- 22 Ağustos 2011
- 19
- 0
aynen banada yazar mısın? adını bulk mu?
ben bulk kulandım bende işe yaramadı
aslında o gün ben bulk almaya girdim eczaneye bi beyfendi vardı işte ben sordum böyle böyle alamıyorum ama ciddi anlamda alamıyorum dedim böyle sporcu takviyelerin oraya götürdü beni gösterdi 150 liralık fln da vardı başka marka ama benim aldğım daha ucuzdu aynı etkiye sahip falan dedi fiyatıda boyutuda büyük geldi bana çnkü ailemden gizli kullanıyorum annem öğrenirse kafamı kırar çünkü sonra bulku sordum o bi işe yaramıyo açıkcası siz bunu kullanın bi haftada etkisini görceksnz dedi aslında pek inanmadım o gün almadan çıktım ertesi günde girdim aldım denemekten ne çıkar diye 1 hafta 1 kilo 2 hafta 2 kilo aldım bakalım bu perşmbe bida tartlcam aldmmı diye ama bacaklarımda ve popomda büyüme var grçkten yani şuan çk belli değil gibi duruyor her gn grüorm kendmi ama bu hızla giderse alcam gibi duruo inşallah sizde alırsınız kilo ya ben hep buralarda alanları imrenerek okurdum ama onların yptıklarını ypmaya üşeniodm bu toz kolay süte katıp mikserde çırpıp içiorm milkshake gbi çk gzl power system 2 kiloluk muzlu cnm her eczane satarmı blmyrm ama cevahirden aldım ben cevahirin içindeki eczaneden istanbulda oturuosanız ordan bakabilirsiniz