• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Günaydın kızlarr,
Bugün benden 2 TL. Bir de bişey sorcam kızlar, evli olanlar, eşlerinden saklı mı para biriktiriyolar, yoksa eşlerinin haberi var mı? Acaba ben de söylemesem mi diyorum, söyledinmi eminim hemen bir eksik olduğunda ordan kullanalım diyecek? Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

Günaydın kızlarr,
Bugün benden 2 TL. Bir de bişey sorcam kızlar, evli olanlar, eşlerinden saklı mı para biriktiriyolar, yoksa eşlerinin haberi var mı? Acaba ben de söylemesem mi diyorum, söyledinmi eminim hemen bir eksik olduğunda ordan kullanalım diyecek? Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

Canim ben evli dilim ama bence soyleme zaten acil bise olursa verirsin hatta ilerde kendi ihtiyacini alirsin sonucta senin o paran olmasada o eksik sey alinacak bi sekilde:)

Günaydın kızlarr,

Selam ftemiz :3:
Ben ilk başladığım ay birikimim ortadaydı.Sonra baktım su, gazete derken bütün bozuk ihtiyaçları birikimden alıyo.Onu biriktiriyorum diyince boşver ben sana maaş alınca toplu veririm dedi.Peki dedim kendime başka kumbara ayarladım ve eskisinin bir kısmını da aktardım :27::27::27::27:
Saklamamı gerektirecek bir durum yok aslında , saolsun eşim elindekini esirgemez , harcamamı hesaplamaz
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ben şimdilik söylemiyorum gerekince zaten kullanırız.Böyle daha çok para atıyorum niyeyse daha :34:

Günaydın kızlarr,

canım merhaba
valla benim eşimin haberi var canım
hatta bizzat kendi veriyor parayı bana
ben çalışmıyorum çünkü

Canim ben evli dilim ama bence soyleme zaten acil bise olursa verirsin hatta ilerde kendi ihtiyacini alirsin sonucta senin o paran olmasada o eksik sey alinacak bi sekilde:)
Haklısın sanırım.

Selam ftemiz :3:
Ben ilk başladığım ay birikimim ortadaydı.Sonra baktım su, gazete derken bütün bozuk ihtiyaçları birikimden alıyo.Onu biriktiriyorum diyince boşver ben sana maaş alınca toplu veririm dedi.Peki dedim kendime başka kumbara ayarladım ve eskisinin bir kısmını da aktardım :27::27::27::27:
Saklamamı gerektirecek bir durum yok aslında , saolsun eşim elindekini esirgemez , harcamamı hesaplamaz
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ben şimdilik söylemiyorum gerekince zaten kullanırız.Böyle daha çok para atıyorum niyeyse daha :34:
Saklamak değil de, dediğin gibi bir sıkışıklık olduğunda hemen onu kullanalım diyebilir, o yüzden söylememeyi düşünüyorum ben de, yoksa dediğiniz gibi eşim de getirir maaşını bana verir, ben ayarlarım bütçeyi.

canım merhaba
valla benim eşimin haberi var canım
hatta bizzat kendi veriyor parayı bana
ben çalışmıyorum çünkü
O zaman zaten haberi olcak, haklısın sen de.
Bugün de 1,5 TL attım kızlar, herkese hayırlı hafta sonları diliyorum.:16::16::16:

ablacım ben bi gelemedim hala buraya :1:
biriktirdiğim parayla anneme anneler gününde altın yüzük aldık kardeşimle ve kardeşimle masayı biz hazırlamıştık babam onu oyalarken :D
şimdi biriktirdiğim parayıda dersime vericem ve 3 ay rahatım

Hamarat şampiyon hoş geldin :3:

Kızlar evinizin bütçesini yaparken uyguladığınız yöntemler nelerdir? Bu kredi kartı bizde ne bütçe bıraktı, ne de hesap kitap, her ay eksi çıkıyoruz, hayat mı pahalı, biz mi hesabımızı bilmiyoruz anlamıyorum. Kendime göre hesap kitap yapıyorum, ama maalesef bir türlü denk gelmiyor.:19::19:

Kredi kartları yıllardır bizim de iliğimizi kuruttu. Ne kazandık ne harcadık hiç bilemedik. Karı-koca çalışmamıza rağmen kenara tek kuruş koyamadık üstüne de sürekli borçlu yaşadık. Sonunda anladık ki kredi kartı kullanmak bize göre değilmiş.

Son bir yıldır kredi kartını kullanmıyoruz. Benzin, gıda, giyim, eşya, eğitim her türlü ihtiyacımızı nakit olarak alıyoruz. Başlarda biraz zor oldu çünkü kredi kartlarının taksitleri ve borcu ile uğraşırken elde kalan çok az para ile idare etmeye çalışmak çok güçtü. Fakat biraz kararlı olmak ve sadece ihtiyaçlara odaklanmak hatta gerekiyorsa fedakarlık yapmak çok önemli... İlk aylar sıkıntılı geçse de sonrasında biraz daha rahatladık.

Kredi kartı kullandığımız dönemde aylık bütçemizin takibini yapmak zor oluyordu. Cepteki paranın kontrolü her zaman için daha kolay. Hatta ay sonunda arttırıp kenara para koyma imkanı bile oluyor.

Son 10 gün yoğunluktan internete giremedim fakat bu arada kumbarama para atmaya devam ettim. Bu gün itibariyle kumbaramdaki para toplam 210 TL oldu.

Bende geldim . Burdayım ben bu işte ustayım..para biriktirmekte ustume yok, kısacası elime ne gecerse buyuk bir kavonozum var ve gunun sonunda ona atiyorum

merhaba hanimlar benide araniza alirmisini bende birikip yapmak istiyorum konu actim ama daha kimse yazmadi
Hosgeldin canim tabiki gelebilirsin:)
Bende geldim . Burdayım ben bu işte ustayım..para biriktirmekte ustume yok, kısacası elime ne gecerse buyuk bir kavonozum var ve gunun sonunda ona atiyorum

masallah canim sana biz,daha senin gibi olamadik azar,azar atioz biz kumbislere:)

Back