• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Merhabalar tekrar... Bu gün okula giderken öğle yemeğimi yanımda götürdüm ve yemek için harcayacağım 8 TL yi de kumbarama attım...

Arkadaşlar merhaba, yıllardır hep okuyordum hiç yorum yapmamıştım artık ben de aktif olarak foruma katılmaya çalışacağım. para biriktirmek için benim uyguladığım yöntem şöyle; her gün eve gittiğimde ilk işim cüzdanımdaki bozuk paraları kumbara atmak oluyor. sadece 1 TL ve 50 kuruşları atıyorum ki hızlı bir şekilde biriksin diye. Bir de başka bölümlerde de paylaştım burada da paylaşayım 5.000 TL ödüllü slogan yarışması var katılmak isteyenler olursa bir incelesin derim.
......

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy ne güzel düşünmüşsün canım inşallah Rabbim nasip eder dileğini
bende yakında kaynımın düğünü var canım o vakit hediye almak için biriktiriyorum
eşime çok yük olmasın düğün diye
Allah bereket versin

aminn canım senınkılere de Allah bin bereket versın ınsallah...:nazar::nazar:

zaten bı amaç olmasa benım paralar zor toplanır.. iyiki bi amacım var hırs yapıyorum ve kesınlıkle harcamıyorum :1::1:

bugun 20tl attım kumbarama :52::21::21: bereketli olsun :31::34:

günaydın hayırlı sabahlar canlar bugün 10 tl atıyorum kumbarama

kızlar dualarınıza ihtiyacım var allah nasip ederse ev almaya niyetlendik dua edin ne olur

günaydın hayırlı sabahlar canlar bugün 10 tl atıyorum kumbarama

kızlar dualarınıza ihtiyacım var allah nasip ederse ev almaya niyetlendik dua edin ne olur

Ne kadar güzel bir karar. Dualarım sizinle. Allah bol bereketli kazançlar ve birikimler versin inşallah.

Ben de bu gün kumbarama 7 TL attım, öğle yemeklerini evden götürmek yararlı oldu :)

aminn canım senınkılere de Allah bin bereket versın ınsallah...:nazar::nazar:

zaten bı amaç olmasa benım paralar zor toplanır.. iyiki bi amacım var hırs yapıyorum ve kesınlıkle harcamıyorum :1::1:

bugun 20tl attım kumbarama :52::21::21: bereketli olsun :31::34:

çok haklısın canım amacım olmasa bende biriktiremem
bugün henüz atamadım hiç bozuğum yok ama eşim akşam bozuklarını bana verir
bende o zaman atarım inşallah

Ne kadar güzel bir karar. Dualarım sizinle. Allah bol bereketli kazançlar ve birikimler versin inşallah.

Ben de bu gün kumbarama 7 TL attım, öğle yemeklerini evden götürmek yararlı oldu :)

hoşgeldin canım teşekkür ederim güzel dileklerin için canım allah razı olsun

8 tl attım kumbarama.
Hepimizin kumbarasının bereketi bol olsun.:16:

Merhaba arkadaşlar...

Sizlere incelememiz gereken bi link veriyorum...
Lütfen alışveriş yaparken bunlara dikkat edelim....
Yoksa haram oluyormuş sordum ve bilgisini aldım kuran kursu hocamdan...

(marKANı kENDin seç !!! TÜM KK KADINLARI BURADA !!!)http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html

Bu da imzalamamız gereken link
http://www.sessizkalmasucaortakolma....etay.asp?id=68

Canım benim ya bu deney konuları benim de çok hassas olduğum ,içimi acıtan bir konu ve ben bu olayı kk sayesinde öğrendim. Öğrendiğimden beri de alışverişlerimi buna göre yapıyorum.
O topiğinde takipçisiyim zaten, verdiğin link bende açılmadı eğer yukardaki topik te konusu geçtiyse muhakkak imzalamışımdır.

Seni de hassasiyetinden dolayı kutluyorum canım.

Çağlacım canım konu dışı oldu ama eminim sende hayvanları sevdiğinden anlayışla karşılarsın.

Ay
Canım benim ya bu deney konuları benim de çok hassas olduğum ,içimi acıtan bir konu ve ben bu olayı kk sayesinde öğrendim. Öğrendiğimden beri de alışverişlerimi buna göre yapıyorum.
O topiğinde takipçisiyim zaten, verdiğin link bende açılmadı eğer yukardaki topik te konusu geçtiyse muhakkak imzalamışımdır.

Seni de hassasiyetinden dolayı kutluyorum canım.

Çağlacım canım konu dışı oldu ama eminim sende hayvanları sevdiğinden anlayışla karşılarsın.

ay vallahi gordum icin parcalandi tum bu urunleri kullanioruz:s hepside cok taninmis markalar:s

Eve gelir gelmez ilk işim kumbarama para atmak oldu artık. Bu gün de 20 TL. Allah hepimizin birikimlerine bolluk bereket versin inşallah.

Merhaba arkadaşlar...

Sizlere incelememiz gereken bi link veriyorum...
Lütfen alışveriş yaparken bunlara dikkat edelim....
Yoksa haram oluyormuş sordum ve bilgisini aldım kuran kursu hocamdan...

(marKANı kENDin seç !!! TÜM KK KADINLARI BURADA !!!)http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html

Bu da imzalamamız gereken link
http://www.sessizkalmasucaortakolma....etay.asp?id=68

böyle şey ne gördüm ne duydum tövbe estafurullah
daha almam ben o markanın ürünlerini
paramı harama vermem

Back