Canim bende bakiyorum kimse yazmio hevesim kacio geri cikiorum:s
böyle şey ne gördüm ne duydum tövbe estafurullah
daha almam ben o markanın ürünlerini
paramı harama vermem
Canım benim ya bu deney konuları benim de çok hassas olduğum ,içimi acıtan bir konu ve ben bu olayı kk sayesinde öğrendim. Öğrendiğimden beri de alışverişlerimi buna göre yapıyorum.
O topiğinde takipçisiyim zaten, verdiğin link bende açılmadı eğer yukardaki topik te konusu geçtiyse muhakkak imzalamışımdır.
Seni de hassasiyetinden dolayı kutluyorum canım.
Çağlacım canım konu dışı oldu ama eminim sende hayvanları sevdiğinden anlayışla karşılarsın.
Ay
ay vallahi gordum icin parcalandi tum bu urunleri kullanioruz:s hepside cok taninmis markalar:s
ben bilmiyordum ablacığım görünce şok oldum yaaa
ama artık domestos cif kullanmıcam ablacığım omo da bile varmış ya içim acıdı resmen yaaa
Canım ilk anda napıcam diyo insan çünkü bütün büyük firmalar kanlı. Fakat biraz araştırıp dikkat edince aslında her ürüne alternatif var. İlaçlarda yapacak bişey yok maalesef keşke kullanmasak ama şimdilik mümkün olmuyor en azından benim için ama kozmetik ve temizlik ürünlerini biraz dikkatli araştırarak alternatif bulabilirsiniz. Ben hepsine buldum kanlı marka almıyorum artık.Umarım farkındalığımız her geçen gün artarak devam eder.
ben bilmiyordum ablacığım görünce şok oldum yaaa
ama artık domestos cif kullanmıcam ablacığım omo da bile varmış ya içim acıdı resmen yaaa
Canım ilk anda napıcam diyo insan çünkü bütün büyük firmalar kanlı. Fakat biraz araştırıp dikkat edince aslında her ürüne alternatif var. İlaçlarda yapacak bişey yok maalesef keşke kullanmasak ama şimdilik mümkün olmuyor en azından benim için ama kozmetik ve temizlik ürünlerini biraz dikkatli araştırarak alternatif bulabilirsiniz. Ben hepsine buldum kanlı marka almıyorum artık.Umarım farkındalığımız her geçen gün artarak devam eder.
ablacığım rica etsem özelden msj atarmısın bana kullandığın ürünlerin isimlerini bende kullanmak istemiyorum
Bugün tam 17 tl atıyorum , topiğin kaçak kızları.
allah bereket versin ablacığım
merhaba canım bende bilmiyordum ama görünce çok üzüldüm içim acıdı resmen
ben en çok domestos kullanıyordum ama artık kullanmayı düşünmüyorum canım onun yerine başka marka kullanırım artık
yazık günah o canlılara aklıma geldikçe içim sızlıyo resmen
merhaba kızlar günaydın hayırlı haftalar hayırlı sabahlar
herkes iyidir inşallah ben bu ara ev aramakla uğraştığım için fazla uğrayamıyorum
kusuruma bakmayın ne olur ben bugün 10 tl atıyorum allah arttırsın inşallah hayırlısıyla
canım yalan değil bende birçoğunu kullanıyordum ama artık almam
çokta istikrarlyımdır
hatta resimleri eşime gösterdim o bile çok üzüldü
diyor bırak ev pis olsun gerekirse o deterjanları alma
bende başka markalar aldım hafta sonu
komşularıma filanda anlattım hep
onlarıda tembihledim
içim sızlıyor o resimleri gördüğümden beri
canım bende aynı durumdayım ev arıyorum bende o yüzden sık gelemiyorum
nerede yaşıyorsun sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?