. sonra bu hafta ne kadar tasarruf yaptığımı hesapladım sıcak bir nescafe eşliğinde. moralim çok iyi. çünkü bu hafta tam 155 tl koydum kenara :KK9: bayram için fazlaca alışveriş yapmıştım. hala büyük bölümü duruyor.o yüzden fazla birşey almadım pazardan ve marketten. ay sonunda biriken parayla yine bankadan altın almayı düşünüyorum şimdilik. sizler ne yaptınız? herkese bol birikimler.. :nazar:

Canim sen calisiomuydun?

X