• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Bende bu günlerde bozukluk olmadığından atamadım.
Yarın hafta sonu , atarım sanırım.

herkese kocaman günaydınlar gelemedim kusura bakmayın nedense canım hiç bir şey yapmak istemiyor sürekli uyumak istiyorum bugünlerde üzerimde bi yorgunluk kırgınlık anlamış değilim bu aralar

ben bugün 5 lira atıyorum canlar allah arttırsın inşallah

Canım geçmiş olsun,

Allah berek versin.

Nerelerdesin canım, sen sık paylaşım yapardın.Umarım herşey yolundadır.

maşallah canım Allah bin bereket versin

tşk ederim..aminnn insallahh :nazar: :16: aslında kurban parası biriktiriyorum :34: koç niyetine girdim.:31:.kurbana kadar birazcık daha biriktirmek gerek :ssz::ssz:

eşim ve ailesinde pek adet değil ... benim ailemdede nerdeyse her yıl kesilir.(etinden çok kazayı belayı savar kan akması iyidir hemde sevap diye düşünyoruz :34: ).bende çözümü bölee buldum :27: :1::34:

tşk ederim..aminnn insallahh :nazar: :16: aslında kurban parası biriktiriyorum :34: koç niyetine girdim.:31:.kurbana kadar birazcık daha biriktirmek gerek :ssz::ssz:

eşim ve ailesinde pek adet değil ... benim ailemdede nerdeyse her yıl kesilir.(etinden çok kazayı belayı savar kan akması iyidir hemde sevap diye düşünyoruz :34: ).bende çözümü bölee buldum :27: :1::34:

ayyy ne güzel düşünmüşsün canım inşallah Rabbim nasip eder dileğini
bende yakında kaynımın düğünü var canım o vakit hediye almak için biriktiriyorum
eşime çok yük olmasın düğün diye
Allah bereket versin

canım ben yazdığın diğer topiklerde konuyu payşlaştım katılım artacaktır
diğer arkadaşlarda konuyu paylaşırlarsa topikte şenlik olur

Ben de geldim, yeniyim buralarda... Herkese Merhaba.

Bu gün mutfak alışverişine gitmiştim, kalan para üstü 20 TL yi kumbarama atarak başlangıç yaptım. Devamının geleceğini umuyorum.

Ben de geldim, yeniyim buralarda... Herkese Merhaba.

Bu gün mutfak alışverişine gitmiştim, kalan para üstü 20 TL yi kumbarama atarak başlangıç yaptım. Devamının geleceğini umuyorum.

Hoş geldin :3:

Bereketi bol olsun inşallah.

Back