- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlarr,
Bugün benden 2 TL. Bir de bişey sorcam kızlar, evli olanlar, eşlerinden saklı mı para biriktiriyolar, yoksa eşlerinin haberi var mı? Acaba ben de söylemesem mi diyorum, söyledinmi eminim hemen bir eksik olduğunda ordan kullanalım diyecek? Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Günaydın kızlarr,
Bugün benden 2 TL. Bir de bişey sorcam kızlar, evli olanlar, eşlerinden saklı mı para biriktiriyolar, yoksa eşlerinin haberi var mı? Acaba ben de söylemesem mi diyorum, söyledinmi eminim hemen bir eksik olduğunda ordan kullanalım diyecek? Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Günaydın kızlarr,
Haklısın sanırım.Canim ben evli dilim ama bence soyleme zaten acil bise olursa verirsin hatta ilerde kendi ihtiyacini alirsin sonucta senin o paran olmasada o eksik sey alinacak bi sekilde:)
Saklamak değil de, dediğin gibi bir sıkışıklık olduğunda hemen onu kullanalım diyebilir, o yüzden söylememeyi düşünüyorum ben de, yoksa dediğiniz gibi eşim de getirir maaşını bana verir, ben ayarlarım bütçeyi.Selam ftemiz
Ben ilk başladığım ay birikimim ortadaydı.Sonra baktım su, gazete derken bütün bozuk ihtiyaçları birikimden alıynu biriktiriyorum diyince boşver ben sana maaş alınca toplu veririm dedi.Peki dedim kendime başka kumbara ayarladım ve eskisinin bir kısmını da aktardım
Saklamamı gerektirecek bir durum yok aslında , saolsun eşim elindekini esirgemez , harcamamı hesaplamaz
Ben şimdilik söylemiyorum gerekince zaten kullanırız.Böyle daha çok para atıyorum niyeyse daha
O zaman zaten haberi olcak, haklısın sen de.canım merhaba
valla benim eşimin haberi var canım
hatta bizzat kendi veriyor parayı bana
ben çalışmıyorum çünkü
12 tl attım bugün
Canim sen yeni geldin heralde hosgeldin:)
ablacım ben bi gelemedim hala buraya
biriktirdiğim parayla anneme anneler gününde altın yüzük aldık kardeşimle ve kardeşimle masayı biz hazırlamıştık babam onu oyalarken
şimdi biriktirdiğim parayıda dersime vericem ve 3 ay rahatım
oooo sende mi burdaydın canımcım :) hoşbuldum sende hoşgeldiin :)Hamarat şampiyon hoş geldin
oooo sende mi burdaydın canımcım :) hoşbuldum sende hoşgeldiin :)
Hoşbuldum
Burdayım canım ,paraları biriktiriyoz
Sana da bereketli bol bol birikimler
Kızlar evinizin bütçesini yaparken uyguladığınız yöntemler nelerdir? Bu kredi kartı bizde ne bütçe bıraktı, ne de hesap kitap, her ay eksi çıkıyoruz, hayat mı pahalı, biz mi hesabımızı bilmiyoruz anlamıyorum. Kendime göre hesap kitap yapıyorum, ama maalesef bir türlü denk gelmiyor.
Hosgeldin canim tabiki gelebilirsin:)merhaba hanimlar benide araniza alirmisini bende birikip yapmak istiyorum konu actim ama daha kimse yazmadi
Bende geldim . Burdayım ben bu işte ustayım..para biriktirmekte ustume yok, kısacası elime ne gecerse buyuk bir kavonozum var ve gunun sonunda ona atiyorum