• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

kızlar hadi ama ya canlanın
kimse birikim yapmıyormu
yaz geldi diye paranızı harcıyormusunuz yoksa hep
ben iki gündür atamadım ama yarın toptan atarım artık kızlar yazarım sizede

böyle şey ne gördüm ne duydum tövbe estafurullah
daha almam ben o markanın ürünlerini
paramı harama vermem

merhaba canım bende bilmiyordum ama görünce çok üzüldüm içim acıdı resmen
ben en çok domestos kullanıyordum ama artık kullanmayı düşünmüyorum canım onun yerine başka marka kullanırım artık
yazık günah o canlılara aklıma geldikçe içim sızlıyo resmen

Canım benim ya bu deney konuları benim de çok hassas olduğum ,içimi acıtan bir konu ve ben bu olayı kk sayesinde öğrendim. Öğrendiğimden beri de alışverişlerimi buna göre yapıyorum.
O topiğinde takipçisiyim zaten, verdiğin link bende açılmadı eğer yukardaki topik te konusu geçtiyse muhakkak imzalamışımdır.

Seni de hassasiyetinden dolayı kutluyorum canım.

Çağlacım canım konu dışı oldu ama eminim sende hayvanları sevdiğinden anlayışla karşılarsın.

ben bilmiyordum ablacığım görünce şok oldum yaaa
ama artık domestos cif kullanmıcam ablacığım omo da bile varmış ya içim acıdı resmen yaaa

Ay

ay vallahi gordum icin parcalandi tum bu urunleri kullanioruz:s hepside cok taninmis markalar:s

canım çok özür dilerim topiğinde istemeden paylaşımda bulundum ama dayanamadım canım kusuruma bakma ne olur

merhaba kızlar günaydın hayırlı haftalar hayırlı sabahlar
herkes iyidir inşallah ben bu ara ev aramakla uğraştığım için fazla uğrayamıyorum
kusuruma bakmayın ne olur ben bugün 10 tl atıyorum allah arttırsın inşallah hayırlısıyla

ama artık domestos cif kullanmıcam ablacığım omo da bile varmış ya içim acıdı resmen yaaa

Canım ilk anda napıcam diyo insan çünkü bütün büyük firmalar kanlı. Fakat biraz araştırıp dikkat edince aslında her ürüne alternatif var. İlaçlarda yapacak bişey yok maalesef keşke kullanmasak ama şimdilik mümkün olmuyor en azından benim için ama kozmetik ve temizlik ürünlerini biraz dikkatli araştırarak alternatif bulabilirsiniz. Ben hepsine buldum kanlı marka almıyorum artık.Umarım farkındalığımız her geçen gün artarak devam eder.

Son düzenleme:

Canım ilk anda napıcam diyo insan çünkü bütün büyük firmalar kanlı. Fakat biraz araştırıp dikkat edince aslında her ürüne alternatif var. İlaçlarda yapacak bişey yok maalesef keşke kullanmasak ama şimdilik mümkün olmuyor en azından benim için ama kozmetik ve temizlik ürünlerini biraz dikkatli araştırarak alternatif bulabilirsiniz. Ben hepsine buldum kanlı marka almıyorum artık.Umarım farkındalığımız her geçen gün artarak devam eder.

ablacığım rica etsem özelden msj atarmısın bana kullandığın ürünlerin isimlerini bende kullanmak istemiyorum

Bugün tam 17 tl atıyorum , topiğin kaçak kızları.

allah bereket versin ablacığım

merhaba canım bende bilmiyordum ama görünce çok üzüldüm içim acıdı resmen
ben en çok domestos kullanıyordum ama artık kullanmayı düşünmüyorum canım onun yerine başka marka kullanırım artık
yazık günah o canlılara aklıma geldikçe içim sızlıyo resmen

canım yalan değil bende birçoğunu kullanıyordum ama artık almam
çokta istikrarlyımdır
hatta resimleri eşime gösterdim o bile çok üzüldü
diyor bırak ev pis olsun gerekirse o deterjanları alma
bende başka markalar aldım hafta sonu
komşularıma filanda anlattım hep
onlarıda tembihledim
içim sızlıyor o resimleri gördüğümden beri

merhaba kızlar günaydın hayırlı haftalar hayırlı sabahlar
herkes iyidir inşallah ben bu ara ev aramakla uğraştığım için fazla uğrayamıyorum
kusuruma bakmayın ne olur ben bugün 10 tl atıyorum allah arttırsın inşallah hayırlısıyla

canım bende aynı durumdayım ev arıyorum bende o yüzden sık gelemiyorum
nerede yaşıyorsun sen canım

Ben varim bennnn :1:

Hayirlisiyla bu sene evleniyorum :17:

Iki kere biriktiriyorum hem banka hem kumbarada

Ben hep bir cent iki cent atiyordum kumbaraya simdiye kadar 8 Euro birikti orda :1: simdi 10 20 cent atmaya karar verdim o parayla evlenmeden önceki hafta annemleri yemege götürcem. :1:

ooooo burda baya kirli çıkı bacılar varmış :)
biriktirmekte bi harcama şeklidir hepinize bol birikimler...

Slm kızlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum, çoktandır buraları okuyorum, maalesef her ay ödemelerimiz maaşımızı aşıyor, bıktım artık her ay yetmeyen bütçeyle uğraşmaktan, ufak da olsa tasarruf yapmaya çalışacağım sizlerin desteğiyle. Bugün itibariyle 10 TL ile başlıyorum birikim yapmaya. Hayırlı ve de uğurlu olması koşuluyla hayırlı birikimler herkese.

Kızlar evinizin bütçesini yaparken uyguladığınız yöntemler nelerdir? Bu kredi kartı bizde ne bütçe bıraktı, ne de hesap kitap, her ay eksi çıkıyoruz, hayat mı pahalı, biz mi hesabımızı bilmiyoruz anlamıyorum. Kendime göre hesap kitap yapıyorum, ama maalesef bir türlü denk gelmiyor.:19::19:

canım yalan değil bende birçoğunu kullanıyordum ama artık almam
çokta istikrarlyımdır
hatta resimleri eşime gösterdim o bile çok üzüldü
diyor bırak ev pis olsun gerekirse o deterjanları alma
bende başka markalar aldım hafta sonu
komşularıma filanda anlattım hep
onlarıda tembihledim
içim sızlıyor o resimleri gördüğümden beri

bende asla almam canım artık benim görebildiğim kadarıyla bir tek bingo da yok sanırım doğrumu bilmiyorum ama
ben zaten yumuşatıcı falan hep bimin yumuşatıcısını kullanıyordum canım bende almam artık asla bende gördüğüm tanıdığım herkese
anlatmaya çalışıyorum durumu canım allah ıslah etsin o canileri içim canım çok acıyo canım psikolojim bozuldu nerdeyse ya

canım bende aynı durumdayım ev arıyorum bende o yüzden sık gelemiyorum
nerede yaşıyorsun sen canım

canım ben afyonkarahisarda yaşıyorum 1 tane bulduk fiyatı da çok iyi 108.000 tl ama ev ipotekli çıktı eşimde ipoteki kaldırdırsak evi alırız diyo canım bugün gidicez eşimle bankaya görüşmeye dua edin ne olur canım inşallah sizde hayırlısıyla alırsınız evinizi çok zor karar vermek canım sen beğeniyosun fiyatı yüksek oluyo beğenmediğin ise fiyatı düşük allah yardımcımız olsun inşallah canım

Back