Ben varim bennnn
Hayirlisiyla bu sene evleniyorum
Iki kere biriktiriyorum hem banka hem kumbarada
Ben hep bir cent iki cent atiyordum kumbaraya simdiye kadar 8 Euro birikti ordasimdi 10 20 cent atmaya karar verdim o parayla evlenmeden önceki hafta annemleri yemege götürcem.
Slm kızlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum, çoktandır buraları okuyorum, maalesef her ay ödemelerimiz maaşımızı aşıyor, bıktım artık her ay yetmeyen bütçeyle uğraşmaktan, ufak da olsa tasarruf yapmaya çalışacağım sizlerin desteğiyle. Bugün itibariyle 10 TL ile başlıyorum birikim yapmaya. Hayırlı ve de uğurlu olması koşuluyla hayırlı birikimler herkese.
bende asla almam canım artık benim görebildiğim kadarıyla bir tek bingo da yok sanırım doğrumu bilmiyorum ama
ben zaten yumuşatıcı falan hep bimin yumuşatıcısını kullanıyordum canım bende almam artık asla bende gördüğüm tanıdığım herkese
anlatmaya çalışıyorum durumu canım allah ıslah etsin o canileri içim canım çok acıyo canım psikolojim bozuldu nerdeyse ya
canım ben afyonkarahisarda yaşıyorum 1 tane bulduk fiyatı da çok iyi 108.000 tl ama ev ipotekli çıktı eşimde ipoteki kaldırdırsak evi alırız diyo canım bugün gidicez eşimle bankaya görüşmeye dua edin ne olur canım inşallah sizde hayırlısıyla alırsınız evinizi çok zor karar vermek canım sen beğeniyosun fiyatı yüksek oluyo beğenmediğin ise fiyatı düşük allah yardımcımız olsun inşallah canım
hoşgeldiniz kızlar hayırlı bol birikimler inşallah hepinize
Bim ben de çok seviyorum, hem ürünleri güzel oluyor, hem de ekonomik. Allah gönlünüze göre bir ev nasip etsin.canım işte bende alırken bakıcam artık markalara dikkat edicem
bim ürünlerinde yapılmıyormuş o tip deneyler diye duydum canım
bende ankarada yaşıyorum canım ama biz daha bulmadık
biyerle anlaşmıştık ama onlarda evden 1 yıl çıkmayız dediler eşimde kirasını verin çıkmayın dedi onuda kabul etmediler
bizde vaz geçtik canım
ben kiradayım şu an hem kira hem kredi ödemem çok zor olacaktı
bilmiyorum kısmette varsa olur inşalah
sizede Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
hoşgeldiniz kızlar hayırlı bol birikimler inşallah hepinize
Bim ben de çok seviyorum, hem ürünleri güzel oluyor, hem de ekonomik. Allah gönlünüze göre bir ev nasip etsin.
Kızlar yukarda yazdığım hesap doğru mu, anlayamadım? Bilen var mı?
canım işte bende alırken bakıcam artık markalara dikkat edicem
bim ürünlerinde yapılmıyormuş o tip deneyler diye duydum canım
bende ankarada yaşıyorum canım ama biz daha bulmadık
biyerle anlaşmıştık ama onlarda evden 1 yıl çıkmayız dediler eşimde kirasını verin çıkmayın dedi onuda kabul etmediler
bizde vaz geçtik canım
ben kiradayım şu an hem kira hem kredi ödemem çok zor olacaktı
bilmiyorum kısmette varsa olur inşalah
sizede Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Hosbulduk
Tskler Amin insallah azda olsa biriktirebiliriz
canım ev işi ne oldu merak ettim bi yazsan
hepinizin kandili mübarek olsun
paranız bol berketli olsun inşallah
ben o sayfayı komple okumaya çalışıyorum canım inşallah biran önce buluruz kullanabileceğimiz ürünleri
canım benim hayırlı kandiller allah yılına gününe kedersiz eriştirsin inşallah
olmadı malesef canım benim beğendiğim evi satmışlar canım nasip değilmiş demekki hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım
amin canım Allah kimseye sıkıntı keder vermesin
huzur versin mutluluk versin inşallah
hayırlısı hakkında demek olmadı ev
inşallah daha güzelini bulursun canım benimbizde henüz bulamadık
benim beğendiğim evide 2 gün filan olmuş satmışlar malesef
amin canım amin inşallah
olmadı canım ben çok beğenmiştim evi ama nasip değilmiş demekki
bugün bi eve daha gidecek eşim ev inşaat halinde bitmek üzere yani
onun fiyatını görüşecek canım hayırlısı olur inşallah hakkımızda canım
rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?